a my wlasnie wrocilismy z parku i placu zabaw, przyjechala kumpela z synkiem i razem urzedowalysmy do teraz, szkoda ze juz lato sie konczy bo dopiero teraz jest fajnie bez tej koszmarnej duchoty, pootwieralam wszystkie okna na osciez i taki super przewiew az pachnie prawdziwym europejskim latem w domku. Takim jak pamietam ze starych czasow z dziecinstwa w Polsce. Kurcze dlaczego to lato takie nie moze u nas byc, tylko te koszmarne duchoty ze nie da sie nosa wysciubic poza klimatyzowane pomieszczenie, a teraz jak juz dzieci w szkolach i do obowiazkow trzeba wracac to pogoda jak dzwon! Wczoraj wieczorkiem siedzielismy sobie na tarasie z piwkiem po grillu, normalnie sama radosc a cale lato nie dalo sie wyjsc bo albo duszno, albo komary Jest prawie 30 stopni a w ogole tego nie czuc Lece mlodego spac polozyc, lunch zjedlismy na trawce na placu zabaw i teraz juz zdecydowanie gotowy jest na drzemke.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
zazdroszcze takiej pogody u nas juz kurteczki powyciagane i dlugie ciuchy echhh ... szkoda gadac
niunia_2008
mama Wiktorii :)
Załączniki
Ostatnia edycja:
Moja też w wózku nie jeździ, woli nóżki. Ale mamy parasolkę w razie W. Jak idę sama na zakupy większe, albo właśnie tak jak jutro, mam się skupić na zakupach, a nie na ganianiu za dzieckiem:-(.a dziekuje :-) slodki aniolek cioci :-)
my juz kurde wozek w zapomnienie poslalismy wiki wszedzie drepta sam a najbardziej lubi jezdzic autobusem i tramwajem :-) ma szwedacza po mamusi, wogole ma moj haratkerek - niestety ....
Aga, ja nawet nie zajarzyłam że się przeprowadziliście
Pawimi zazdroszczę pogody, u nas już chłodno:-(.
Niunia poślij, poślij dla kontaktu z dziećmi.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my juz od grudnia na swoim niunia ...
zmienilam sie hmm ... schudlam 14 kilo i to pewnie dlatego
zmienilam sie hmm ... schudlam 14 kilo i to pewnie dlatego
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
spoko :-) nic sie nie stało
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Hej dziewczyny,
U nas tez pogoda nienajlepsza, duzo pada i sie ochlodzilo, ale kurtek jeszcze nie mysle wyjmowac.
Thomas tez chodzi do przedszkola. Zaczal w maju, ale na czas wakacji wrocilismy do opiekunki. Tez jest najmlodszy i najmniejszy w klasie, ale daje sobie rade. Niestety nadal nie chodzi
Niunia pewnie ze poslij dziecko do przedszkola w Holandii. Poduczy sie holenderskiego, poprzebywa wsrod rowiesnikow itp, same zalety. Moj tez juz calkiem ladnie daje sobie rade w 2 jezykach.
U nas tez pogoda nienajlepsza, duzo pada i sie ochlodzilo, ale kurtek jeszcze nie mysle wyjmowac.
Thomas tez chodzi do przedszkola. Zaczal w maju, ale na czas wakacji wrocilismy do opiekunki. Tez jest najmlodszy i najmniejszy w klasie, ale daje sobie rade. Niestety nadal nie chodzi
Niunia pewnie ze poslij dziecko do przedszkola w Holandii. Poduczy sie holenderskiego, poprzebywa wsrod rowiesnikow itp, same zalety. Moj tez juz calkiem ladnie daje sobie rade w 2 jezykach.
Ostatnia edycja:
U nas kolejny cieplusienki dzien, jest naprawde cudownie....moje dziecie bylo w przedszkolu, dzisiaj juz bezproblemowo po zajeciach pomaszerowal do samochodu, nie rzucal sie ze chce zostac ale dzielnie zachowal sie jak duzy przedszkolak. Przyniosl pierwsza fajna prace samodzielnie wykonana, zaraz musimy powiesic do kolekcji obok tych nagromadzonych przez starszego brata. Widze ze mu sie podoba i calkiem niezle idzie to przedszkolakowanie, mysle ze spokojnie bylby gotowy na pelny rozmiar godzin, zastanawiam sie czy go tak zostawic jak jest w tym przedszkolu czy od stycznia przenosic na "pelen etat" do szkoly w ktorej jest Oliver...
reklama
Paulinek ja mam taką kurteczkę od deszczu. Co jest Thomaskowi, co mówią lekarze??
Pawimi nie denerwuj z tą pogodą:-(. Super że już nie histeryzuje przy odbieraniu
A ja wczoraj byłam na targu w Głogowie i wyrwałam super ciuszki, okupieni wszyscy za 200zł. Ja sobie kupiłam ekstra kurtkę na zimę za 20zł .
Celinka grzeczna, mamy tablicę z naklejkami-nagrodami za dobre zachowanie i działa. Aż mile zaskoczona jestem, tylko jeszcze całkiem pusta rubryka zasypianie u siebie. Bo cały czas zasypia na wersalce w salonie i przenosimy. Chyba u niej brakuje jej TV, bo do tej pory przecież zasypiała przy TV włączonym:-( Lecę robić gołąbki bez zawijania'
]
Pawimi nie denerwuj z tą pogodą:-(. Super że już nie histeryzuje przy odbieraniu
A ja wczoraj byłam na targu w Głogowie i wyrwałam super ciuszki, okupieni wszyscy za 200zł. Ja sobie kupiłam ekstra kurtkę na zimę za 20zł .
Celinka grzeczna, mamy tablicę z naklejkami-nagrodami za dobre zachowanie i działa. Aż mile zaskoczona jestem, tylko jeszcze całkiem pusta rubryka zasypianie u siebie. Bo cały czas zasypia na wersalce w salonie i przenosimy. Chyba u niej brakuje jej TV, bo do tej pory przecież zasypiała przy TV włączonym:-( Lecę robić gołąbki bez zawijania'
]