reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wszystkie chyba jeszcze odsypiacie walentynki :-) :-)

my juz po sniadanku i myslimy co tu dzisiaj robic .... sypie jak na biegunie i tak samo duzo sniegu u mnie !!! juz nie moge wytrzymac z tym sniegiem !!!!

reklama
Mój M wczoraj wrócił z pracy ok 24 przywiózł szampana wypilismy i poszlismy spać!
u nas tez dzisiaj sypie od rana! chcemy jechac z małym na sanki do lasu!

dziewczyny czy sny sie sprawdzaja czy raczej sprawdzaja sie na opak ??? ja zawsze ,yslalam ze sny sie czyta na opak, jak sie sni cos dobrego to bedzie zle a jak cos zlego to bedzie dobrze...
kurde wczoraj snilo mi sie ze wygralismy przetarg na mieszkanie... - wiec powinnismy go nie wygrac jesli bylo by tak jak zawsze myalalam.
a dzisiaj snilo mi sie ze wiki juz chodzi a wrecz biega ... - wiec musialby nie chodzic hmmm... chyba tylko ja wierze w sny .... w tych czasach.

ja słyszałam, że sny czyta się na odwrót ale ile w tym prawdy to nie wiem!
A mi sie śniło, ze miałysmy spotkanie my mamusie styczniowe i że ty Aga do mnie przyjechałaś do domu he he dobre nie!!!:-)

dziewczyny czy sny sie sprawdzaja czy raczej sprawdzaja sie na opak ??? ja zawsze ,yslalam ze sny sie czyta na opak, jak sie sni cos dobrego to bedzie zle a jak cos zlego to bedzie dobrze...
kurde wczoraj snilo mi sie ze wygralismy przetarg na mieszkanie... - wiec powinnismy go nie wygrac jesli bylo by tak jak zawsze myalalam.
a dzisiaj snilo mi sie ze wiki juz chodzi a wrecz biega ... - wiec musialby nie chodzic hmmm... chyba tylko ja wierze w sny .... w tych czasach.
Aga sprawdź w senniku, co to znaczy. Co do snów to mi się zdarza śnić to co się zdarzy, później mam wrażenie że już to robiłam i byłam w tym miejscu, takie deżawu. Często mam tak jak coś ważnego ma się wydarzyć, tylko że po przebudzeniu tego nie pamiętam.
Moja mała jest nie reformowalna, wlazła do wózka i sama w nim zasnęła:-D

jestem, ale mi sie spaaaaac chce! Oko mnie mniej boli chociaz tyle dobrze.... u nas nie ma sladu sniegu, wczoraj rano bialo a dzis wszystko stopnialo, chyba po tych kilku cieplych wiosennych dniach ziemia juz sie nagrzala.Fajnie :) Mielismy dzis jechac na Auto Show - to taka coroczna standarowa imprezka w chicago ale chyba nie chce mi sie dzis. Moze w nastepnym tygodniu. Napewno musimy jechac. Ciekawa jestem co inzynierowie nowego wymyslili w dobie kryzysu he he a poza tym moj oli uwielbia samochody wiec poogladanie takich konceptowych samochodow to sama radosc dla niego! ale moze nie dzis....:)
Aga mi sie czasem cos snilo i pozniej spelnialo, wiesz jak sie intensywnie o czyms mysli i tego bardzo chce to czesto to sie odzwierciedla w snach. Wiec fakt ze ze sie snilo na tak wcale nie oznacza ze Ci sie nie spelni, po prostu myslisz o tym ustawicznie :)

dziewczyny dzisiaj trauma z usypianiem i sie poddałam.
normalnie połozyliśmy ją o 19,45 niby prawie zasnęła,ale zaczęła poplakiwac... może z 10 minut takiego stękania,ale potem co wyprawiała,aż mie serce krajało, normalnie się zanosiła itrzęsła, wrzask jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, nie mogłam tego zniesc i poszłam do niej, jak mnie zoobaczyła i mnie złapała, tak że nie chciała sie puścic cała się trzęsła. chwilke ją ponosiłam i sie uspokoiła, przeczytałam jej bajkę i teraz Michał jest z nią:baffled:
wiem ze niepotzrebnie sie poddaliśmy,ale nie mogłam jej dłużej zostawic samej,az mi sie płakac chciało... może to jakis kryzys??

reklama
natka nic się nie przejmuj, my mamusie juz tak mamy, ja tez pewnie bym do mojego małego poszła gdyby tak mocno płakał!
moze tylko dzisiaj Zosieńkia nie chciała sama zasnać, moze cos jej nie odpowiadało, nie martw się spróbuj jutro znowu połozyć ją samą!!!
u nas zima wróciła na całego, cały czas sypie śnieg!!!
Aga jak ja nie miałam prawka to tez sie wszystkich prosiłam jak chciałam gdzies jechac, teraz mam i to jest duze ułatwienie, jak chce gdzieś jechać to wsiadam i jadę!

Ostatnia edycja:
Do góry