reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ale wy wszystkie porzadnickie :))))
a my wiosennych zakupow ciag dalszy.....na tepecie znowu Gap byl....
cieniutkie letnie dzinsy ktore przekoszmarnie mi sie spodobaly :-):-):-)a do tego kilka bodzikow i bluzeczek wiosenno-letnich
gp624373-01p01v01.jpg

komplecik swiateczny
gp622447-00p01v01.jpg
gp624360-00p01v01.jpg

takie wdzianka do biegania na codzien

zakupy uwazam za udane, bylam jeszcze w kilku innych sklepach ale np. w The Children Place kupilam takie patchworkowe ogrodniczki z cieniutkiej satynki z motywem samochodow i jeszcze jedne dzinsy w stylu sprane :) a w Gymboree cala mase jesienno-zimowych rzeczy na okropnej przecenie na przyszly rok (przeceny z np. $30 na $ 2.99).

reklama
pawimi jakie piękne ciuszki:tak: ohohohohoooo śliczne:-) aż mi się chłopczyk zamarzył, naprawde piekne te ciuszki:tak:
ja tez lubie jak Zosia ma dużo ubranek, wczoraj tez ja obkupiłam w wyszło tego w sumie z 15 sztuk, ale ciuszki nie nowe, tylko używane ale też piękne, niektóre z metkami, a te bez metek wcale nie wyglądają jakby je ktoś nosił,więc jestem mega zadowolona..:-)

aga widziałam na nk że impreza udana była:happy2: ładna z ciebie dziewczyna :sorry2:

nina napewno tęsknisz za siostrą:-( u mnie też skype non stop włączony żeby szybko się połączyc z moja mama i siostrą..

estera chyba dzisiaj zrobie twoją tortille:happy2:

pam:-)
jagna:-)
nutka:-)

A Zosieńka chora i na antybiotyku:-( ma jakies bakterie w gardle, wiecie tylko co mi się nie podoba??? to że prawie cały czas ma gorączke, dam jej czopek, niby troszkę schodzi ta gorączka,ale za jakiś czas znowu ma:confused: co o tym myślicie??

pozdrawiam was wszystkie:-p

Natka ja bym na twoim miejscu zrobiła jej badanie moczu kosz około 5 zł ato może miec zapalenie dróg moczowych.Amelka też kiedys tak miała i teraz jak ma tem to zaraz robie wyniki.Dużo zdrówka do Zosi, cierpliwosaci i siły dla ciebie.
Aga może sie jeszcze zastanowie nad wersalką.
Pawini piekne ciuszki.

Pawimi sliczne ciuszki, ja dostaje duzo od kolezanek no i po braciszku ale niestety moj Wiki to juz prawie taki jak moj brat wiec teraz sie skonczy, tez kupuje czos czasem malemu ale szczerze to duzo nie musze.

Nutka wiesz to twoja sparwa ja ci powiedzialam tylko co moi rodzice zrobili z moim bratem, nie dosac ze dziecko cierpi bo musi kogos miec obok to moi rodzice i rodzienstwo bo ktos zawsze musi z nim zaysypiac i nikt nie ma nic z wieczoru bo sa cyrki a czasem i tak sie poddaja i on lata do 24 ;/ masakra , dlatego tak strasznie sie ciesze ze moj syn spi sam a nie 2 latek ktory nie potrafi sam zasypiac, ale to tez wina moich rodzicow bo sa niekonsekwentni w tym co robia bo dalo by sie go nauczyc ale oni maja to gdzies.

My zaraz jedziemy po jakis kosz na zabawki bo ten co mielismy wiki polamal niedawno i jeszcze nowego nie kupilam ehhh ... a zabawki leza w torbie turystycznej hahaha :-D

Duzo zdrowka dla Zosienki :-*

pawimi, super ubranka, ten bodziak co wygląda jak koszula jest boski :-D
U nas dziś słonko i nawet wyjdziemy z małą na troszkę na dwór... A nie była od ponad tygodnia prze to choróbsko :/ Pójdziemy na małe zakupy.
A co do świąt, to ja sobie przypominam tylko słodycze w prezencie, nie było żadnego szukania tylko tak po prostu byliśmy obdarowywani... Ada na pewno coś skromnego dostanie, ale nie słodycze, bo ich po prostu nie daję (wyjątkiem są bezglutenowe ciastka :-))

Wiki dostanie jakies jajka niespodzianki, swoje misie lubisie itd :-) i tak dostaje to co dziennie cos wiec co to za prezent ale niech ma :-)

a to porcja mojego syna :-D hihi

1,2- urodzinki u mojego taty w sobote
3 - z wujaszkiem :-)
4,5 - przed wyjsciem do pana doktora
6,7,8,9 - sesja zdjeciowa przed spaniem

reklama
Do góry