reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki Dziewczyny:)
Celinkę już nosi, tylko mnie rozłożyło na dobre:(. Byłam u lekarza i mam antybiotyki i coś od kaszlu, na noc aby dziecka nie budzić, przynajmniej śpię, a nie cherlam:). Mała w nocy znowu wymiotowała(kaszel), ale widać że leki pomagają. Bo dzisiaj jest już sobą i nie śpi co 5 minut.
Nina rowerek super:)

reklama
nina-moje gratulacje teraz to będzie śmigał :-)

jagna-śliczna kartka buziaki dla Celinki (świetne zdjęcia w jajeczkach ):-)no i zdrówka dla Was

a tu dla Was życzenia od Lali i o demnie
zabawa040.jpg
Wszystkiego Naj Naj i mokrego Dyngusa:-D:-D:-):-):-):-):-)DLA STYCZNIOWYCH 2008 MAMUSIEK!!!

Ostatnia edycja:
nina-moje gratulacje teraz to będzie śmigał :-)

jagna-śliczna kartka buziaki dla Celinki (świetne zdjęcia w jajeczkach ):-)no i zdrówka dla Was

a tu dla Was życzenia od Lali i o demnie
zabawa040.jpg
Wszystkiego Naj Naj i mokrego Dyngusa:-D:-D:-):-):-):-):-)DLA STYCZNIOWYCH 2008 MAMUSIEK!!!
Dziękujemy za życzenia:-D:-D piękne są:-)
U nas lepiej, mała szaleje już:-D:-D, ja tez dzisiaj lepiej. Jeszcze jak by nam kaszel minął:-(
Dziewczyny szykujecie jakieś niespodzianki, dla dzieci?? Jakieś szukanie gniazdek??
U nas jest zwyczaj szukania po mieszkaniu słodkich jajek, zająców i kurek, a jak ciepło yo i na dworze.
wielkanoc_1365.jpg

Ostatnia edycja:
Laseczki dziękujemy za życzenia!!!
a ja od 9 rano na zakupach z małym u fryzjera, i u lekarza bo mu jakaś wysypka pod paszkom wyszła i myślimy z lekarzem że to alergiczne chyba bo nie zmieniałam proszku ani płynu do kąpieli tylko mały zjadł ostatnio pomarańcze no i prawdopodobnie dlatego go obsypało, jedno jest tylko dziwne że wysypkę ma pod paszkom jedną a pod drugą nie.:no:
LASECZKI MOJE KOCHANE WSZYSTKIEGO DOBREGO NA TE ŚWIĘTA OBY BYŁY CIEPŁE I RADOSNE SPĘDZONE W GRONIE RODZINNYM!!!:-):-):-)

dziewczyny zycze wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych - zwlaszcza dla niektorych swiat wielkanocnych, duzo ciepla i radosci na ten wiosenny sezon

Załączniki

• easter2010%20003..jpg
    easter2010%20003..jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
melduje ze zyje, wiem ze troche was zaniedbalam ale praca , maly i dom pochlaniaja mnie bez reszty nie mam czasu na nic innego....
chce wam zyczyc wszystkieo dobrego i obiecuje ze jesli tylko bede miala czas to zajze do was. Na nk macie moj numer tel to piszcie co tam u was, tesknie za wami i pogaduchami ale wieczorami o 21 jestem juz ledwie zywa ....
u nas wszystko ok, maly zdrowy ja tez i jakos zyjemy, mijamy sie z jackiem non stop, w weekendy tez pracuje wiec nie mam sily na nic, ale jest ok.
buziaki dla was i waszych pociech laseczki :*:*:*:*

Hej mamuśki!!!
No i prawie po świętach , tyle szykowania sprzatania, gotowania a jak szybko zleciało!!!

musze się pochwalić, że pyszny sernik upiekłam:-) he he ciesze sie tym bardziej że ja nie piekę wogóle, bigosik zrobiłam, żurek, sałatkę, szaszłyki mówie wam wyżera na całego!

wczoraj byliśmy w poznaniu w zoo, dla małego same atrakcje, tyle zwierzątek! pogoda była piękna wiec spacerowaliśmy przeszlićy ponad 5 km po zoo bo ono jest takie duze.

aga no w koncu sie odezwałas, dawno Cię nie było, super, ze u was wszystko w porządku, zagladaj w miare możliwosci bo tu strasznie pusto!!!

reklama
Hej Aga, myślałam, że już o nas zapomniałaś;-) Dla Was tez moc buziaczków:-D

Celinka zadowolona po świętach. Wybawiona przez ciotki i wujków:-D, obłowiona w słodycze, na pół roku. Zaczęła powtarzać po nas wyrazy i od jakiś 2 tygodni słyszę non stop "co to?". Ale bardzo ładnie mówi tak jak należy, więc to co że mało, ale okej. Zmiana na kolanie po Elosaliku całkiem zeszła. Wiem że to mocny steryd, ale pomogło.

Do góry