reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nutkawiem co to znaczy migotanie i wysokie ciśnienie bo moja babcia to ma nieraz 2 razy w tygodniu choruje na serce juz bardzo długo i tez często mieliśmy pogotowie w domu, okropne jest jak choruje bliska nam osoba, współczuję, trzymaj się! będzie dobrz

LASKI GDZIE JESTEŚCIE???? WSZYSTKIE FORUM OPUŚCIŁY !!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Nutka będzie dobrze, zobaczysz:-).
Celinka chora, rozpalona czopki g... dają. Jadę z nią do lekarza prywatnie. Złapała anginę, bo byliśmy n dyżurze w sobotę. Tam w szpitalu było na salach od 30-35 stopnii do tego powietrze jak nie wiem, wieszanie ręczników przy łóżeczkach nic nie dawało. Na szczęście można było spacerować po parku od 14 do woli.
Lecę się i niunię ubierać bo zaraz prywatnie jedziemy do lekarza, do tej co w grudniu nam pomogła.

No jestem już dziś ;-)od rana czytałam wasze posty odpiszę wam tak w skrócie nie było mnie troszkę a tu takie przykre wydarzenia :baffled:

jagna25-cieszę się ze już jesteście w domu Celinka miała kawalera na sali:-) ,teraz życzę dużo zdrówka dla małej czytałam że pojechaliście do lekarza dzisiaj :no:

- nutka-to miałaś nie wesoło współczuję Ci wiem co przeżywałaś ja pilnuję jak Lala bierze coś małego ale nie da się upilnować dobrze że się wszystko dobrze skończyło,dla taty też zdrówka :tak::tak::tak:

aż mi się smutno zrobiło jak Was czytałam:-( ja byłam na wyjezdzie wróciłam w sobotę wieczorem w domu bałagan :szok:a w niedziele M urodziny starałam się wyrobić ze wszystkim a i tak zostałam w lesie :baffled:wczoraj dochodziłam do siebie naprawdę zmęczona byłam jak mam wyjazd to potrzebuję czasu żeby wrócić do życia:wściekła/y: stęskniłam się za wami pozdrawiam Was :-):-):-):-)

Nie zazdroszczę takego szykowania imprezy i takigo powrotu :(
Monika byliśmy wczoraj. Mała dostała antybiotyk, bo angina jak ta lala, do tego pyralginę w czopku, bo za nic nie mogłam zbić temperatury nurofenem i panadolem:(. Dzisiaj już lepiej nadal mało je i pije ale lepiej niż wczoraj. Gorzej bo ja i mąż złapaliśmy od niej anginę. Zaraz jadę do lekarza po leki dla nas, bo mała wyzdrowieje, a my ją zarazimy :(

Biedna Celinka, dużo dużo dużo zdrówka dla niej, uściskaj ją Jagna od forumowych ciotek!!!!
no i szybkiej poprawy dla was!!! :)

moja babcia chora ma zapalenie oskrzeli chyba 4 raz w przeciągu 6 miesiecy, a Olek łobuzuje na całego , chcemy mu rowerek kupić taki już prawdziwy na pompowanych kołach tylko nie wiem czy dosięgnie do pedałów, i czy bedzie umiał jeżdzić taki nam się podoba
NOWOŚĆ JEDYNY NA ALLEGRO CZARNY ROWEREK 12'' (973181587) - Aukcje internetowe Allegro

Biedna Celinka, dużo dużo dużo zdrówka dla niej, uściskaj ją Jagna od forumowych ciotek!!!!
no i szybkiej poprawy dla was!!! :)

moja babcia chora ma zapalenie oskrzeli chyba 4 raz w przeciągu 6 miesiecy, a Olek łobuzuje na całego , chcemy mu rowerek kupić taki już prawdziwy na pompowanych kołach tylko nie wiem czy dosięgnie do pedałów, i czy bedzie umiał jeżdzić taki nam się podoba
NOWOŚĆ JEDYNY NA ALLEGRO CZARNY ROWEREK 12'' (973181587) - Aukcje internetowe Allegro

tak masz rację od forumowych ciotek:-),super rowerek będzie śmigał kolor fajny i koszyczek na zakupy :tak:Lala ma po braciszku a na 2 latka dostała taki rowerek wiewiórkę co można prowadzić i jest kołyska już wszystko zostało pościągane ale jeszcze nie chce pedałować nam:-D.pozdrawiam
Nie zazdroszczę takego szykowania imprezy i takigo powrotu :(
Monika byliśmy wczoraj. Mała dostała antybiotyk, bo angina jak ta lala, do tego pyralginę w czopku, bo za nic nie mogłam zbić temperatury nurofenem i panadolem:(. Dzisiaj już lepiej nadal mało je i pije ale lepiej niż wczoraj. Gorzej bo ja i mąż złapaliśmy od niej anginę. Zaraz jadę do lekarza po leki dla nas, bo mała wyzdrowieje, a my ją zarazimy :(

tak kochana ja jeszcze się zbieram i nie mogę się pozbierać :baffled::baffled:,mam nadzieje że wam przejdzie do świąt my w grudniu byliśmy wszyscy chorzy łącznie z rotawirusem i nie było sylwestra angina to nie wesoło bo boli gardełko Lala jak miała to trzeba było zmieniać antybiotyk bo gorączkowała po każdym, zdrówka dla Was Wszystkich kurujcie się:-):-):-)

my już mamy jeden rowerek taki 3 kołowy w zeszłym roku kupiłam ale się nie sprawdził cały plastikowy cieżko sie go pcha dzisiaj małego uczyłam pedałowac nawet trochę łapała ale do prawdziwej jazdy jeszcze trochę treningu potrzebuje!

nina my tez myslimy o rowerku, ale chcemy taki z raczka zeby mozna bylo prowadzic z tylu- na pewno troche ulatwi ;) wybierzcie sie do sklepu zeby sprawdzic czy maly jest w stanie pedalowac, my juz sprawdzilismy 12cali :)

Hej Dziewczynki.Oj Jagna współczuję Wam mam nadzieję że do świąt wszystkim się polepszy.Mnie dopadło jakieś przesilenie wiosenne czy coś jestem jakaś taka byle jaka.Kuba łobuzuje jak zawsze jemu przynajmniej każda pogoda odpowiada :)

reklama
niunia byłam wczoraj w rowerowym sprawdzić czy dosięgnie i jest ok, zamówiłam z netu ten czarny rowerek jutro ma przyjechać, i on ma regulację i kierownicy i siodełka więc powinno być ok.

Do góry