reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja tez skonczone tygodnie licze.
Co do miesiecy ciazy to zawsze mam problem jak liczyc.

Ktoras z was wspominala o liscie... zdecydowanie do uaktualnienia. Jesli mi sie nie uda w tygodniu to przysiade do niej w weekend. tylko wpisywac sie kto dziewczynka kto chlopak :D albo jeszcze lepiej zrobie ankiete:D

ETA: https://www.babyboom.pl/forum/temat/ankieta-do-listy-chlopiec-czy-dziewczynka.80440/
Ankieta - tylko wpisujcie głosy w komentarzu bo nie wyswietla mi sie kto jak glosowal.
Wypełnie za tydz,jak już będę wiedzieć ok? :)

reklama
@Shaer jeśli masz taką możliwość to idź wcześniej bo nie leczona chlestaza jest groźna. A do wizyty masz jednak dwa tygodnie także mobilizuje Cię i wysyłam wcześniej do lekarza;)
@HappyBabyMama podziwiam Twoje za zamiłowanie do księgowości,nic mnie tak nie przeraża jak sterty papierów i druki skarbowe które nikt nie wie jak wypełniać;)zawsze uważałam ze księgowi to nadludzie bo to nie jest wiedza dla zwykłych śmiertelnikow;)
@Czoperka znasz jakieś inne kosmetyki z tej firmy nacomi poza tym kremem do biustu?bo chyba go zamówię i myślę czy coś jeszcze kupić ale nigdy się nie spotkałam z tą firmą i nie wiem czy warto?

@Andziulkag81
https://www.babyboom.pl/forum/temat/bazarek.80100

Kochane potrzebuje info do listy:
@Ketrinna , @Anula0000 ,@askkka2 , @MamusiaToJa , @Andziulkag81
termin porodu minimum, chłopiec czy dziewczynka (jak wiecie), ile dzieci już macie i rocznik jeśli chcecie :)

Przerzedziłam listę, chwilowo usunęłam z niej dziewczyny które ostatnio odzywały się w lipcu lub wcześniej (wszystkie dane mam zapisane)poczekam do wieczora z edycją żeby jak najwięcej płci powstawiać.

termin porodu 05.01, dziewczynka, nie mam jeszcze dzieci, rocznik 1989

@Andziulkag81
https://www.babyboom.pl/forum/temat/bazarek.80100

Kochane potrzebuje info do listy:
@Ketrinna , @Anula0000 ,@askkka2 , @MamusiaToJa , @Andziulkag81
termin porodu minimum, chłopiec czy dziewczynka (jak wiecie), ile dzieci już macie i rocznik jeśli chcecie :)

Przerzedziłam listę, chwilowo usunęłam z niej dziewczyny które ostatnio odzywały się w lipcu lub wcześniej (wszystkie dane mam zapisane)poczekam do wieczora z edycją żeby jak najwięcej płci powstawiać.

@aniay chlopiec, termin porodu 12 stycznia, mam blizniaki, dwoch chlopakow z 2003 roku

reklama
Anula ja czekam na wyniki posiewu wczoraj minęło 9dni i twierdzili że dalej nie ma kazali dzwonić po 10dniach ale nie sposób tam się dodzwonić ponownie więc jutro chyba pojadę do szpitala odebrać wyniki no i z wynikiem na założenie tego gumowego badziewia do lekarza. serio czujesz ten pessar ? ja go nie czulam wogole i w sumie mówią że nie powinno się go czuć u mnie nikt go nie czuł z koleżanek które miały zakładane. nawet lekarz mi mowil ze jak się zsunie z szyjki to raczej tego nie poczuje. co do leżenia ja nie daje rady leżeć z synem jestem sama bo mój mąż pracuje i zaraz też nie będzie go w weekendy tak więc nie wiem jak to będzie i co mi wyjdzie teraz u lekarza.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry