reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witamy z rana ,dzieciaki słodkie jak zawsze.Noc mineła spokojnie.Dzis na obiadek do mamusi jedziemy,a potem na imieniny do Krzyszfofa(cały dzień poza domem)Pogoda bedzie piekna to ja mam lepszy chumor.Wczorajszy wieczór był naprawde udany(nawet obiecałam męzowi ze bedę mniej krzyczeć)może mi sie uda.Mam naprawde udaną rodzinke i czas najwyzszy ją docenić,a nie czepiać sie z byle powodu.Wiktoria jest gtrzecznym dzieckiem z porównaniem do innych dzieci które tu mieszkają i dopiero to zauwarzyłam(niedobra matka),ale to sie zmieni.Pozdrowionka i miłego dzionka wam życzymy.

witamy z ranka :) wczorajsze urodziny kolegi fajnie sie udaly, nicoluska taka grzeczniuska caly czas przespala:szok: wrocilismy tak ok 2 w nocy dopiero do domku, ale noc nawet przespana wiec nie jest zle :):-)
dziubus zdjecia superowe, slicznie wygladaliscie- cala 3 :):tak:
albi dawidek taki do ciebie podobny, dwie kropelki wody:tak:
wiktorek takie minki luzackie robi, wyglada na starszego, gratulacje ząbka :):tak::-)
natalka fajniusia i mamusia tez:):tak:
a miki jak fajnie stoi i siedzi:tak:, nicolka jeszcze sama nie siedzi bez podparcia a na nozkach tak staje twardo, wczoraj ja Ł postawil kolo lawy a ta sie podparla lokciami i stala z 10 sekund, taki maly szkrab ledwo co spod lawy ja widac, a tak fajnie wygladala;-):-):cool2:

Kasiu ty lecisz do domku a ja za miesiąc 29.08 lece do męża do Hol Oj ciekawa jestem tego lotu-pierwszy raz samolotem i to z moją dwójeczką
Dziuba ślicznie wygladaliscie Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia Żeby Wam słoneczko zawsze świeciło
Aga gratulje ząbka

a my bez ząbka nie siedzimy(tzn sama nie siada) nie stoimy a tym bardziej nie pełzamy.........i wcale ię tym nie przejmuję

jadę po południu na grilla Mniam

reklama

Załączniki

• SANY0278.JPG
    SANY0278.JPG
    71,4 KB · Wyświetleń: 23
  • SANY0260.JPG
    SANY0260.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 29
  • SANY0268.JPG
    SANY0268.JPG
    68,7 KB · Wyświetleń: 25