reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja tam mojego Speedi sprzedaję, nie odpowiada moim potrzebom, a kasa będzie na kolejny wózek :-D Chcę Zooper'a Twist'a, ach marzenieeeeeeeeee!
My na MMR też idziemy później...

I jednak Oli nie był szczepiony!!! pojechalismy na szczepienie ale dzisiaj dostał lekkiego katarku i przed wyjazdem zmierzyłam mu temperature, miał 37,3 stan podgorączkowy ale pani doktor stwierdziła, ze do tego szczepienia musi byc na 100% zdrowy i nie będziemy ryzykować! jak nic więcej się z tego nie rozwinie i katar minie szczepimy w najblizszy wtorek lub czwartek!

Hej,
my po szczepieniu, mała ma humorek jak zawsze. Chyba troszkę ją rączka bolała ale mąż dał jej nurofen i przeszło, można już dotknąć rączki. Za to małą czeka podcięcie wedzidełka miedzy górnymi jedynkami. nie wiem czy pójdziemy, ja nie mam podciętego i żyje, no może tylko szpara miedzy zębami niezbyt ładnie wygląda. Nie chce małej narażać na stres, pójdziemy jak podrosnie, ważne aby to zrobć do 5 roku życia.
Nina, zdrówka dla Oliego:-D

Przy takiej pogodzie nie ma się co dziwić.Mojemu też czasem leci a na drugi dzień już jest ok.
Ale zdrówka dla Olisia.
Młodemu też nic nie było po szczepionce, nocka była o.k.

jagna a ja bym poszla teraz na to podciecie (ale to moje zdanie) bo mala nie bedzie nic pamietac terazi szybko sie zagoi a jak bedzie starsza to gorzej to zniesie- tak mi sie wydaje,

nina zobacz ten wozek i pokaz go siostrze ATLANTIC BABY DESIGN +torba+śpiwór+pompka+kurier (551857735) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wiem czy mozna kupic sama spacerowke , ja mam taki i jestem strasznie zadowolona :-)

my dzisiaj u rodzicow moich bylismy, potem z nimi na zakupach, maly spi od 30 minut i mam wkoncu swiety spokoj, ooo wlasnie J z pracy wrocil wiec bede uciekac do jutra :-)

ok, pokaże ten wózek siorze, może wkońcu cos jej się spodoba, oj trudna sprawa z jej wózkiem, tzn. bardziej z siostra!!!:-D
pokazała jej chyba z 30 wózków i kręci nosem, jak tak dalej bedzie to mała nie będzie miała w czym na spacery jeżdzić!!!
najlepiej jak człowiek ma cos upatrzone i się tego trzyma!

reklama
Do góry