reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2016 :)

reklama
Dzien dobry w nocy mieliśmy 1 pobudke o 2 w nocy później o 7 więc dobrze bylo , my małego kapiemy co 2 dni chyba ze sa upały to z rana zazwyczaj kąpie , spacerowke juz troszkę mam ale to przez to ze gondola strasznie mala a spacerowka ma chyba 4 czy 5 stopni regulacji, praktycznie jest na płasko podusia pod głową , ale juz zaczyna sie denerwowac jak leży na plecach albo chce siedzieć albo na brzuszku chyba mu sie znudzilo

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ja też codziennie właśnie ze względu na przyzwyczajenie małego i dlatego ze po prostu śmierdzi [emoji1] poci się jak szczurek, ale nie zawsze z płynem czasem woda sama.

No to teraz poważnie się zmartwilam tym smoczkiem
Też gdzieś czytałam ze musi być ta wielkość odpowiednia zachowana a on mi jeść nie chce z tego większego tak go zalewa! Weźmie łyk i odwraca glowe:( help!!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Karola podobno te siatki w książeczkach to właśnie dla dzieci mm.

Inis ja od początku dzieciaki kapie co 2 dni. No chyba że się Michał obsrakoli po same pachy to mus ;) a tak to wieczorkiem przecieram mokra tetra całe ciałko i już :) wczoraj to się tak chichral że specjalnie dłużej się bawiliśmy a potem jeszcze sobie gryzl ta tetre, już zimna była więc pewnie nieco ulgi dla dziaselek.

Babcia mi tak starszego dorobila że zaraz jej łeb urwe, ale przedtem każe się jej zwolnić z pracy iść z młodym do lekarza i kupić leki. Może się nauczy.

Dziewczyny a możecie mi to jakoś ze skanować? Chyba, że znajdę w necie taką książeczkę, bo moja zupełnie inaczej wygląda niż polska :p zaraz poszukam pewnie będzie

Inis u nas tylko tomme tippee, ta 2 naprawdę ma szybki przepływ a mój klusek sobie kompletnie z tym nie radzi. Miałam dr Brownsa i było słabo. Znów dziś spróbuję ale wątpię w powodzenie. Dawać na sile? To mi jeść przestanie[emoji24]

reklama
Cyc tylko w nocy jak nie trybi, nad ranem już nie chce i czeka na butlę. Sama nie wiem co począc

Do góry