reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

natka dobrze ze Zosia nie zwraca :tak: biegunki miną juz nie długo musisz stosować troche jej dietki ;-)tak myslałam że z lekarzem tak bedzie. tu tak jest ale byłam ciekawa :tak:
mój Seba ma rozmiar bucika 20 :tak:
Seba sam się dziś puścił i przeszedł cały pokój :tak:ale był szczęśliwy a my dumni :-)

dobra lece na seriale jeszcze pomoge A. przy kąpieli Sebcia

to papa!!!!:-):-):-):-)

reklama
wiktoria półbuty i bambosze ma rozmiar 20, ale te na wiosne kupilismy 21 i będą akurat:tak:

ja w holandii trafiłam buty bartka- z orginalnymi metkami, wszystkie po polsku itd na polskie dałam jakieś 20zl a u nas te same ok120. masakra:baffled:

Olivier nosi rozmiar 20 butów ale na wiosne musi juz mieć 21!
Natka bużka dla Zosi niech szybko zdrowieje!
a to nasz dzisiejszy spacerek!

Załączniki

• 3 03 1.jpg
    3 03 1.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 27
  • 3 03 2.jpg
    3 03 2.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 31
  • 3 03 3.jpg
    3 03 3.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 31
  • 3 03 4.jpg
    3 03 4.jpg
    65,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 3 03 5.jpg
    3 03 5.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 29
  • 3 03.jpg
    3 03.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 28
  • na działce 3 03.jpg
    na działce 3 03.jpg
    82,4 KB · Wyświetleń: 35
Adusia nosi 19tki, ale już niedługo 20tki będę musiała jej sprawić.
pawimi, CCC to taka tania sieć z butami różnorakich firm, ale moim zdaniem nic porządnego, jedynie do zdarcia jak ktoś potrzebuje. :-)

hejka,
wiki ma 21-22 zalezy jaka rozmiarowka, na wiosne mamy gufo po moim braciszku jeszcze ale na cieplejsze dni zaopatrzymy sie w jakies adidaski i trampeczki ale jeszcze nie szukalam :-) wiki ma strasznie wysokie podbicie i tez trudno mu jakies butki wlozyc na nozke :-) a o sandalkach juz myslalyscie ???

dzisiaj przyszedl moj sprzeciorek :-) bede cykac fotki od jutra hehe :-)

wiki spi, ja ide sie okapac i bede czekac na 39 i pol :-D

duzo zdrowka dla Zosienki a lekarze tam to debile !!! dawaj jej ryz z banankiem do jedzenia (jedno i drugie zatrzymuje)

Loola ok, podoba mi się, ze budka jest duza i można nią małego zasłonić prawie całego jak np.pada, poza tym siedzisko się na płasko rozkłada, kółka fakt faktem gorsze od pompowanych bo piankowe ale juz się do tego przyzwyczaiłam, i kolor czarny fajny, bo wszystko do niego pasuje! generalnie jestem zadowolona!:tak:

Witam....................mnie dzisiaj ogarnął szał porządków...........wyniosłam multum reklamówek i worków do kosza.małż był topomagał:-)
Oliś nosi rozmair 18, 19.....................na zime miał, ma ze Smyka a na wiosnę kupiłam mu z Elefanten 18-mają rekomendacje ortopedów i są skorzane.
A jakie mają cudne sanadałki i takie leciutki i mięciutkie.
O stopy dziecka trzeba dabć odkąd zaczyna chodzić.
Ja osobiście kupuję buy tylko sprawdzonych firm i skórzane dla Olisia........................zresztą sama tylko skórzane mam i to komfrt dla stopy więc i moje dziecko takowe nosi:tak::tak::tak::tak:

reklama
zgadzam sie, moj jonathan byl wychowany na elefanten :) te buciki ktore wczesniej wkleilam wszystkie sa calkowicie z mieciutkiej skorki takze w srodku, recznie szyte z najlepszej jakosci skoreczki i kazdy posiada certyfikat. Kilka lat temu nie bylo tutaj takich butow i musialam zawsze sciagac z europy :((((

Do góry