reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Aga no no pokazuje co potrefi moja też tak nieraz robi.Amelka ze mną oglądała i aż piszczała z radosci miała ubaw fajowo to wyglądało spodobał sie Amelce,może tesciowymi zostaniemy hi hi hi.
Albi oddałam głos.
Jagna mojej też zeby chyba idą bo jest niedozniesienia.

Wszystkiego najlepszego dla Thomaska z okazji jego 1 urodzinek !!!!
Dołaćzamy się do życzonek:!!!:-):-):-)
Ja już dziś zaliczyłam urząd skarbowy,pocztę,aptekę i supermarket.Teraz dopiero zjadłam śniadanie i piję kawkę.Jak ugotuję obiadek dla Kiciusia to się muszę położyć bo padam.Jakoś nie mogłam spać dziś w nocy,Kuba zasnął dopiero przed 23 i spał niespokojnie momentami nawet popłakiwał troszkę.
Z pępuszkiem jest OK Ewa może faktycznie było to po niedokładnym osuszeniu,zaczęłam na to zwracać większą uwagę.
Dziewczyny jakie surowe warzywa dajecie maluchom?

Dołaćzamy się do życzonek:!!!:-):-):-)
Ja już dziś zaliczyłam urząd skarbowy,pocztę,aptekę i supermarket.Teraz dopiero zjadłam śniadanie i piję kawkę.Jak ugotuję obiadek dla Kiciusia to się muszę położyć bo padam.Jakoś nie mogłam spać dziś w nocy,Kuba zasnął dopiero przed 23 i spał niespokojnie momentami nawet popłakiwał troszkę.
Z pępuszkiem jest OK Ewa może faktycznie było to po niedokładnym osuszeniu,zaczęłam na to zwracać większą uwagę.
Dziewczyny jakie surowe warzywa dajecie maluchom?
Ja daję marchewkę lubi też possać pietruszkę i ogórka kiszonego( to nie surowe, ale warzywo).

Cytat:
Napisał salik_agnieszka
Wszystkiego najlepszego dla Thomaska z okazji jego 1 urodzinek !!!!

My również dołączamy się do życzeń.
Albi melduje oddanie głosu na Dawcia-uroczy słodziak.
A ja dziś padam - od 7-16.30 w pracy potem gazu do domu co by męża zmienić no i oczywiście teraz mój łobuz daje mi popalić.:-p

reklama
Dołączamy się do życzeń!!!
Mała chora ma biegunkę, byliśmy w szpitalu, bo w przychodniach nikogo nie ma :wściekła/y: . Na szczęście miła pani doktor, dała leki i skierowanie do szpitala wrazie co. Na razie tylko śpi, a co zje to ..... Ciekawe jak noc przeżyjemy. Uciekam do małej.

Do góry