reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

ja tez skonczone tygodnie licze.
Co do miesiecy ciazy to zawsze mam problem jak liczyc.

Ktoras z was wspominala o liscie... zdecydowanie do uaktualnienia. Jesli mi sie nie uda w tygodniu to przysiade do niej w weekend. tylko wpisywac sie kto dziewczynka kto chlopak :D albo jeszcze lepiej zrobie ankiete:D

ETA: https://www.babyboom.pl/forum/temat/ankieta-do-listy-chlopiec-czy-dziewczynka.80440/
Ankieta - tylko wpisujcie głosy w komentarzu bo nie wyswietla mi sie kto jak glosowal.
Wypełnie za tydz,jak już będę wiedzieć ok? :)

reklama
@Shaer jeśli masz taką możliwość to idź wcześniej bo nie leczona chlestaza jest groźna. A do wizyty masz jednak dwa tygodnie także mobilizuje Cię i wysyłam wcześniej do lekarza;)
@HappyBabyMama podziwiam Twoje za zamiłowanie do księgowości,nic mnie tak nie przeraża jak sterty papierów i druki skarbowe które nikt nie wie jak wypełniać;)zawsze uważałam ze księgowi to nadludzie bo to nie jest wiedza dla zwykłych śmiertelnikow;)
@Czoperka znasz jakieś inne kosmetyki z tej firmy nacomi poza tym kremem do biustu?bo chyba go zamówię i myślę czy coś jeszcze kupić ale nigdy się nie spotkałam z tą firmą i nie wiem czy warto?

@Andziulkag81
https://www.babyboom.pl/forum/temat/bazarek.80100

Kochane potrzebuje info do listy:
@Ketrinna , @Anula0000 ,@askkka2 , @MamusiaToJa , @Andziulkag81
termin porodu minimum, chłopiec czy dziewczynka (jak wiecie), ile dzieci już macie i rocznik jeśli chcecie :)

Przerzedziłam listę, chwilowo usunęłam z niej dziewczyny które ostatnio odzywały się w lipcu lub wcześniej (wszystkie dane mam zapisane)poczekam do wieczora z edycją żeby jak najwięcej płci powstawiać.

termin porodu 05.01, dziewczynka, nie mam jeszcze dzieci, rocznik 1989

@Andziulkag81
https://www.babyboom.pl/forum/temat/bazarek.80100

Kochane potrzebuje info do listy:
@Ketrinna , @Anula0000 ,@askkka2 , @MamusiaToJa , @Andziulkag81
termin porodu minimum, chłopiec czy dziewczynka (jak wiecie), ile dzieci już macie i rocznik jeśli chcecie :)

Przerzedziłam listę, chwilowo usunęłam z niej dziewczyny które ostatnio odzywały się w lipcu lub wcześniej (wszystkie dane mam zapisane)poczekam do wieczora z edycją żeby jak najwięcej płci powstawiać.

@aniay chlopiec, termin porodu 12 stycznia, mam blizniaki, dwoch chlopakow z 2003 roku

reklama
Anula ja czekam na wyniki posiewu wczoraj minęło 9dni i twierdzili że dalej nie ma kazali dzwonić po 10dniach ale nie sposób tam się dodzwonić ponownie więc jutro chyba pojadę do szpitala odebrać wyniki no i z wynikiem na założenie tego gumowego badziewia do lekarza. serio czujesz ten pessar ? ja go nie czulam wogole i w sumie mówią że nie powinno się go czuć u mnie nikt go nie czuł z koleżanek które miały zakładane. nawet lekarz mi mowil ze jak się zsunie z szyjki to raczej tego nie poczuje. co do leżenia ja nie daje rady leżeć z synem jestem sama bo mój mąż pracuje i zaraz też nie będzie go w weekendy tak więc nie wiem jak to będzie i co mi wyjdzie teraz u lekarza.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry