reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witamy:-)
dzisiaj my musimy sie pochwalić że Wiki chodzi już bez pomocy:tak::-)
od jakiegoś czasu chodziła przy ławie, przy meblach a dzisiaj sama od ławy do łóżka się pusciła.. ile radości w takim chodzeniu:-) tylko sie obawiam ile bedzie upadków, chyba musiałaby mieć kask na głowie:-D

reklama
witamy:-)
dzisiaj my musimy sie pochwalić że Wiki chodzi już bez pomocy:tak::-)
od jakiegoś czasu chodziła przy ławie, przy meblach a dzisiaj sama od ławy do łóżka się pusciła.. ile radości w takim chodzeniu:-) tylko sie obawiam ile bedzie upadków, chyba musiałaby mieć kask na głowie:-D
Gratulujemy!!!
Kask nie jest konieczny jedynie, poduszka pod pupę;-)

Hej.Jakoś ostatnio nie mam ani siły ani czasu ay zagląda do Was ale podczytuję,podczytuję:)Wczoraj mieliśmy z Kubusiem pierwszą rehabiltację,pani rehabilitantka powiedziała że nie jest źle ale poćwiczyć go nie zaszkodzi.Mały wytrzymał 40 minut potem miał już dość zaczął popłakiwać więc to był koniec ćwiczen.A jak wyszłam z nim ze szpitala to niemalże od razu usnął,ale najlepsze to było w domu.Otóż.Przed wyjściem ugotowałam mu zupkę i jakoś tak więcej tego wyszło niż zwykle.Myślałam że na 2 razy zje.A on Głodomorek wczystko wtrząchnął a jak się skońćzyło to jeszcze chciał!Zjadł taką dużą miseczkę w której zupy normalnie się u mnie w domu je.W szoku byłam!Teraz zaraz się maluję Kuba za godzinę gdzieś dostanie kaszkę i znów idziemy sie ćwiczyć.
Przy okazji-wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków które miały ostatnio swoje miesięcznice i dla dzisiejszych świętujących maluszków.1000lat i wszystkiego naj naj:)

Ostatnia edycja:
Wikus dzisiaj rozciol sobie warge od srodka, szedl o mnie i za szybko chcial isc i raczki mu sie podwinely, upadl na brode i przygryzl sie zabakami bo krew strasznie leciala, ale chwile poplakal i mu przeszlo wiec chyba nie bardzo bolalo.

ojej jak mogłam zapomnieć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
oczywiście najlepsze życzonka dla THOMASKA już roczek minął

oraz zyczonka dla Mrtynki i Wiktorka z okazji 10 miesięcznicy:tak::tak::tak:

no i oczywiście dla dziisjszych jubilatów

albi zdjatko widziałam, ale nie obyło sie bez głosa:tak::tak::tak:

ps. już akłądacie kozaczki????:crazy:

Hej dziewczyny
Przepraszam ze dopiero teraz, ale caly weekend nie mialam internetu. Chcialam podziekowac za wszystkie zyczenia zlozone mojemu synkowi. Jestesmy juz po imprezie urodzinowej, maly zdmuichnal pierwsza swieczke, wlozyl reke do tortu i sprobowal buiszkopta, a "przy sto lat" sie rozplakal.

Mam pytanie, za 2 tygodnie lecimy do Polski, chcialbym kupic malemu jakas zabawke, ktora mowi po polsku lub gra polskie piosenki dla dzieci. Mozecie cos polecic, doradzic??

Wikus dzisiaj rozciol sobie warge od srodka, szedl o mnie i za szybko chcial isc i raczki mu sie podwinely, upadl na brode i przygryzl sie zabakami bo krew strasznie leciala, ale chwile poplakal i mu przeszlo wiec chyba nie bardzo bolalo.
Ojej, biedny Wikuś!!!

Hej dziewczyny
Przepraszam ze dopiero teraz, ale caly weekend nie mialam internetu. Chcialam podziekowac za wszystkie zyczenia zlozone mojemu synkowi. Jestesmy juz po imprezie urodzinowej, maly zdmuichnal pierwsza swieczke, wlozyl reke do tortu i sprobowal buiszkopta, a "przy sto lat" sie rozplakal.

Mam pytanie, za 2 tygodnie lecimy do Polski, chcialbym kupic malemu jakas zabawke, ktora mowi po polsku lub gra polskie piosenki dla dzieci. Mozecie cos polecic, doradzic??
Może garnuszek na klocuszek?!
Sylka ja już zakładam Celince kozaczki, mamy takie ze skóry i ocieplone owczą wełną. O dziwo w nich jej się nóżki nie pocą, a w kapciuszkach w domu tak.

My mamy szczeniaczka uczniaczka,Kuba bardzo ją lubi,zabawka po naciśnięciu w odpowiednie miejsce śpiewa piosenki lub recytuje wierszyki,liczy i śpiewa alfabet,nazywa też części ciała(co prawda nie cały).Kuba bardzo lubi go miętosić i w ogóle się nim bawić.Tak wygląda:Szczeniaczek Uczniaczek FISHER PRICE Najtaniej SS! (478293679) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry