reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

albi nie mierzylam mu ani razu ale nie mial bo odrazu by mial ciepla glowke chociaz tak mi sie wydaje :-) a cemu pytasz super juz widac cały pofałdowany zabek ( tzn jakies 2 mm) ale to super wyglada teraz wiem co czułyscie dziewczyny :-)

mili wygladasz szałowo kochana no i reszta twojej famili tez :-)

reklama
Aga gratuluje pierwszego ząbka! ale Wam zazdroszczę :-)
Jeśli chodzi o problem z kupkami to ja od niedawna mam sposób- daję Majce z rana do picia cieplutki sok jabłkowy (pół butelki soczku zalewam przegotowaną ciepłą wodą). Po ok.pół godziny jest pełna pieluszka:-D

czesc dziewczyny. jestem po dlugiej przerwie, niemoglam pisacbo mialam zepsuty kompsiadl mi dysk twardy .niestety niedam rady was doczytac bo niebylo ponad miesiac. ale postaram sie przeczyac chociaz ostatnie dni .nie wiem czy wam pisalam anim mi kop siadl ,kail ma juz dwa zabki. pierwsz wyszedl mu 13 czerwca a drugi 22 czerwca. 9 lipca wazyl 9.600. jestem na etapie posukiwan dla kamilka lekkiej spacerowki. juz mam dwie na oku teraz tylko sie zdecydowac ktora kupic. mam problemy ze zdrowiem wiec biegam od badania do badania. bardzo sie ciesze ze moge juz do was wrocic ,strasznie mi as brakowalo. pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy. kamil a juz obnizony poziom w lozeczku bo zabardzo sie wychylal.

kasiu jak dobrze juz cie widziec :-) gratulacje dla kamilka my dzisiaj odkrylismy 1 ząbka Wikusia :-) ale juz widac obok nastepna biała plamke :-) jak fajnie. kasiu ja ostatnio kupilam taka spacerowke jest leciutka i swietnie sie nia jezdzi :-)
WÓZKI ARTI LIBERO +ŁUK Z ZABAWKAMI -WYS.0 ZŁ !! (406313712) - Aukcje internetowe Allegro

a co masz ze zdrowkiem ??? ja z wikusiem mam problemy ehhh ...

dziekujemy za gratulacje maly jest dzielny chodz w nocy maruda :-) ale damy rade jak juz jeden jest.

a my bez ząbka nie siedzimy(tzn sama nie siada) nie stoimy a tym bardziej nie pełzamy.........i wcale ię tym nie przejmuje

U nas to samo a ja sie troche przejmowałam bo mała ma niedoczynnosc tarczycy,i bałam sie że słabo sie rozwija.Ale widze że nietylko ona tak ma.Teraz spadamy na imieninki do kolegi Krzyśka.UF JAK GORĄNCO UF

Witam!;-)My niedawno z działki wróciliśmy,byśmy dłużej posiedzieli ale Miki był głodny i my też,no i obiad gotowy w domku czekał na nas bo babcia uszykowała jak nas nie było.Mały siedział sobie na kocyku,bawił się,wcinał chrupki,skubał trawkę.Po opróżnieniu całej butli z herbatką usnoł i przeniosłam go do altany ale spał tylko 20 min.:-(W domu też ładnie zjadł obiadek i jak siedział później na chuśtawce znów usnoł ze zmęczenia.U nas gorąco:no:,lekki wietrzyk.Pytałyście,więc jak Mikiemu znudzi się siedzenie to piszczy żeby go podnieść i uwielbia stać,stoi sztywno na nóżkach.Mi się wydaje że on obejdzie raczkowanie bo na brzuszku nie lubi leżeć,zaraz obraca się na plecy.A wogóle to podnosi się do siedzenia prosto-unosi ręce i nogi jednocześnie,ale czasem podnosi się na jednej ręce i podciąga się sam.

Witam:-)
Uffffffffffff......doczytałam Was:tak:
Wszystkie bobaski śliczne i cudowne.......mamusie też.
Aga dużo zdrówka dla Wikusia, będzie dobrze.Gratulacje pierwszego zabka.......ale Wam fajnie:-)
Masiek super że u Was wszystko oki i maleństwo w brzuszku pięknie rośnie
B-Asia i co w końcu z Twoją ręką?
Dziuba pięknie wyglądaliście.................a Martynka wyglądała bosko!
A ja wypoczęłam na maksa........było superowo........w niedzielę i poniedziałek pogoda do dupy byla ale od wtorku super.Codziennie opalanko nad jeziorem, kąpanko, wieczorkami grilek, piwko:-):tak::tak:

Olsiek pełza coraz śmilej, mói mama, tata, baba ale jeszcze tak nie świadomie........ale buzia mu się nie zamyka.
Pełza coraz szybciej i zaczyna normalnie raczkować...........wstaje na kolana jak się czegoś złapie i na nogi potem
Zębów jak nie było tak nie ma.....niby kreska biła jest na górze i dole ale coś się przebić nie moze.No cóż czekamy nadal:happy:

reklama
Do góry