reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja mialam dziś ciężki dzień i zalatany.Plus jest taki ze kupiłam sobie w końcu spodnie.Kuba w końcu usnął,mąz do pracy na noc poszedł ja też sie zaraz kładę bo padam natwarz.Kuba ślini się strasznie i jest marudny oj chyba coś mu wykiełkuje tylko ciekawe kiedy?
Dziewczyny jakoś tak wieczorem mój mały miał zaczerwieniony pępek trochę.Nic tam z niego nie wyciekało ale zastanawiam się czy to normalne?Przepłukałam mu solą fizjologiczną i posmarowałam linomagiem i zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam....

maleństwo, mój Kubek też miał nieraz zaczerwieniony.. z moich obserwacji wynikło, że działo się tak, jak mu dobrze nie wytarłam po kąpieli :tak: może zwróć na to uwagę ;-)

reklama
kurde jaka ja mialam koszmarna noc !!! wikusia chyba boli brzuszek - nie zrobil wczoraj kupki, plakal, zrywal sie, wstawal wolal mnie i chcial na rece, ledwie widze na oczy :-( a moj J o 6 z pracy wrocil wiec odsypia teraz, maly tez padl wlasnie- WKOŃCU !!! a ja ide cos zjesc bo mnie skreca z glodu.

robie mu obiadek na jutro i na sobote i juz do pieca wlozylam miesko z przezpisu Esti :-) mniam popoludniu wychodze i sobie tylko odgrzeja :-) do tego ziemniaczki pieczone i jakas salateczka.

cyt. ewa adu Niektórzy chcieli by aby ich dzieci były już dorosłe i za przeproszeniem srały na kibel-może byś przystopowała z tymi słowkami,a ja już tłumaczyłam czemu dziecko posadziłam na sedes!!!!!!!

Czesc Laski

1. Wszystkiego najlepszego dla Thomaska naszego kochanego z okazji 1 urodzin. Kurcze ale to zleciało. uuuu

2. Jezeli mogę was ładnie prosić o prywatę i to zagłosujcie na Dawcia w konkursie Pampersa Śpię zdrowo. Jeżeli któras również bierze w tym udział mogę sie odwdzięczyć tym samym.

reklama
Czesc Laski

1. Wszystkiego najlepszego dla Thomaska naszego kochanego z okazji 1 urodzin. Kurcze ale to zleciało. uuuu

2. Jezeli mogę was ładnie prosić o prywatę i to zagłosujcie na Dawcia w konkursie Pampersa Śpię zdrowo. Jeżeli któras również bierze w tym udział mogę sie odwdzięczyć tym samym.
Albi już głosuję!!!!
Celinka dzisiaj w nocy budziła się co 2 godzinki, z żałosnym płaczem, wystarczyło ją przytulić i spała dalej, i tak co 2 godzinki. Wkurzałam się jak nie wiem, rano zmierzyłam jej temperaturę a tu 38 stopni:szok:. Zachowuje się normalnie kataru nie ma, nie kaszle, więc to chyba ząbki dają się we znaki. Na razie nic jej nie podawałam, tylko dziąsełka posmarowałam. Obserwuję i w razie co jadę do lekarza.

Do góry