reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Olisiek mój sam siedzi, sam siada z płaskiego, pełza jak zołnierz na poligonie:-D:-D, czasami podraczkuje, mówi tata, daj, daj, robi brawo i czasem papa.
Waży całe 46a0 i ma 62cm długości:tak:
Całuski dla Zuzi

hejka a moje dziecko nadal nie chce jesc tym razem ma juz przerwe 24 godzin kiedy zjadla ostatni raz mleko, tylko duzo pije i daje jej wzamian zupki i deserki a jak tylko zblizam sie z butelka od mleka to od razu pluje, nie wiem co robic, jak jej nie przejdzie to jutro ide do lekarza, wlasnie grzeje jej mleko moze przez sen znow zje jak wczoraj bo w dzien jak probowalam przez sen to sie odrazu budzila i plula:no:

aOla, Tobiemu akurat dieta by sie przydała;-) a co do mleka w nocy to ma ono składniki wartościowe szczególnie, ale to dlatego że mama jest wypoczęta, a jak dziecko się budzi co 3 godziny na karmienie to ja nie jestem:no:. WIęc ta jedna 6 godzinna przerwa, którą on i tak sobie robi tylko od 6 lub 7 do np 12 w południe zostaje przesunieta o jedno karmienie. Zresztą konsultowałam to z lekarzem.:sorry2:
szczypi, gratulacje jeszcze raz:-D
mili, jeśli ona je coś innego i pije dużo, to narazie chyba spokojnie, może potrzebuje sobie odpocząć od mleka, ale jeśli tak będzie dłużej, to faktycznie poradź się pediatry.:tak:

wlasnie ja przez sen nakarmilam zrobilam jej 210 a i tak zjadla tylko 150 jak zawsze, dobre chociaz ze zjadla, zal mi jej chce mi sie ryczec

Witam juz swiezo upieczona zonke, czekamy na relacje i fotki
my wczoraj zamowilismy juz meble do kuchni i szafe na przedpokuj a jutro jade do kelmana zamowic komode bo fajna dzis upatrzylam, i jeszcze zostanie do kupienia lodowka i pralka karnisze firanki i zyrandole a maz malowal dzis tam, na razie sciany wszystkie beda na bialo nie bedziemy wymyslac dopiero na przyszly rok pomalujemy na kolory bo nie chcemy tescia naciagac i tak bardzo duzo pomogl, najpierw umeblujemy do konca jeden pokuj a w tym drugim bedzie tylko fotele i lawa a na przyszly rok chcemy tam mebloscianke kupic i naroznik bo teraz nam kaski nie starczy. lazienka i wc skonczone jeszze plytki na podloge i panele tylko ten facet co to robi sie strasznie grzebie:baffled:

Witam z rana my na nogach mili my z meżem jutro z rana jedziemy malować kuchnie moim rodzicom.Wiec dziewczyny jutro cały dzien sie nieodezwię.Moja Amelka zaczyna cos pokasływać moge jej dac Bacstrim?

Joasia boze sliczna fryzurka i bardzo ci pasuje taka sliczna jestes J

Jagna a ty nie mialas mieć czasem uropu teraz co ???

Wiktor tez wcina tez bezglutenowe pałki.

Ewcia super ze z Jula wszysko dobrze.

ja dzisiaj kupilam sobie dzinsy i sukienko-bluzke :-) ale niestety moj J porzyczyl aparat i nie moge wstawic fotek ...
Jestem na urlopie w T...., ale pracuje jeszcze na umowę zlecenie w centrum e-leringowym i tam muszę siedzieć 4 godziny pięć dni w tygodniu. Chętnie to robię bo zarabiam 2x tyle co w T... na 3/4 etatu.

U nas dzisiaj małe święto, Celinka przespała całą noc. Wstała 0 6 na mleczko i pospała jeszcze do 8, nie było pobudek o 2 i 4, jesteśmy niewyspani przez to. A mężuś dzisiaj poszedł na rozmowę w sprawie pracy, niewyspany.
A poniżej pozdrowienia od Celinki, uwielbia klawiaturę:-D:-D:-D:-D
uy dgkjkoopgcfxfddt i ddfdhgf7d5rtdrnn 57btmy,gd6vxf9f m0hmhvjcvccvcccccc
Ada, Agnieszka, Dawid i Miki wszystkiego najlepszego od cioci i Celinki!!!

reklama
U nas dzisiaj małe święto, Celinka przespała całą noc. Wstała 0 6 na mleczko i pospała jeszcze do 8, nie było pobudek o 2 i 4, jesteśmy niewyspani przez to. A mężuś dzisiaj poszedł na rozmowę w sprawie pracy, niewyspany.
A poniżej pozdrowienia od Celinki, uwielbia klawiaturę:-D:-D:-D:-D
uy dgkjkoopgcfxfddt i ddfdhgf7d5rtdrnn 57btmy,gd6vxf9f m0hmhvjcvccvcccccc
Ada, Agnieszka, Dawid i Miki wszystkiego najlepszego od cioci i Celinki!!!

Do góry