reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Paulinek, Thomas zacznie chodzić i będzie dobrze. W przedszkolu aniołek w domu diabełek, często tak bywa:szok:. Gorzej jak na odwrót:baffled:. Już wolę żeby obcy ludzie mówili że mam aniołka, a w domu dam sobie radę;-)
My dzisiaj byliśmy u znajomych na kawce. Mała wyhasana i już śpi:-D
Kolorowych snów:-D:-D:-D

reklama
Witam po długiej nieobecności ale nie mam czasu rodzice sprzedali mieszkanie w bloku a kupili mały domek z działeczką w spokojnym i cichym miejscu.Wiec od rana do wieczora siedzimy tam i robimy remont.Dziś malowanie a w czwartek przeprowadzka.Poza tym u nas wszystko ok,Wiki lubi szkołę tylko jest taka wrażliwa że jak ktoś coś jej powie to zaraz beczy ,tłumaczę żeby się tak nie przejmowała ,bo dzieci tak robią i nic na to nie poradzi.
Aga jeny tyle schudłaś napisz mi proszę jak ty to zrobiłaś bo mi nic się nie udaje wiec może twoja metoda zadziała.
Jagna moja Amelka jak ma nerwy to nawet gdzieś pokaże swój charakterek a jak zadowolona to spokojna i cichutka jak myszka usiedzi w kątku i się bawi sama.
Paulinek Thomas zacznie chodzić \widzisz już jakie postępy robi będzie dobrze musi być i już.LECE OBIAD DOGOTOWAĆ I NA RANCZO DO RODZICÓW ZMYKAM.Do rodziców mam 10kil a przedtem miałam 6kil wiec nie jest tak zle.

Witam kochane ,mam 2 informację :) JESTEM W CIĄŻY:)
a DRUGA to pytanko, moje dziecko od pewnego czasu dostaje wysypkę pod ustami (czerwone wodniste krostki), zauważyłam że kakao powoduje, wyeliminowałam mu kakako z pokarmu i przez pewien czas nie miał wysypki, niestety znów mu się pojawiło, może u Was tez są podobne przypadki? Czy takiemu 2,5 rocznemu dziecku można już robić testy na allergeny???

Witam kochane ,mam 2 informację :) JESTEM W CIĄŻY:)
a DRUGA to pytanko, moje dziecko od pewnego czasu dostaje wysypkę pod ustami (czerwone wodniste krostki), zauważyłam że kakao powoduje, wyeliminowałam mu kakako z pokarmu i przez pewien czas nie miał wysypki, niestety znów mu się pojawiło, może u Was tez są podobne przypadki? Czy takiemu 2,5 rocznemu dziecku można już robić testy na allergeny???
Można robić testy, moja miała już skórne i płatkowe, tylko że w warunkach szpitalnych.
GRATULUJĘ FASOLKI:-D:-D:-D
Nutka super, teraz macie gdzie z dziećmi siedzieć:-)
U nas okej, chodzimy kaczki dokarmiać i w ogóle jest fajnie:-D

Joa wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas małe zmiany tzn. mój P zmieniła pracę i teraz pracuje 5 dni w tygodniu i niektóre soboty ale przeważnie cały weekend jest w domu więc ja się cieszę bo coś razem możemy robić!

codziennie na spacery chodzimy bo pogoda odpukać dopisuje no i mieliśmy bardzo duży wysyp grzybów w lasach codziennie zbieraliśmy grzybki koszami już mam ich dosyć normalnie!

powoli robię zakupy na zime kombinezon i te sprawy jeszcze na jakies buty zimowe poluje ale dla chłopców wszystkie takie szaro bure są!

witam i ja :-)

MOJE GRATULACJE JOASIU :-))) chyba troszke zazdroszcze, a nie wiem czy wiecie ale nasza Ania ( Anja78 ) juz tez urodzila ma druga sliczna corke Gabrysie :-)

u nas wszystko ok- po staremu.
wiki wlsnie drzemie po obiedzie a ja ide ogarnac mieszkanko troche ...

Gratulacje dla Ani.
Celinka odpukać zdrowa. Chociaż panuje jelitówka, grypa, angina i inne świństwa. Zaraz idziemy na spacer, bo tata śpi po nocce, a mała za głośna:-( Teraz lata goła i wesoła po chacie;-):-D nie mogę jej złapać i ubrać to odpuściłam, zmarznie sama przyjdzie;-) Lecę papa

Gratuluję joooa,a o Anji dawno wiedziałam bo jest ona na wrześniówkach 2010 a ja tam piszę od niedawna.W ciąży jest też natka-ta która mieszka w Holandii.

reklama
Do góry