reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój ma katar i mega napuchnięte dziąsła-idą mu 4 zęby na raz:-(
Ja byłam dzisiaj u kosmetyczki heheheh-chodź sama nią jestem a chodzę do koleżanki hihih
Henna, oczyszczanie twarzy i pazurki robiła i jakies tam kolorowe końcówki trzasnęłam. U nas tez dzisiaj piękna pogoda, słono ale wiatr zimny potem się zerwał

Upatrzyłma sobie cudne buty i bluzke hihih........wiosna idzie!:-):-):-):-)

reklama
Pawimi super zakupy, ładne te bodziaczki. A macie takie bodziaki dla dziewczynek??? Ja szukam dla małej prawdziwej białej bluzki takiej koszulowej, ale tylko dla chłopców są:-(
.

mamy, mamy...szczegolnie Gap sie specjalizuje w super bodziakach, ale Carters tez robi fajne i inne sklepy. Dla dziewczynek sa podobne koszulowe tylko kolnierzyki maja zaokraglone i dodane jakies tam falbanki :-)

pawimi jakie piękne ciuszki:tak: ohohohohoooo śliczne:-) aż mi się chłopczyk zamarzył, naprawde piekne te ciuszki:tak:
ja tez lubie jak Zosia ma dużo ubranek, wczoraj tez ja obkupiłam w wyszło tego w sumie z 15 sztuk, ale ciuszki nie nowe, tylko używane ale też piękne, niektóre z metkami, a te bez metek wcale nie wyglądają jakby je ktoś nosił,więc jestem mega zadowolona..:-)

:-p

natka no to dawaj dawaj....he he zosienka sie ucieszy z braciszka:-D
u nas raczej nie popularne sa secondhandy, nie slyszalam o kimkolwiek tutaj kto by kupowal w tego rodzaju sklepach, chyba wynika to stad ze ciuchy sa tanie jak barszcz

Pawimi sliczne ciuszki, ja dostaje duzo od kolezanek no i po braciszku ale niestety moj Wiki to juz prawie taki jak moj brat wiec teraz sie skonczy, tez kupuje czos czasem malemu ale szczerze to duzo nie musze.
no super masz Aga ze moglas tak korzystac, ja niestety mam zbyt duza roznice miedzy dzieciakami,....zreszta po oliverze oddalam prawie wszystko bo mialam miec dziewczynke:-D i jak cos to mam pudlo babskich ciuchow ale chyba vincent by nie chcial nosic:no:
pawimi, super ubranka, ten bodziak co wygląda jak koszula jest boski :-D
wiem he he, mi sie tez straszliwie spodobal, sa koszule ale te zawsze gdzies powyciagane bo taki maluch to wiercipieta i w sumie koszula to az prawie nieestetycznie po chwili wyglada na takim malym czlowieku w ustawicznym ruchu a bodziak - super sprawa, nic nie wylazi, nie podciaga sie po plecach po same pachy:baffled:

Aga - wiki to taki spory facet i wie czego chce :-) super foteczki
pawimi co sądzisz o Silver Cross Fizz???
nina niestety nie znam tego wozka, u nas nie ma Fizz, jest tylko Pop ktory ma super oceny.

Estera - jednym slowem na bostwo sie zrobilas w zwiazku z nadejsciem wiosny :)

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana,
wczoraj po 21 polozylam sie na chwile bo mialam zaraz malego nakarmic i co :szok: :shocked2: obudzilam sie rano dopiero, a moje dziecko nie wypilo kaszy na noc :szok: ciekawe czemu sie nie obudzil... a ja wyrodna matka zasnelam :dry: :baffled: na sniadanie zjadl parowke i chlebek z ciezkim bolem serca, mam nadzieje ze to zeby nastepne ida .... :-(

teraz lata i ojca poucza bo gra na Playu a on nie, bawil sie przez chwile padem ale rzucil nim i J mu zabral i lazi i wyma****e rekami i tlumaczy !!! :tak::-D

dzisiaj na obiadek robie tortille esti :-) mam nadzieje ze maly zje ..

u mnie + 7 pochmurno troche ale jak nie bedzie padac to popoludniu wyjdziemy na spacerek gdzies a moze jaka moja siostra sie odezwie :-)

Pawimi Wiki nie jest znowu taki wielki 12 kilo i 82 cm to nie olbrzym ale wyglada jakos powaznie ... a jesli chodzi o ciuszki to jak trafi mi sie coreczka to sie zglosze do ciebie :-)

Esterka ale ci dobrze :-) ja tez musze sie wybrac na henne i regulacje chociaz ....

Aga Wiki jak zawsze czarujący.
Estera fajowe pazurki.
U nas pogoda niezbyt ciekawa wiaterek i pada deszcz.Dzis sie zaczynją rekolekcje u nas wiec jak m z pracy przyjedzie to do kosciółka zmykamy.Jutro do mamy jade myć okna z rana.Amelka bawi sie i przynosi mi buty bo chce na spacerek ,zaraz na 15 minut idziemy.Obiadek zrobiony pierogi z serem a na kolacje krewetki kupiłam pycha, tylko troche drogie Amelka i Wiki bardzo je lubą.

Moja mała poszła spać, chyba wie że ciocia przyjedzie i chce być wypoczęta. Ciocia musi przecież nadrobić zaległości ze świąt i roczku. Nie była u nas od mikołajek, bo miała operację wycinania zatok i dopiero od tygodnia wychodzi z domu.
Od wczoraj mała ma awersje do mleka z butelki, pije tylko z niekapka. Niestety nie lubi jeść kaszy łyżeczką i jest problem z kolacją bo dostawała z butli płynną kasze. Na śniadanie dostała pierwszy raz kanapki i zjadła:-D tylko ja musiałam jej dawać bo inaczej zjadała wędlinkę a chlebek już nie zbyt chętnie. Jak wstanie zje twarożek truskawkowy, a o 16 obiadek i jabłuszko. Tylko nie wiem co na kolacje jej dam:confused::confused::confused::confused:

Aga Wiktorek słodki!!!
E-strerka paznokcie śliczne. Muszę dziewczynę brata namówić, aby przyjechała ze sprzętem i mi zrobiła pazurki na święta:-D

jagan moj wiki je tylko o 22 kasze a;e to juz jak spi
na sniadanko o 9 serek , chociaz dzisiaj byla parowka , serek z buleczka maslana albo chelbkiem ale na chlebek to trzeba go zmuszac, a w niedziele dostaje kielbaskie i wcina sam :-)
obiadek okolo 14 z nami je
kolo 17 deserek sloiczek z owocami i do tego jakas kanapeczka mleczna badz lubis
no i jego kolacja jest o 22 jak juz spi :-D kasza
Wiki nigdy nie jadl kaszki lyzeczka bo nie lubil...
jest duzo roznych rzeczy ktore mozesz jej dac, jajecznica, kanapeczka, zupka mleczna jakas wiki lubi platki :-) dostaje czasem na swoim mleku, albo owsianka...

reklama
jagan moj wiki je tylko o 22 kasze a;e to juz jak spi
na sniadanko o 9 serek , chociaz dzisiaj byla parowka , serek z buleczka maslana albo chelbkiem ale na chlebek to trzeba go zmuszac, a w niedziele dostaje kielbaskie i wcina sam :-)
obiadek okolo 14 z nami je
kolo 17 deserek sloiczek z owocami i do tego jakas kanapeczka mleczna badz lubis
no i jego kolacja jest o 22 jak juz spi :-D kasza
Wiki nigdy nie jadl kaszki lyzeczka bo nie lubil...
jest duzo roznych rzeczy ktore mozesz jej dac, jajecznica, kanapeczka, zupka mleczna jakas wiki lubi platki :-) dostaje czasem na swoim mleku, albo owsianka...
Agusia jajecznicy nie lubi, chyba że taty, taką z kiełbasą, cebulą, serem i pomidorem. Może zrobię jej budyń na kolację, lubi kokosowy.
Uciekam szwagierka przyjechała.

Do góry