Już wolę Ciebie jako dermatologa, bo ta u której byliśmy, to skasował 100zł i olała sprawę. Jak bym miała aparat to bym wa pokazał jak to wygląda, tylko jest w naprawie
A ja miałam w szkole dermatologie.............prawie 200 godzin,tez sie poelcam :-)
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Jagna nie potrzebny mi dowod dla malego , wystarczy ze karty czipowe do lekarza musze znowu wyrabiac …
jagna ale masz fajnie naprawde...
moje dziecko rojbruje strasznie ... czasem mam juz dosyc, cale szczescie bunt 2 latka to nie jest bo tylko od czasu do czasu ma napady swoje, wczoraj wieczorem zrobilam mu kolacje i podalam a on zrobil mi awanture bo on nie chcial kolacji tylko gumy !!! taki cyrk odstawil o 20 ze myslalam ze go udusze.
moje dziecko rojbruje strasznie ... czasem mam juz dosyc, cale szczescie bunt 2 latka to nie jest bo tylko od czasu do czasu ma napady swoje, wczoraj wieczorem zrobilam mu kolacje i podalam a on zrobil mi awanture bo on nie chcial kolacji tylko gumy !!! taki cyrk odstawil o 20 ze myslalam ze go udusze.
Co to za kart czipowe??Jagna nie potrzebny mi dowod dla malego , wystarczy ze karty czipowe do lekarza musze znowu wyrabiac …
My dowód robimy, bo chcemy do Monachium do ciotki jechać
Aga to jest bunt. Moja przed chwilką scenę na placu zabaw zrobiła Jak po godzinie zabawy, chciałam iść do domu, a drugi raz bo znalazła 5gr i chciała iść do sklepu po ciuciu Ja nie miałam kasy przy sobie to nie chciałam wchodzić, a ta że ma pie i chce ciuciu. Matko jak nasze dzieci szybko łapią po co kasa jest;-)
e-stera
Fan(ka)
My tez będziemy musieli karte chipowa wyrobic-od stycznia 2010 weszlo nowe prawo- Legitymacje Ubezpieczeniowe będa zastepowane kartami chipowymi właśnie.
My paszport zrobilismy Oliśkowi jak miał poł roku.
Paszport bardziej opłaca się robić, bo dowód jest uznawany tylko w UE.....w reszcie krajów paszport
My paszport zrobilismy Oliśkowi jak miał poł roku.
Paszport bardziej opłaca się robić, bo dowód jest uznawany tylko w UE.....w reszcie krajów paszport
moje dzieci maja paszporty zrobione od urodzenia obydwa zreszta...moj maz jest bardzo przezorny i lubi miec zabezpieczenie a dzieki tym paszportom juniorzy maja dowod na podwojne obywatelstwo - usa i unii europejskiej. Nigdy nie wiadomo co w zyciu sie moze im przydac ;-)
jagna - nie mieszkam w Polsce ale w google wpisalam karty chipowe sluzba zdrowia i wyswietlilo mi conajmniej setke stron na temat powyzszy....www.google.com. - to naprawde potezna wyszukiwarka....
Ostatnia edycja:
reklama
nina2201
mama Oliviera
Hej!
U nas nie ma kart czipowych tylko jakiś druk z Zusu dostastała gdzie zaznaczone jest, ze Oli jest na moim ubezpieczeniu no i z tym do lekarza i z ostatnim dowodem wpłaty może ja tak mam bo sobie sama zus płacę a jak sie gdzies pracuje to moze te karty nawet nie wiem ale u nas o tym nie słyszała.
tez wymyslają były ksiazeczki i wcale żle nie było a teraz znowu problem
U nas nie ma kart czipowych tylko jakiś druk z Zusu dostastała gdzie zaznaczone jest, ze Oli jest na moim ubezpieczeniu no i z tym do lekarza i z ostatnim dowodem wpłaty może ja tak mam bo sobie sama zus płacę a jak sie gdzies pracuje to moze te karty nawet nie wiem ale u nas o tym nie słyszała.
tez wymyslają były ksiazeczki i wcale żle nie było a teraz znowu problem