reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój zrobi wszystko przy małym,ALE.......kupy nie przebierze:szok:. Trudno,kiedys jak bedzie z nim sam i maly narobi w pieluche to bedzie musial,hehehe
Poza tym Krzysiek tak duzo pracuje,ze gdy juz ma wolne to bardzo chetnie sie młodym zajmie.
A tak przy okazji to jakas godzine temu przypomnialo mi sie ze dzis Krzysztofa a ja nawet żadnej pierdółki na prezent nie mam. Trudno,jak wroci to moze go zgwałce w ramach prezentu:-);-):tak::-D:cool2:
Mój mąż tak opierał się przed kąpielom, nawet kiedyś jak był w domu on i mój tata, to mój tata kąpał Celinke, tak się bał, ale ostatnio został całkiem sam i musiał ją wykompać i od tamtej pory jest obrażony jak kto inny to zrobi, a jak zręcznie mu to idzie. Z kupą nigdy nie było z jego strony problemu.

reklama
mój J. też ugotuje, posprząta i wypierze jak trzeba, ale jesli chodzi o zajęcie się Majką, to niestety robi to pod warunkiem że i on i ona mają dobre humory. a że mała teraz straaasznie marudna, to zajmowanie sie nią jest głównie w moich rękach.:baffled: owszem-jak Majka ma dobry dzień, to tatus bardzo chetnie sie z nią bawi, kapie, przewija.

mój J. też ugotuje, posprząta i wypierze jak trzeba, ale jesli chodzi o zajęcie się Majką, to niestety robi to pod warunkiem że i on i ona mają dobre humory. a że mała teraz straaasznie marudna, to zajmowanie sie nią jest głównie w moich rękach.:baffled: owszem-jak Majka ma dobry dzień, to tatus bardzo chetnie sie z nią bawi, kapie, przewija.
Mój mąż nawet jak Celinka marudzi to się nią zajmuje.
A dzisiaj ma zły dzień ze względu na upał, jadła o 6 rano i zjadła troche farszu z gołąpka jakąś godzinę temu, no i ząbki ją męczą dlatego nie je. Albo chce jeśc to co my bo ostatnio bardziej interesuje ją nasze jedzenie niż kasza albo mleczko i wcale nie musi być to papka. Zresztą zawsze wolała jak były grudki w jedzeniu, albo ugotowaną marchewke jak jej dało się do rączki i sama "gryzła", nigdy się nie zksztusiła stałym pokarmem, a mlekiem zawsze się ksztusi.

Witamy my własnie wrócilismy z Jeziorska mąż nas zabrał na wyprawe rodzinną.Wmiedzy czasie obiadek w restarłacji,i deserek.Wyjechalismy o 10 i tak sobie chodzilismy wtkąpalismy sie i do domku(byłam z dziecmi)tak było super że sie poryczałam.

Witamy my własnie wrócilismy z Jeziorska mąż nas zabrał na wyprawe rodzinną.Wmiedzy czasie obiadek w restarłacji,i deserek.Wyjechalismy o 10 i tak sobie chodzilismy wtkąpalismy sie i do domku(byłam z dziecmi)tak było super że sie poryczałam.
Widzę, że fakny dzień miałaś:-D

hej dziewczynki :) u nas dzisiaj takkk gooorrraco, ze az to dziwne tutaj :szok: a my bylysmy z nicolcia i z ciocia na zakupkach bo idziemy na urodziny do znajomego i jeszcze sobie kupilam buciki na obcasie :)my pierzemy caly czas w dzidziusiowym proszku i dzidzsiusiowym plynie do plukania, na razie nie zmieniamy .
anja ladnie wygladalas i nadusia jak ksiezniczka, na slubie, ja sie tez zastanawialam nad kupnem czarnej sukienki na slub Ł siostry, ale jeszce nie kupilam.
a dominiczka superowai wiktorek takze :):tak::-)

witajcie Kochane!!
Ania dziękujemy że byliście!!!! Martynka była baaaardzo kochana, chyba wszyscy goście ją zabawiali a potem zasnęła w dwie minuty i spała w rogu sali, muzyka nie była aż tak głośna i spała w wózku do końca, nawet nie musieliśmy jej długo usypiać!! Ania, ale dziękujemy za propozycję, pewniej się czułam całą imprezę że jak by coś było nie tak to wsiadamy i przywzimy ją do Was!
oto kilka próbnych zdjęć:

Załączniki

• IMG_0006web.jpg
    IMG_0006web.jpg
    75,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_9985web.jpg
    IMG_9985web.jpg
    122,3 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_0063web.jpg
    IMG_0063web.jpg
    101,2 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0100web.jpg
    IMG_0100web.jpg
    148,9 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_9848web.jpg
    IMG_9848web.jpg
    145,8 KB · Wyświetleń: 81
witajcie Kochane!!
Ania dziękujemy że byliście!!!! Martynka była baaaardzo kochana, chyba wszyscy goście ją zabawiali a potem zasnęła w dwie minuty i spała w rogu sali, muzyka nie była aż tak głośna i spała w wózku do końca, nawet nie musieliśmy jej długo usypiać!! Ania, ale dziękujemy za propozycję, pewniej się czułam całą imprezę że jak by coś było nie tak to wsiadamy i przywzimy ją do Was!
oto kilka próbnych zdjęć:
Dziuba pięknie wyglądałyście z Martynką, zresztą Twój mąż też niczego sobie:-D
Jeszcze raz GRATULUJE!!!

Dziubuś-pięknie wyglądaliście,wszystkiego dobrego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• coraaaa.gif
    coraaaa.gif
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
  • 63.jpg
    63.jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry