reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam mamusie czym nas wiecej tym lepiej a zwłaszcza ja te(stare mamusie odeszły) i nas troszke mało wiec pisz czytaj i sie udzielaj serdecznie cie witamy.

czesc tu stara mama:-):-):-):-)
witam mamusie Sebastianka :-)
basiu to ja pisalam o cukrzycy po homeopatii ale to tylko moje zdanie poporostu osobiscie nie jetem przekonana do tego typu lekow oczywiscie nie wszystkich no i probowalam tylko raz i mi nie pomogly moze wiec dlatego mam taka opinie ale nie mam nic do ludzi ktorzy je stosuja ;-)
i pozatym nic nie wiem czy jest jakis inny watek dla starej gwardii?pozatym za rok wy tez bedziecie tutaj ,,stare''o ile sie nie pozabijamy :rofl2: i ktos tu tak dlugo wytrzyma

Olgunia witaj wśród nas.:-):-):-)
Pospacerowaliśmy dziś troszkę dziś były lekkie marudzenia i płacze ale nie było aż tak tragicznie jak wczoraj na szczęście.:-)Właśnie robię makaron takie niby spagetti z sosem ze świezych pomidorów pieczarek i cebuli.Wszystko robione na wodzie bez grama tłuszczu.Ale pewnie nie wytrzymam i posypie startą mozarellą:zawstydzona/y:

Sebastianek ważył 4310 i miał 54 cm:-) miałam cc bo nie miałam rozwarcia i męczyłam się 23 godziny i w końcu się zlitowali i mnie pocieli:tak:
ja jutro robie spagetii ale z miesem mielonym

Witam nową mamę i te co zostały.Mleko DOBRY SEN mamy z BEBIKO.Żeczywiście to żadna różnica-po kąpieli mały śpi ok 5 godz a potem budzi się po 2-3.A przecież po takim mleku powinien spać do rana.Byliśmy wczoraj na ważeniu-9100,a brat Mikiego Bartek jak ważył tyle to miał 10 mies.To Miki przy nim jest pulpecik.

reklama
Witam Cię Olgunia!!!
Maleństwo, Celinka to karuzele już popsuła, tak kopała i ciągał, że pozytywka się popsuła a pałąk pękł, teraz bawi się misiami.
Zyletkowe zycie, a jaki masz smoczek, bo ja wyprubowałam i najleprze do kaszki są Baby Ono, ale cholernie trudno je dostać:wściekła/y:, szukam już od miesiąca i nigdzie nie ma.
Monika, Miki serio to pulpecik:-D, ale mojego brata nie pobił on ważył 11kg, to był pulpet.

U nas dzisiaj w miare. Mój ślubny przywlekł jakąś jelitówke:wściekła/y: i chyba małą łapie, bo już 5 kupek było i myślę o podaniu smecty. A poza tym to byłyśmy po mojego brata, bo z Niemiec wrócił. Celinka dostała śliczną polarkową zimową kurteczke od wujka, niestety różową ale ścierpimy to z mężem. Tym bardziej, że unas zapłaciłabym za nią z 60 zł, a on dał 3 euro:szok:. Mówi że tam ubrania tańsze niż tutaj, a ja zawsze myślałam że w Niemczech są drogie ubrania.

Ostatnia edycja:
Do góry