reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dokładnie coś w tym stylu!!! tylko jest jeszcze siora a jak ja jej podsuwam propozycje wózków to ona mi pisze ble! a więc niech sobie sama szuka!
mówiłam, ze ma kupić quinny speedi wszyscy ten wózek bardzo chwalą!

reklama
Czesc dziewczyny wiedze że zdanie na temat szczepienia macie podzielone.Amelka była juz szczepiona tylko na to co NFZ refunduje nic poza tym,szczepienie zniosła ok nic jej niebyło tylko troszke organizm osłabiło i zachorowała (dostawała antybiotyk).Smacznie moje dzieci spią a ja poczytam troche i spadam malowac dzis sufity wałkiem tyleskopowym cxiekawa jestem jaki mi to bedzie szło.

matko kochana...nutka ty juz na nogach?? A ja jeszcze spac nie poszlam ha! Wiesz, zdania mamy podzielone bo kazda z nas jest zywa i mysli i samodzielnie decyzje podejmuje i o to wlasnie chodzi! zrob jakies fotki z tego malowania to sobie chetnie poogladamy...

Własnie fotki wstyd sie przyznac ale niemam aparatu cyfrowego ale jak wszystko bede miała zrobione to napewno jakos mi sie uda zamiescic zdiecia.Pawini ja wczesnie wstaje ale za to szybko chodze spac 21 to już spie.

to czekamy na pokaz efektow koncowych....a ja pozno chodze spac i wczesnie wstaje, w sumie policzylam to ja wstaje o tej samej porze co nutka...to ile ja spie????:szok::szok: ale tak na powaznie.. jakos nauczylam sie pozniej chodzic spac bo zaraz maly sie bedzie budzil na kaszke i wtedy dopiero ja wskakuje do lozeczka. Poza tym wole miec chwile ciszy dla siebie jak juz dzieciaki spia na posiedzenie przy kominku i poczytanie czegos, polezenie w jacuzzi, jakies zabiegi pieknosci bo przeciez ja stary babsztyl juz to musze:tak:....,obejzenie dobrego filmu, czy nawet ogarniecie domu ...z nimi to same wiecie, zero takich przyjemnosci....Oliver ostatnio specjalizuje sie w zadaniu tysiaca pytan na sekunde..a to potrafi czlowieka wyczerpac!:baffled: dobra, ide zaraz spac a jutro czekam na kilka stron fajnych postow do czytania! zeby mi sie w pracy nie nudzilo :)

Powiedziała, że Oli nie ma kontaktu z dużą grupą dzieci, nie chodzi do żłobka przedszkola........zresztą w pierwszym roku życia i tak jest dużo szczepień.
A i Oli był szczepiony na pneumokoki.
Ja mam dobrą pediatrę i mam do niej zaufanie-nie naciąga mnie na szczepionki.
Ja nie zaszczepiłam...............................ale jak ktoś chce to niech sobie szczepi-dla mnie nic do tego.Każdy sam podejmuje taką a nie inną decyzję

reklama
Dzwoniłam dzisiaj do mojego pediatry, i on zalecił mi to szczepienie MMR, powiedział, ze jesli mały nie dostenie tej szczepionki i zachoruje np na świnkę to moze miec powazne powikłania, bo jjest chłopcem( zapalenie jader itd.). uspokoił mnie chyba jednak pójdę zaszczepić.... mam zaufanie do tego lekarza.

Do góry