reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
monik pisz pisz bo oststnio tu bardzo pusto sie zrobiło:-(

Witam:-):-) może to chwilowe że tak pusto , no u Nas ferie dopiero od 1 marca do szkoły a ja i tak jestem w domu wiec mam dużo czasu ,wiosna do nas przywitała dzisiaj było aż 9 stopni a w sobotę ma być 12 oby już tak zostało w końcu można zrobić jakieś porządki ja zaczęłam od łazienek a gdzie tam koniec:rofl2::rofl2: .teraz troszkę o mojej niusi :-D
moja myszka na szczęście jest dzieckiem bardzo spokojnym trzeba ją delikatnie dotknąc żeby zareagowała hi hi to nie to co braciszek jak był mały dużo mówi :szok:ale zazwyczaj jak dzieci mają rodzeństwo to to szybciej idzie ,niestety jeszcze nie nocnik chociaż czasami może 2 razy na dzień idzie sama (ale nie tak często) czeka nas bilans Lala była chora i trzeba było odczekać ,zaczęła chodzić :angry:dopiero 1rok i 7miesięcy po długiej rehabilitacji a teraz nie można jej dogonić, je za 2 widać po wadze a teraz jest na etapie wrażliwość wszyscy maja ała i koń i piesek i mama i tp. no i płacz, je za 2 a jak usłyszy lodówke to pierwsza na dole:-):-) waży teraz ok 14.500 zobaczymy na bilansie może wkoncu jutro mi sie uda :tak: . POZDRAWIAM

Hej Dziewczyny.Ja od poniedziaku znów mam rehabilitację zobaczymy może pomoże...Oprócz tego 10 zastzyków.
Kolejny tydzień i ja znów lżejsza :) Tym razem o 800 gram :) Jakby nie było prawie kilo :)
Kuba łobuzuje ja dziś fasolkę gotuję na obiad ala po bretońsku ale bez tłuszczu i mięsa.I taka powiem Wam też jest pyszna :)

A my dzisiaj byłyśmy na kawie u koleżanki i na długim spacerku. w cieniu było 12 stopni:-D:-D. Mała wyszalała się z młodszą koleżanką. Celinka pchała cały spacerek wózek z Olą i pokazywała jej koniki i strusie, lam nie było bo za zimno niby. U koleżanki na wiosce jak w zoo. Jak by było sucho to mała by pojeździła na kucyku, a tak to tylko jednego pieszczocha podrapała po karku:-D. Pewnie nam nie zaśnie szybko wieczorem, ledwo włożyłam ją do fotelika to już spała.
Maleństwo super, że waga leci:-D
Monik to masz aniołeczka w domu;-):-D

Hej Dziewczyny.Ja od poniedziaku znów mam rehabilitację zobaczymy może pomoże...Oprócz tego 10 zastzyków.
Kolejny tydzień i ja znów lżejsza :) Tym razem o 800 gram :) Jakby nie było prawie kilo :)
Kuba łobuzuje ja dziś fasolkę gotuję na obiad ala po bretońsku ale bez tłuszczu i mięsa.I taka powiem Wam też jest pyszna :)

nie wiem ogółem dokładnie dlaczego rehabilitacja ale życzę dużo zdrówka:tak::tak::tak:,ja to bym zjadła fasolkę obojętnie jaka niestety gotuję dużo zup ale tą nie potrafię :-):-)(na pewno była pyszna)
pozdrawiam :-)

JAGNA 25-oby ten aniołeczek taki został hi hi ,:-D:-D:-D
do tej kawy to i ja bym sie przyłączyła;-)
u Nas też było cieplutko więc troszkę posprzątałam .pozdrawiam

Jestem i ja sie przywitac bo chwilke mnie nie bylo...u nas wczoraj jak o 6 wieczor sypnelo sniegiem to dwie godziny pozniej myslalam ze z ranca znowu wszystko pozamykane bedzie gwoli kleski pogodowej, ale sniezyca skonczyla sie gdzies w srodku nocy i do rana uporali sie z odzniezaniem, dzis dla odmany rano bardzo wiosennie ze swiezymi gorami snieznymi i skromnym minus 14 ale slonce tak mocno swieci ze az jechac nie moglam majac nawet okulary sloneczne na nosie. Az milo takie sloneczko widziec!!!
.....i wlasnie....to wczoraj to byl ostatni sniegowy wyczyn a dzis i jutro ostatnie podrygi mrozu bo od weekendu mamy stopniowo 10..15....i wiecej na plusie wzwyz huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Naprawde sie ciesze bo ta zima moze czlowieka wykonczyc depresyjnie. Juz sie nie moge doczekac zeby te zimowe kurty z siebie zrzucic. No to zabieram sie za sprzatanie i pozniej jakis obiadek...tym wiosennym radosnym akcentem i zycze wam zeby sie moj optymizm udzielil za ocean ...Witam Monik - bo chyba jeszcze nie mialam okazji sie oficjalnie przywitac!

witam panie :-)
Witam nowa mamusie,
podczytuje was ale jakos nie bardzo mam czas na pisanie, ale caly czas czuwam...
u nas bez zmian ... mielismy kilka nocy nie przespanych , bo wikusiowi ida wszystkie 4 ostatnie zeby naraz, dwa juz sie przebily a dwa jeszcze chwile ale dzisla takie napuchniete ze az strach zagladac do buziaka.
a pozatym to co no, nic takiego, popoludniami spacerujemy bo ladnie u nas jest , dzisiaj akurat mam wolne i jade do urzedu zaraz zlozyc wkoncu wniosek o dowod, wstyt jak diabli ale nie mialam czasu jakos jeszcze...

Ja dziś wstałam bo już nie mogłam wyleżeć.Kuba o 5 się obudził dostał flachę i teraz zaczyna się dopieo wybudzać na dobre.
Monik ja mam problemy z kręgosłupem jestem po jednej operacji i czekam na następną.W naszej służbie zdrowia termin mam na maj przyszłego roku.A boli strasznie więc może to pomoże ta rehabilitacja chociaż trochę bo już ledwo chodze,..

Aga, Pawimi już myślałam ze zapomniałyście o nas;-)
Celinka wstała dzisiaj o 6:40:wściekła/y:, teraz jest marudna jak nie wiem, bo poszła spać o 23. Wariowała w łóżku od 21:30 i Hausa oglądała:szok: Fajnie krzyczy jak go widzi Hauś. Zaraz na spacer może po padnie

reklama
Jestem i ja sie przywitac bo chwilke mnie nie bylo...u nas wczoraj jak o 6 wieczor sypnelo sniegiem to dwie godziny pozniej myslalam ze z ranca znowu wszystko pozamykane bedzie gwoli kleski pogodowej, ale sniezyca skonczyla sie gdzies w srodku nocy i do rana uporali sie z odzniezaniem, dzis dla odmany rano bardzo wiosennie ze swiezymi gorami snieznymi i skromnym minus 14 ale slonce tak mocno swieci ze az jechac nie moglam majac nawet okulary sloneczne na nosie. Az milo takie sloneczko widziec!!!
.....i wlasnie....to wczoraj to byl ostatni sniegowy wyczyn a dzis i jutro ostatnie podrygi mrozu bo od weekendu mamy stopniowo 10..15....i wiecej na plusie wzwyz huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Naprawde sie ciesze bo ta zima moze czlowieka wykonczyc depresyjnie. Juz sie nie moge doczekac zeby te zimowe kurty z siebie zrzucic. No to zabieram sie za sprzatanie i pozniej jakis obiadek...tym wiosennym radosnym akcentem i zycze wam zeby sie moj optymizm udzielil za ocean ...Witam Monik - bo chyba jeszcze nie mialam okazji sie oficjalnie przywitac!

Ja też witam :-):-):-)
witam panie :-)
Witam nowa mamusie,
podczytuje was ale jakos nie bardzo mam czas na pisanie, ale caly czas czuwam...
u nas bez zmian ... mielismy kilka nocy nie przespanych , bo wikusiowi ida wszystkie 4 ostatnie zeby naraz, dwa juz sie przebily a dwa jeszcze chwile ale dzisla takie napuchniete ze az strach zagladac do buziaka.
a pozatym to co no, nic takiego, popoludniami spacerujemy bo ladnie u nas jest , dzisiaj akurat mam wolne i jade do urzedu zaraz zlozyc wkoncu wniosek o dowod, wstyt jak diabli ale nie mialam czasu jakos jeszcze...
Witam witam :-):-)
Ja dziś wstałam bo już nie mogłam wyleżeć.Kuba o 5 się obudził dostał flachę i teraz zaczyna się dopieo wybudzać na dobre.
Monik ja mam problemy z kręgosłupem jestem po jednej operacji i czekam na następną.W naszej służbie zdrowia termin mam na maj przyszłego roku.A boli strasznie więc może to pomoże ta rehabilitacja chociaż trochę bo już ledwo chodze,..
przykro mi życzę duzo zdrówka:tak::tak::tak::tak: ja miałam 4 operację i 6 :-(zabiegów niestety sprawy kobiece ale jest już ok:-):-):-):-):-) i myśle pozytywnie pozdrawiam :-)

U nas troszke się ochłodziło i ma padać a wczesniej było cieplutko ma wrócić jutro oby bo czekaja mnie okna niestety byłam na bilansie ale było duzo dzieci i pani doktor juz nie przyjmowała pojadę za tydzień ale wcześniej zadzwonie pozdrawiam Was :-):-):-):-)

Do góry