reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
przeczytalam ten artykul ktory estera wkleila i smiech na sali mnie ogarnal - oczywiscie nie z estery - absolutnie! Ogolnie odnosze sie do artykulu obojetnie kto by go tu umiescil. Jestem przekonana ze to glownie o kase chodzi bo ktos przeciez placi za to pieniadze, czy tez ktos to refunduje...swietny pomysl zeby z powszechnej choroby dzieciecej ktora dawniej przechodzilo kazde dziecko bez problemow zrobic nagle takie zagrozenie. Szkoda ze moja mamusia nie zyje bo z jej wieloletnim pediatrycznym doswiadczeniem smialaby sie tydzien z tego faktu ze ospa wietrzna stala sie groznym zjawiskiem! A tak powaznie to doradze tylko tyle...poprostu czytajcie i badajcie wszystko - takze te alternatywne rozwiazania zeby miec wiedze wszechobecna, miejcie czy szeroko otwarte, podejmujcie swiadome decyzje zgodne z wlasnym przekonaniem!

kończe mysleć o szczepieniu, mam metlik w głowie, czytam rózne rzeczy o MMR i jest jeszcze gorzej bo teraz to juz nic nie wiem! zgłupiałam zupełnie...:no::no::no:
pawimi tak podczytuje watek wózkowy i wdzę, ze to siedzisko xl nie bedzie chyba pasowało do mojego buzza bo ono jest materiałowe i się je nakłada na stary stelaz od siedziska a ja mam inne troche siedzisko w tej starszej wersji i nie będzie chyba pasować

Załączniki

• P2111447.jpg
    P2111447.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 20
Ostatnia edycja:
Ja o ospie ze swoim pediatrą nie rozmawiałam- dlatego nie podjełam decyzji o szczepieniu........meningokoki, rotawirusy nam odradziła......teraz nie wiem co powie.
Właśnie wiem ze kiedyś nie było takich powikłań a wirus chyab ten sam co nie? Nie zmutował sie........................

dlatego estera nasuwa mi sie tylko jedno.....kasa, jak nie wiadomo o co chodzi to z pewnoscia o kase :)
nina, Twoje siedzonko podejzewam ze ma w ogole rozmiary tego xl

wiesz co to jest niby kawalek tapicerki ktory naklada sie na orginalny stelaz-tyl zostaje,niby jest cienszy w gabke niz to piersze siedzenie i przez to oferuje wiecej miejsca. Dlatego sadze ze Twoje siedzisko jest samo w sobie takiej wielkosci jak to niby nowe XL poniewaz nie ma tej grubej gabki wcale!

a ja myslałam, że to jest całe nowe wieksze siedzisko montowane na stelaż, teraz jak je zobaczyłam to widze, że nie dla mnie siedzisko xl:-D
własnie z siostrą szukam jakiejs spacerówki dla niej tylko ona musia mieć duze koła pompowane najlepiej i pełna rączkę bo moja mama będzie tym jeżdzić a ona musi mieć duzy wygodny wózek! mojego buzza nie lubi.....................

reklama
ten stary bebe confort ktory mam by jej odpowiadal :) duze pompowane kola, pelna raczka - klasyka :) mialam oba siedziska i optime - wysokie ktore mozna bylo zabudowac na gondolke i opere - to niskie

Do góry