reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti witamy po wakacjach.Super że wypoczęłaś. No i Kasiu fajnie że do nas wróciłaś.
Aga gratulacje dla Wikusia z okazji pierwszego ząbka.
A my dziś popołudnie spędziliśmy nad wodą.Mały jest niezmordowany całą drogę leżał w wózku i gadał a teraz dokazuje w łóżeczku.Skąd on ma tyle siły????????

reklama
albi dawidek jest bombowy :-) poprostu zaj**sty :-) udał wam sie synus kochana naprawe.

Esti super ze juz jestes i ze wypoczełas teraz czekamy na fotki :-), a co do Wikusia to tez mam taka nadzieje chodz nie moge o tym przestac myslec iboje sie jak diabli jeszcze Albi mnie nastraszyła :-(

Dziekujemy wszystkim za gratulacje :-)

:-)Hejo.
Dziubka- piekna z Ciebie panna młoda :):-)A mała rewelacyjna. Wszystkiego naj na nowej drodze zycia. Abyście zawsze byli tacy szczesliwi jak w dniu slubu:-)
Esti- dawaj fotki z wyjazdu
Aga- gratki dla Wikusia za pierwszy ząbek...
Albi - Dawis kapitalny, usmiech od ucha do ucha:-)
Kasia- ciesze sie,że juz wszystko okej z kompem,. Wracaj szybciutko do zdrowka
a my po pikniku imieninowym mojego tescia. Borysek byl nerwoey, marudny i bardzo nietowarzyski. Chyba przez ten upał...
Jutro wkleje fotki jak ten moj maly rozrabiakos juz sam siedzi...

reklama
Hej laski ! My już po chrzcinach. Ogólnie było spoko ale baaardzo gorąco.. pierwsza część Mszy ok, ale druga szok... Kubuś był zmęczony i cały upocony... Darł się jak nie wiem - aż usnął i spał już do końca. Jak ksiądz polewał mu główkę, to nawet nie pisnął, nawet mu się podobało. Z prezentów to dostał w sumie kasę, a oprócz tego rowerek i chodzik.

Kasia, fajnie że wróciłaś do nas !
Wikuś gratulacje !
Miki jak ładnie stoi, tylko troszkę o kręgosłupik sie boję, bo bardzo wygięty.
Dziubuś, ślicznie, gratulacje !
No i Dawiś - przecudowny.. Albi jakie on ma grube nóżki ;-)

resztę doczytam jutro, teraz lecę do M

Załączniki

• chrz1.JPG
    chrz1.JPG
    291,5 KB · Wyświetleń: 43
  • chrz2.JPG
    chrz2.JPG
    103,9 KB · Wyświetleń: 25
  • chrz3.JPG
    chrz3.JPG
    158,6 KB · Wyświetleń: 24
  • chrz4.JPG