reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Ja ze względu na nietolerancję laktozy przestałam karmić małego.....ale on faktycznie miał...a mleka miałam dużo:-)
Teraz pije wstrętny, śmierdzący Nutramigen...BP to przy nim pychotka

Jeny ale mój mąż ,chrapie zaraz Amelke obudzi ,jak parowóz.Ale i tak go kocham.Dobranoc dziewczyny ide spać ale czy usne to niewiem jak on bedzie tak chrapał to ide spać do pokoju Wiktorki.

witam
bardzo dziekujemy za życzenia:-)

Pandi
to czemu jak masz go tylko na cycusiu chcesz oduczyć go nocnego karmienia? Przecież nocny pokarm jest najbardziej wartościowy dla dziecka i udowodniono że dzieci które jedzą w nocy są inteligentniejsze:-) jeśli się jednak zaparłas to zyczę powodzenia Ja z synkiem próbowałam ograniczyć nocne jedzenie bo jadł co 2h-kaszkana kolacje w nocy przetrzymywanie-woda zamiast cycka i.....nic Piotruś wstawał tak dopuki go nie odstawiłam Przestał wstawać w nocy od razu

zaliczyłam dziś lekarza z Alunią infekcja wyleczona:-D teraz walczymy o podbicie żelaza

Joasia boze sliczna fryzurka i bardzo ci pasuje taka sliczna jestes J

Jagna a ty nie mialas mieć czasem uropu teraz co ???

Wiktor tez wcina tez bezglutenowe pałki.

Ewcia super ze z Jula wszysko dobrze.

ja dzisiaj kupilam sobie dzinsy i sukienko-bluzke :-) ale niestety moj J porzyczyl aparat i nie moge wstawic fotek ...

reklama
witam z wieczora. :-D
Doczytanie Was wydaje sie byc nierealne!200 stron-to wybaczcie ale wole ksiazke przeczytac.Przelaczylam pobieznie ze 3-4 strony na chybil-trafil i rzucilo mnie sie w oczy....taka ciekawostka....MASIEK JEST W CIĄŻY??!!! :-D O matko ale fajnie.Nie pytam czy planowana bo watpie....ale i tak suuuper!Bedzie mala roznica wieku miedzy dzieciaczkami! :tak:

My z kolei przezylismy jakos przezylismy trzesienie ziemi zwane zjazdem rodzinnym,slubem i chrzcinami.Fotki na pewno wkleje ale jeszcze ich nie mam na kompie.w ogole to dopiero wrocilismy od mojej mamy(tzn.wczoraj)

Zuzik siedzi calkiem pewnie juz od jakiegos czasu.Mowi "mama" i robi "brawo,brawo!" czyli klaszcze :-) robi tez "papa" ale jej sie kicka z "bravo" i "bravo" jej sie zdecydowanie bardziej podoba.Ponadto juz calkiem smialo sobie pelza.dluzszy czas raczkowala(czyli poruszala sie w tyl).Ale juz nie "plywa" po ziemi tylko podnosi pupe i utrzymuje sie na raczkach.Za to nadal nie ma zebow :-D ani jednego!A ataki,ze ida niby nadal zdarzaja sie nie czesciej niz raz w tygodniu.Wtedy placze i cierpi.i ja trzeba tulic i smarowac dziaselka.

A teraz prosze o skrot najwazniejszych wydarzen.I najwazniejsze-Dziuba-Wy juz tez po slubie?Przepraszam,ze pytam.Po tym zamieszaniu wieeelkim nie pamietam Waszej daty...

Do góry