reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witam dziewczyny dzis od rana malowałam u tesciowej kuchnie ,przyjechałam to byłam na siłowni i dopiero mam chwilekę aby tu zajrzeć.Amelka zasypia z smokiem i narazie niech tak zostanie tak jak ty Aga jak skonczy 2 lata to zrobimy papa smoczkowi.
Mam zamiar po wypłacie kupić wersalke dziewczynką i bedą spać razem Amelka od sciany a Wiki pierwsza.
No i słonko u nas swieci wreszcie odrazu mam lepszy chumor.

reklama
Witam dziewczyny dzis od rana malowałam u tesciowej kuchnie ,przyjechałam to byłam na siłowni i dopiero mam chwilekę aby tu zajrzeć.Amelka zasypia z smokiem i narazie niech tak zostanie tak jak ty Aga jak skonczy 2 lata to zrobimy papa smoczkowi.
Mam zamiar po wypłacie kupić wersalke dziewczynką i bedą spać razem Amelka od sciany a Wiki pierwsza.
No i słonko u nas swieci wreszcie odrazu mam lepszy chumor.

nutka blagam nie popelnij bledu moich rodzicow...
jak maly skonczyl rok to zlozyli lozeczko i kupili kanape i spal z moja siostra ale teraz ma juz 2lata i 4 miesiace i nadal spi z moja sis, wogole to sa curki ze spaniem bo nie chce zasypiac sam wieczorami ktos spedza z nim przynajmniej godzine czasu w lozku a potem i tak przychodzi moja sis do lozka !!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: drazni mnie to mimo ze to ich dziecko i robia jak chca ale to samo chcieli mi z moim zrobic ale absolutnie nie!!! ( na urodzinach wikusia tata pytal kiedy lozeczko bede chowac :angry::angry::angry: ) dlatego nie jezdze do nich tak czesto jak kiedys i maly w czasie drzemek albo jest na spacerze albo spi w domu i dopiero tam jade bo musial by spac ze mna zeby nie spac z lozka a jak raz juz posmakuje to bedzie chcial zawsze.
Zrobisz jak chcesz ale mowie ci co moi rodzice sobie za krzywde zrobili, ja spalam prawie cale zycie z siostra bo u nas malo miejsca bylo ale ja juz duza bylam.

My bylismy 30 minutek na spacerez i o 17 wrocilismy na deserek ladnie sie zrobilo, caly dzien swiecilo slonko wiec chodniki byly suchce mimo ze tylko +1 :dry: maly pospacerowal potem z apetytem zjadl deserek, teraz juz marudny sie robi wiec biore sie za pakowanie go do lozka.

bylismy godzinke na spacerze, słońce pieknie swieciło ale za ciepło nie było! Oli miał dzisiaj 4 godziną drzemkę jestem w szoku:szok: wszystko sobie zrobiłam posprzatałam itd. teraz juz śpi!
a ja czekam na siostre bo ma do mnie dzwonić na skype poplotkujemy sobie trochę!!!:-)
jutro mamy targ więc jak nie bedzie padac biorę małego i idziemy na zakupy, nowe fieranki chcę do kuchni sobie kupić!

A ja mam jutro wolny dzień i ambitne plany porządkowe: mycie okien zmiana pościeli i pranie firan.Zobaczymy co z tego uda mi się zrobić przy moim łobuzie.

cześć wam .ja jak zwykle po dlugiej nieobecnosci ,ale zwyczajnie niemam czasu na pisanie . doczytac was absolutnie niemam szans.
AGA dzieki za odwiedziny w szpitalu .od piątku jestem w domku .czuje się dobrze .rana juz prawie zagojona . nadrabiam czas spedzony w szpitalu bez mojego kamilka . wreszcie moge go przytulac calowac i wogole.
co do spania to kamilek tez zasypia ze smoczkiem ale jak zasnie to go wypluwa i cala noc spi bez niego

A ja mam jutro wolny dzień i ambitne plany porządkowe: mycie okien zmiana pościeli i pranie firan.Zobaczymy co z tego uda mi się zrobić przy moim łobuzie.
pam ja włożyłam małego do łóżeczka jak sprzątałam sypialnie ubrałam mu czapkę bo było chłodno pootwierałam okna i myłam Oli fikał w łóżeczku ale jak dostał zabawki to siedział spokojnie a ja wysprzatała całą sypialnie!;-)

reklama
Do góry