reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Elefanten tez jako jdyne maja rozmiarowke od 17 numeru co przy moim drobnym Olisku jest wazne, bo nie mialby by butow bo wiekszosc od 19, 20 sie zaczynaja
Jeszcze Ecco i Bata mają dobre dziecięce buty.....................ale Ecco szalenie drogie i nie za ładne......................Bartka ujdą, Bata ma ładne:tak:i Coolclub ma ładne

reklama
te stronki co podalam - oni maja buty od 16 chyba.....ecco u nas nawet drogie jest, dla maluchow nie wiem ale Oliver ma kilka par ale nic rewelacyjnego, moze tylko ze lekkie sa w porownaniu do innych podobnych butow z tych duzych rozmarow (moj oli nosi 33-34). A znasz Primigi? albo Naturino? tych dwoch co podalas nie slyszalam o nich kompletnie natomiast bartki chyba fajniesze robili kilka lat temu, teraz dla chlopczykow same takie szaro-buro, werntualnie granatowe i tyle :(

dzien doberek....

no to filmiki krótkie Sebcia
[video=youtube;TO68k_zfayo]http://www.youtube.com/watch?v=TO68k_zfayo[/video]

[video=youtube;9nCGPRRgl1I]http://www.youtube.com/watch?v=9nCGPRRgl1I[/video]

[video=youtube;uJdHu9OMQDk]http://www.youtube.com/watch?v=uJdHu9OMQDk[/video]

[video=youtube;HTlGhsi92AQ]http://www.youtube.com/watch?v=HTlGhsi92AQ[/video]

olgunia wiki tez tak chodzil na poczatku ze chcial szybciej leciec niz umial :-) ale jest slodki ten twoj synek :-)

my czekamy na przyjaciolke przyjedzie z coreczka 2 letnia swoja i idziemy na spacerek :-)

Ale się ładna pogoda u nas robi, słoneczko juz swieci na chwilke na spacer pójdziemy bo po południu jedziemy do poznania do kardiologa, z moim P bo cos go serce pobolewa!
Olgunia super ten twój Sebcio taki wesoły i zadowolony!:tak:
miłego dnia dziewczyny!:-D

Celinka nosi kapcie rozmiar 21, a kozaczki 20 są jeszcze dobre ale ledwo ledwo, wiec na wiosnę kupuję rozmiar 22.
Czy wasze dzieci ostatnio też tak skoczyły z wzrostem do góry?
Celinka w ciągu 2 miesięcy urosła 5 cm i wszystko jest za małe. Muszę pokupować bluzki i rajstopki. Wszystko jest strasznie drogie, w poniedziałek kupiłam wiosenną czapkę i bluzeczkę i wydałam 32 zł:wściekła/y::wściekła/y:
Idziemy na spacerek, bo pięknie słonko świeci:-D:-D:-D w końcu wiosennie się zrobiło.

dzięki dziewczyny za komplementy :-)
u nas niestety wiatr i pada deszcz to znaczy jakaś mżawka brrrr okropnie
ja chce już ciepełko!!!!!:tak:

Olgunia mały swietny.My już po wizycie u nefrologa wszystko ok nastepną wizyte mamy 6 maja i posiew trzeba zrobić.Amelka spi zmeczyła sie tym czekaniem.Dzis ide na siłownie o 15 niemoge sie już doczekać.A co do bucików to ja kupuje takie na jakie mnie stać niestety, a chciała bym aby dziewczyny miały buty najlepsze ,ale niejet w życiu tak jakby sie chciało.

nutka masz racje:tak: każdy kupuje za tyle na ile go stac. choc czasem chciałybysmy kupic cos lepszego co przeważnie= droższe:szok:
tymbardziej ze za 2,3 miesiące te buciki mogą okazac sie za małe:baffled:
ale z tego co słyszałam to na bucikach nie warto oszczędzac, wiec wolę oszczędzic np na ciuszkach i isc do lumpka jej kupic,bo mozna trafic super ciuchy prawie za darmochę:tak:
my juz obkupilismy małą na wiosne:sorry2: ma nową błękitną kurteczke i własnie te buciki z elefanten:-D a czapeczkami zajela sie babcia i Zosia ma wszystkie robione na szydełku;-)
a jeszcze jesienny płaszczyk jej pasuje,wiec juz wiecej nie kupuje.

mała juz nie ma biegunki:-) jestem bardzo szczesliwa bo odrazu inne dziecko sie z niej zrobiło, żywa i wesoła i zaczyna jeśc:tak:

reklama
Natka to swietnie że mała już zdrowa niech już wiecej nie choruje.Ja też po lumpkach chodze a butki kupuje takie na jakie mi starczy kasy.Ja mam 2 gwiazdy do ubrania a ta Starsza to wybredna już jest mała modnisia mi rosnie.

Do góry