reklama
Monika super te zdiecia ale on już dużo potrafi,a moja Amelka jeszcze sama niesiedzi(zaczynam sie martwić że cos nietak).ZDIECIA SLUBNE PIEKNE ACH CO TO BYŁ ZA SLUB,WSZYSTKIEGO NAJ NIECH WASZA MIŁOŚĆ NIGDY NIE WYGASNIE.Dzewczeta spią a ja ide z mężem drinka małego wypić pod tą 5 i powspominac,obejrzymy kasete ze ślubu ,pooglądamy zdiecia.DOBRANOC
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Dziuba sliczna z ciebie panna mloda :-) och jak ja ci zazdroszcze tego :-)
Pumi wiktor jak byl na piersi to robil kupe co 2-3 dni od kad jest na sloiczkach robi 1-2 dziennie a teraz przy zabkowaniu czasem robi stale czasem rzadsze ale podobno to normalne przy zabkowaniu, daj czopka albo najpier w kapieli pomasuj jej pupe palcem namydlonym jak to nie pomoze to daj jej pol czopka a pozniej reszte jak pol nie pomoze, taka moja rada, moze ktoras ma lepsze, alebo daj jej jabluszko samo starte tez pomaga zeby dziudzius zrobil kupke, bo banany zatrzymuje tak jak kleiki ryzowy i ryz....
Jacek dzisiaj sie bawil z malym w wannie bo my niedawno wrocilismy wiec J go okapal a ja robilam papu w tym czasie, pomaga mi wiecej niz jak maly byl Wiki bo bardziej sie bal ze mu krzywde zrobi a teraz juz nie tak tym bardziej ze mały jak widzi tate to az sie trzesie ze szczescia a jak go poprosze zeby z nim zostal to nie ma problemu tylko zeby maly byl pojedzony ewentualnie flache mu da bo boi sie go jeszcze lyzeczka karmic zeby sie czyms nie zadlawil a tak to jest ok....
Pumi wiktor jak byl na piersi to robil kupe co 2-3 dni od kad jest na sloiczkach robi 1-2 dziennie a teraz przy zabkowaniu czasem robi stale czasem rzadsze ale podobno to normalne przy zabkowaniu, daj czopka albo najpier w kapieli pomasuj jej pupe palcem namydlonym jak to nie pomoze to daj jej pol czopka a pozniej reszte jak pol nie pomoze, taka moja rada, moze ktoras ma lepsze, alebo daj jej jabluszko samo starte tez pomaga zeby dziudzius zrobil kupke, bo banany zatrzymuje tak jak kleiki ryzowy i ryz....
Jacek dzisiaj sie bawil z malym w wannie bo my niedawno wrocilismy wiec J go okapal a ja robilam papu w tym czasie, pomaga mi wiecej niz jak maly byl Wiki bo bardziej sie bal ze mu krzywde zrobi a teraz juz nie tak tym bardziej ze mały jak widzi tate to az sie trzesie ze szczescia a jak go poprosze zeby z nim zostal to nie ma problemu tylko zeby maly byl pojedzony ewentualnie flache mu da bo boi sie go jeszcze lyzeczka karmic zeby sie czyms nie zadlawil a tak to jest ok....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
monika zadzroszcze ci ze miki juz staje sam i siedzi wiktor ani jedno ani drugie NIE :-( mały leń.
natka86
mamusia Zosieńki
dziuba super ślub i pięknie wygladałaś
sukienka śliczna,no i widzisz kolczyki super pasowały a ty sie zamartwiałaś.
monika twój synuś już tak stoi?
no to gratulacje;-)
a powiedz mi on tak sam wstanie,czy ty go podnosisz i on sie trzyma?
sukienka śliczna,no i widzisz kolczyki super pasowały a ty sie zamartwiałaś.
monika twój synuś już tak stoi?
no to gratulacje;-)
a powiedz mi on tak sam wstanie,czy ty go podnosisz i on sie trzyma?
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witam wieczornie.
Wróciliśmy od babci a mały właśnie zasnął.Był wykończony po dniu pełnym wrażeń.Tyle ciotek i wujków i wszyscy go rozpieszczali.A Oskarek był bardzo grzeczny.
Dziubuś Ty i Martysia wyglądałyście cudownie.Jeszcze raz wszystkiego naj.
Monika ale Miki już fajnie sam stoi.Ciekawe kiedy mój podniesie swoją ciężką dupkę do góry?
A tak ogólnie to ten upał mnie dziś wykończył.
Wróciliśmy od babci a mały właśnie zasnął.Był wykończony po dniu pełnym wrażeń.Tyle ciotek i wujków i wszyscy go rozpieszczali.A Oskarek był bardzo grzeczny.
Dziubuś Ty i Martysia wyglądałyście cudownie.Jeszcze raz wszystkiego naj.
Monika ale Miki już fajnie sam stoi.Ciekawe kiedy mój podniesie swoją ciężką dupkę do góry?
A tak ogólnie to ten upał mnie dziś wykończył.
G
goscinnie
Gość
Nalia rządzisz kochana. Pieknie wyglądałas. Gratuluje. Twoje dwa szczęscia tez super a Marti miała super wianuszek.
Pumi kochana, moze dajesz codziennie słoiczek z dodatkiem marcewki a jak chcesz zeby szybko zrobiła kupe to podaj jej sok ze śliwek (nie wiem czy macie taki od Hipp'a od 4 miesiaca). Zaraz sie po nim załatwi. Jezeli chodzi o zdjecie to ma rozwalający uśmiech i takie zdjecia poprosimy częsciej. Buziaki dla Misi.
Sylwia to 3 mam kciuki, zeby sie proszek dobrze przyjął i nie uczulał młodego.
Mili, Natalka śliczna i słodziutka młuaa. Pozdrowienia dla Bliźniaczki.
a to my z dzisiaj.
Zobacz załącznik 87160
Zobacz załącznik 87161
Zobacz załącznik 87162
Zobacz załącznik 87163 - luzzztro jak zawsze w plamach dłoniach małego, ktory jak sie przyglada to mysli, ze widzi tam inną dzidzie i dotyka albo bije
Pumi kochana, moze dajesz codziennie słoiczek z dodatkiem marcewki a jak chcesz zeby szybko zrobiła kupe to podaj jej sok ze śliwek (nie wiem czy macie taki od Hipp'a od 4 miesiaca). Zaraz sie po nim załatwi. Jezeli chodzi o zdjecie to ma rozwalający uśmiech i takie zdjecia poprosimy częsciej. Buziaki dla Misi.
Sylwia to 3 mam kciuki, zeby sie proszek dobrze przyjął i nie uczulał młodego.
Mili, Natalka śliczna i słodziutka młuaa. Pozdrowienia dla Bliźniaczki.
a to my z dzisiaj.
Zobacz załącznik 87160
Zobacz załącznik 87161
Zobacz załącznik 87162
Zobacz załącznik 87163 - luzzztro jak zawsze w plamach dłoniach małego, ktory jak sie przyglada to mysli, ze widzi tam inną dzidzie i dotyka albo bije
dziuba, śliczne zdjęcia, jeszcze raz gratulacje!:-):-)
Anja, ja też sądzę, że kolory by Ci pasowały, masz bardzo charakterystyczna urodę i możesz być odważniejsza a jeśli masz imieniny to buziaki i życzenia najserdeczniejsze
monika, no nieźle Miki sobie stoi, Tobiasz też stoi ale podpierając się o mnie, siedzi też chętnie, ale za to nie chce się ani turlać ani czołgać że o czworaczkowaniu nie wspomnę
My pierzemy już od paru miesięcy w vizirze sensitive i płynu od miesiąca chyba używamy silan sensitive - jest ok.
mój Mążuś jest oczywiście niezastąpiony - jeśli jest w domu i nie pracuje - robi przy Tobim wszystko, od wstawania w nocy (mi tylko do karmienia podaje), przewijania, bawienia, usypiania i karmienia zupkami - piersi jeszcze nie posiada nad czym sam ubolewa.
Gorąco jest dziś do nieprzytomności.....ufff
Anja, ja też sądzę, że kolory by Ci pasowały, masz bardzo charakterystyczna urodę i możesz być odważniejsza a jeśli masz imieniny to buziaki i życzenia najserdeczniejsze
monika, no nieźle Miki sobie stoi, Tobiasz też stoi ale podpierając się o mnie, siedzi też chętnie, ale za to nie chce się ani turlać ani czołgać że o czworaczkowaniu nie wspomnę
My pierzemy już od paru miesięcy w vizirze sensitive i płynu od miesiąca chyba używamy silan sensitive - jest ok.
mój Mążuś jest oczywiście niezastąpiony - jeśli jest w domu i nie pracuje - robi przy Tobim wszystko, od wstawania w nocy (mi tylko do karmienia podaje), przewijania, bawienia, usypiania i karmienia zupkami - piersi jeszcze nie posiada nad czym sam ubolewa.
Gorąco jest dziś do nieprzytomności.....ufff
Dziuba slicznie wygladalas a Martysia cudo.
Dawidek slodziutki przystojniaczek, a Natalka dziekuje za komplementy.
A to my dzisiaj na dzialeczce
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=87164&stc=1&d=1217106937
Dawidek slodziutki przystojniaczek, a Natalka dziekuje za komplementy.
A to my dzisiaj na dzialeczce
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=87164&stc=1&d=1217106937
Załączniki
reklama
Pumi, Mimi nie wygląda jakby coś było nie tak, a jeśli już - stopień ZD nie jest wysoki, będzie samodzielną, wesołą dziewczynką. A co do zupek, Tobi odkąd je jada, to nawet częściej robi kupkę. Można czasem pomóc zrobić kupkę malenstwu leciutko i płytko masując odbyt patyczkiem do uszu bawełnianym zwilżonym jej mydełkiem do mycia. Tak robiłam dziecku którym opiekowałam się kiedyś - tak mi jego mama poleciła. Ale to juz jak naturalne metody nie pomagają, sliwki mogą wystarczyć.