Gratulacje)))))Dziewczyny, dzisiaj trochę lepsze wieści. Byłam na usg. Szyjka jedt miękka, ale ma 3,6 cm, więc nie jest źle i nie ma potrzeby iść do szpitala. Mam brać luteine, dużo leżeć i dbać o siebie i za 3 tygodnie sprawdzimy czy się utwardziła. Więc trzymajcie kciuki.
Druga dobra wiadomość jedt taka, że troszkę podniosło mi się łożysko. Już nie zasłania całego wejścia do szyjki tylko fragment. To znak że idzie w dobrym kierunku.
I najważniejsze - mam pięknego, zdrowego syna!!!! ♥♥♥♥
Lekarz zrobił nam niespodziankę i sam z siebie włączył 4D. Na fb wrzucę Wam fotkę mojego maluszka, tam gdzie połówkowe. :-)
reklama
Dziewczyny,macie tak czasem, ze kluje Was w srodku, tak jakby przy szyjce ( nie w brzuchu)? Ja od przyjscia do domu co jakis czas czuje przez chwile takie mocne klucie i zaraz przestaje. Juz oczywiscie wkrecam sobie glupoty jak to ja....
Emenems ja mam dwie córki z poprzedniego związku. My z M. chcemy synka i wszystko z niebieskim kolorem mi się podoba więc nie wiem? Powiem tak jak tylko się dowiedziałam , że jestem w ciąży to od razu , że to będzie chłopiec. Więc obstawiam, na synka. A jeżeli będzie córka to też będzie kochana tak jak jej starsze siostry
No ja trzy dni przyswajalam dziewczyne byłam pewna ze chłopak hahaah
grubasek 32
Fanka BB :)
;-)Jeżeli moje przeczucia będą błędne to pewnie będę tez ze trzy dni przyswajać się z myślą o kolejnej córce. Jeszcze mogę się połudzić z myślą o synku ,że rosnie pod moim sercem Później będę się oswajać haha zobaczymy , dam znać jak wrócimy z Poznania.
Marzenka88
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, dzisiaj trochę lepsze wieści. Byłam na usg. Szyjka jedt miękka, ale ma 3,6 cm, więc nie jest źle i nie ma potrzeby iść do szpitala. Mam brać luteine, dużo leżeć i dbać o siebie i za 3 tygodnie sprawdzimy czy się utwardziła. Więc trzymajcie kciuki.
Druga dobra wiadomość jedt taka, że troszkę podniosło mi się łożysko. Już nie zasłania całego wejścia do szyjki tylko fragment. To znak że idzie w dobrym kierunku.
I najważniejsze - mam pięknego, zdrowego syna!!!! ♥♥♥♥
Lekarz zrobił nam niespodziankę i sam z siebie włączył 4D. Na fb wrzucę Wam fotkę mojego maluszka, tam gdzie połówkowe. :-)
gratulacje Juti szkoda, że na fejsa wrzucacie a nie tu, bo ja nie jestem w tej grupie
grubasek 32
Fanka BB :)
Zmykam jutro męczący dzień . Najpierw wizyta w Wałczu u diabetolog a później kierunek Poznań. Spokojnej nocy wam mamusie i Maluszki kochane Spijcie dobrze :-)
U mnie chiński sprawdził się za pierwszym razem i teraz też pokazuje chłopaka. Kolejną wizyta za 3tyg i zaś USG będzie już mi zapowiedział. Cos o gluko,ie wspominał żeby zrobić ale jak zobaczył moja minę to zmienił zdanie ale może jednak zrobię i będzie z głowy. Rano mama przyjedzie po bierze krew rozpuscimy glukozę wypije i pójdę spać. A za dwie godziny podjade na kolejne klucie. Tylko muszę przedzwonic do giną i się dopytac czy mu wystarczy wynik po 2h. Bo jak nie to lipa że spania pojade z mama i położe się u niej w socjalnym bo na siedząco to będzie rzyg
reklama