reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dziekujemy za zyczenia

my dzisiaj bylismy na urodzinach mojej mamy, maly mial tyle wrzen ze bog wie o ktorej zasnie, biegal za moim bratem i kuznka :-) bawil sie z nimi i byl przeszczesliwy (teraz wiem ze zlobek to cos dla niego)

Hej Dziewczyny ja tylko tak na momencik,chciałam się pochwalić wczorajszym wyczynem Kubusia.Otóż przy szczebelkach wstał w łóżeczku i stał sobie zadowolony:)Po chwili pacnął na pupę ale powtarzał to jeszcze kilka razy:)Ito bez żadnej rehabilitacji zaczynamy się ćwiczyć dopiero od poniedziałku:)Po tych ćwiczeniach chyba mi iegać od razu zacznie:)

Witam Amelka też chora cos z gardełkiem bylismy na pogotowiu dostała antybiotyk i dzis już wiecej wcina i pogodniejsza jest o wiele.Jagna współczuje cierpliwosci minie.

czesc wam,
kupilam dzisiaj zabezpieczenia do kontaktoe a auchanie i buziki w ccc dla melgo przecenione z 50 na 30 zl :-) super sa co prawda numer 21 jak jego kapciuszki ale jeszcze za duze stroszke moze beda na przyszly rok :-)
ugotowalam obiadek na jutro i wtorek dla malego, zrobilam juz deserek tez tylko czekam az maly wstanie bo drzemie tezraz.

O mamo, ja jeszcze nawet nie byłam rozglądać się w kwestii butów ;-) A tu już zakupy na przyszły rok, szalejecie kobiety :-)

My kozaczki już mamy i Celinka w nich rządzi na dworze. Nasze kosztowały 100zł:wściekła/y:, ale niby spełniają wszystkie wymogi.
Mała już zdrowa:-D Osłabiona ale biegunka minęła.
Nutka dzięki za słowa otuchy. Życzę zdrówka Amelce:-)
Maleństwo gratulacje dla Kuby.
Aga, Wikuś super.

reklama
Jagna swietnie ze Celinka już zdrowa niema nic gorszego jak nasze pociechy chorują a my niemożemy im pomóc.Amelka spi,już widac poprawe u niej antybiotyk zaczyna działać.

Do góry