reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wam, wiedzialam ze tak bedzie :-) hehe
powiedzcie mi jak sie nazywa czlowiek ktory nie uznaje zdania i pogladow innych ludzi i swięcie wierzy ze on jest najwspanialszy i najmadrzejszy na swiecie a co najwazniejsze jego zdanie jest jedynym i poprawny .... ?

reklama
Kur... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo z naszym forum, kiedys bylo super , pomagalysmy sobie na wzajem a odkad pojawily sie NOWE !!!!!!!! ( NUTKI NATKI ,JAGNY I KUZWA ZYLETKI) to mi sie zygac chce jak czytam ich wypowiedzi ciagle to samo ble, ble ble a wiec dziewczyny zniszczylyscie nasze forum wiec wynocha bo ja nie mam zamiaru jestem tu od poczatku i nie pozwole zeby jakies to zniszczyly!!!!!!!! panoszycie sie jakbyscie to wy zalozyly ten watek !!!!!!!! wiec wynocha, zycze milego dnia!:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny, powiem Wam że jestem w wielkim szoku co tu się dzieje,może nie powinnam sie odzywać ale juz nie moge, jestem tak jak wy mama, mam dwie kochane śliczne córeczki, jestem na tym forum od dłuższego czasu i nawet zaraziłam min moją i waszą koleżankę (mili Pozdrawiam kochana) czasem Was podczytuje, z czystej ciekawości jak sie wasze dzieciaczki rozwijają,(fajnie tak powspominać) Ale od pewnego czasu ten watek stal sie straszny, tak jak napisala moja kolezanka styczniówka Abejka, czy wy macie jakieś napięcie przed miesiączkowe:baffled: i to wszystkie naraz:confused: czy jest sens waszych kłótni, przecież forum to jest właśnie miejsce na wymiane poglądów, a wy jak byscie mogly to byście sobie oczy wydrapały, troszkę przesadzacie,to ze jedna mama pracuje, a druga siedzi 24h z dzidzia to nie znaczy ze jedna jest super a druga blee:baffled: Zresztą co Was to obchodzi, jesteście tu po to aby sie wspierać, wymieniać poradami, a tu jest normalnie wyscig szczurów, to ze jedne dziecko juz pełza a drugie nie nie znaczy ze jedno jest lepsze a drugie gorsze :no: Moje córeczki też się rozwijają zupełnie inaczej:tak: Ważne że są zdrowe i kochane, kurcze mogła bym pisać i pisać,chodzi mi tylko ot żebyście dały ze na wstrzymanie, luzik babeczki, i co to za podział na stare i nowe:baffled: ha ha dobre to Ok Pozdrawiam Was serdecznie
Jeśli macie ochote to zaglądnijcie na nasz wątek "starych i bardziej doświadczonych mam":rofl2: zobaczcie jaki u nas panuje nastrój ,tam aż chce się zagądać:tak:Dzieci urodzone w styczniu 2007 - Forum BabyBoom

Kur... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co sie stalo z naszym forum, kiedys bylo super , pomagalysmy sobie na wzajem a odkad pojawily sie NOWE !!!!!!!! ( NUTKI NATKI ,JAGNY I KUZWA ZYLETKI) to mi sie zygac chce jak czytam ich wypowiedzi ciagle to samo ble, ble ble a wiec dziewczyny zniszczylyscie nasze forum wiec wynocha bo ja nie mam zamiaru jestem tu od poczatku i nie pozwole zeby jakies to zniszczyly!!!!!!!! panoszycie sie jakbyscie to wy zalozyly ten watek !!!!!!!! wiec wynocha, zycze milego dnia!:-D:-D:-D
Chyba przesadzasz. Po co nas przyjmowałyście, mogłyście odrazu napisać, że nie chcecie nas. A teraz macie dla siebie zamknięty. Korzystałam z Waszych rad i cieszyłam się z Wami waszymi dziećmi, a teraz jakaś nagonka na nas. Śmieszne jesteście.

Jak juz rzucasz albincu oskarzenia to daj cos na ich poparcie, nie musze ci sie podobac, malo mnie to obchodzi, tak jak ty malo mie to obchodzi, zadnej czy zadnego masiek nie znam, ale ty napewno cale jej zycie znasz doskonale:-D

Dziewczyny moze sie rozpogodzi jeszcze bo u nas juz chmurki przechodza, ha mezus obiad robi lenka spi wiec mam chwile na kompa.Co do plam z marchewki, to tez ich doprac nie moge, ani plam po sloiczkach, chyba taka dola:rofl2:
Ja zapieram takie plamy vanishem, potem dobrze płucze i wrzucam do automatu z resztą prania. Zazwyczaj plamy schodzą, ale po soku z winogron gerbera nie chce zejść i niby chemi w tym nie ma:hmm:

reklama
Do góry