reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak, ale to miejsce gdzie malutka ma miec podciete chyba bardziej wrazliwe jest i poddatne na bol :(
nina - twojej sistrze jak przyjdzie dziecko na rekach nosci to zaraz powedruje po wozek! A jaki wozek oni maja teraz?

reklama
Ona ma taki polski ballerina czy cos takiego na 4 duzych pompowanych kołach taka klasyka, mała jeżdzi jescze w gondoli ale juz chcieliby wozic ja w spacerówce bo przeciez to dziecko jest swiata ciekawe a w gondoli moze jedynie niebo ogladac! do tego ich wózka jest montowana spacerówka ale jest tak beznadziejna, ze szkoda gadać, typowy niewypał he he
pawimi znasz zabawki tiny love i sassy to chyba amerykańskie firmy jesli dobrze kojarze, własnie patrze na takie zabawki do wózka, mam kilka rzeczy z tych firm i je bardzo mały lubi!

no to szkoda bo w tych klasycznych wielkich inglesinach z gondola jest taka spacerowka i w sumie jest swietna!

Ona ma taki polski ballerina czy cos takiego na 4 duzych pompowanych kołach taka klasyka, mała jeżdzi jescze w gondoli ale juz chcieliby wozic ja w spacerówce bo przeciez to dziecko jest swiata ciekawe a w gondoli moze jedynie niebo ogladac! do tego ich wózka jest montowana spacerówka ale jest tak beznadziejna, ze szkoda gadać, typowy niewypał he he
pawimi znasz zabawki tiny love i sassy to chyba amerykańskie firmy jesli dobrze kojarze, własnie patrze na takie zabawki do wózka, mam kilka rzeczy z tych firm i je bardzo mały lubi!
tak znam...ale one sa w sumie dla maluchow, moj Vincent juz sie tym nie interesuje...tzn weznie do lapki, ewentualnie do buzi:tak: ale juz go to nie pociaga. Zreszta granica wiekowa na nich jest wlasnie taka dla niemowlakow.

hmm, wyglada fajnie , zreszta podobnie jak ta inglesiny wiec nie wiem co ma byc w niej tragicznego? Stelaz zostaje ten sam co z gondoli to jesli gondole prowadzilo sie dobrze to jaki problem z siedziskiem jest? Wyglada klasycznie...Moze jakosc materialu? Ale tego nie widze na zdjeciu.....Wiadomo nie jest to wozek na codzienne pakowanie do samochodu...

Sam stelaz jest ok, ale siedzisko bardzo wąskie materiał tandetny, budka duza ale przypinana w 1 miejscu wiec co chwile na spacerze ją podwiewało, i podnózek taka folia obciągniety niby dobrze bo się nie pobrudzi ale mała zjeżdzała co chwile gdyby nie pasy to by z tego wózka wypadła!

reklama
Do góry