malenstwo23
Mama Kubusia:)
A ja Kubie na noc robię mleczną kaszkę mannę z Bobovity i z reguy śpi do rana.No dzis był wyjątek.W ogóle to jesli chodzi o mleko to pije BebikoR albo GR.Zwykłe za słabe dla mojego żarłoczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja Kubie na noc robię mleczną kaszkę mannę z Bobovity i z reguy śpi do rana.No dzis był wyjątek.W ogóle to jesli chodzi o mleko to pije BebikoR albo GR.Zwykłe za słabe dla mojego żarłoczka
Nutka z mlekiem z kartonu bym nie ryzykowała, w nim jest więcej chemi niż mleka. Głównie dlatego ma taki długi termin. Chyba szybciej bym podała mleko od gospodaża, takie prosto od krowy, tylko musi być od jednej krowy, tak mówi moja teściowa. Czworo dzieci tak wychowała.Witam a ja wreszcie byłam na zródłach geometralnych woda poprostu super cieplutka ale sie zrelaksowałam nawet Amelka sie troszke popluskała.Jeny radosc miała ogromną a szczesliwe dzieci to szczesliwi rodzice.I jeste troszke zła bo zostawiłam torbe z termosem i mlekiem ale w domu mam zapas mleczka.Dziewczyny zastanawiam sie na podawaniu małej mleka z kartonu 1,5%,ale mam wiele wądpliwosci.Dodam żed kiedys jej dałam bo zbiłam słoik z bebikiem i niemiałam co jej dać do jedzenia ,nic jej niebyło.A Wiktori dawałam jak miała 7 miesiące i jej nic niebyło.WIEM KARZDE DZIECKO JEST INNE.ALBO JESZCZE SIE WSTRZYMAM NICH PIJE TO CO NAJLEPSZE,I ZDROWE.
Może tak Ale sama nie moge pic tego kartonowego mleka, zaraz mnie brzuch boli i mam biegunke, a po mleku od gospodarza nic mi nie jest. Coś w tym musi być.może i masz racje