reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzień dobry!
Jak się macie?Właśnie sobie poczytałam życzenia,za które baaardzo dziękujemy.Na razie będę z rzadka bo jeszcze mnóstwo rzeczy mam do zrobienia.Jeszcze nie koniec szaleństwa-w sobotę 70-tka mojej teściowej :-)

Dziewczyny ja myślałam,że na takim luzie do wszystkiego podchodzę a okazało się,że i tak pół nocy nie przespałam przed ślubem.I już w urzędzie to tak mi się ręce trzęsły,że myślałam,że w obrączkę nie wceluję :-D:szok::-D Ale muszę Wam powiedzieć,że co jak co....ale wieczór panieński to był po prostu odlot!No i późniejsze nasze wesele dla znajomych samych też się rewelacyjnie udało.Przyszło 200 osób a i tak część się nie pojawiła.W szoku sama jestem,że tyle naspraszaliśmy :-)

Za to Zuziczek normalnie tylko się do księdza na chrzcinach uśmiechał i łapał go za rękaw.Ksiądz się zdziwił,że nawet jak ją polał to zamiast w ryk to ona w śmiech :-D Uroczystości się udały-trzeba przyznać :-D

Najlepsze życzenia dla wszystkich obchodzących dziś święto milusińskich!!!!

reklama
hej
U nas pochmurno ale i tak mam lepszy humorek bo malutka zjadla dzis rano normalnie mleko tylko ze dodalam dwie miarki kaszki malinowej i zjadla a tak tylko na noc robilam jej kasze i nie wiem czy tak przez caly dzien moge dawac jej kasze bo chyba samo mleko jej juz nie smakuje:-(
Wszystkiego najlepszego dla blizniaczka Dawidka , Agniesi, Adusi i Mikiego z okazji 6 miesiecy.

Mili ja od dwóch miesieęcy daję do każdego mleka kleik lub kaszkę więc możesz śmiało jej dawać:tak::tak:Super,że zjadła i ze już wiesz o co chodzi z tym mlekiem

U mnie tragiczna noc......Oli spał bard\o niespokojnie.budził sie chyba ze 3 razy.ok 22 potem 1 i 3:30-nie spał prawiedod 5 tylko piszczał..........w końcu dałam mu Panadol i poszłam na 6 do pracy......przywiozłam Olę do siebie i na razie mały ok...............
Ząbki go tak męczyły...ja ledwo patrzę na oczy a mam dwójkę dzieci pod opieką

Esterka Natalia tez sie czesto budzila w nocy jak zeby jej szly wiec to pewnie zabki Olisiowi wyjda, wspolczuje, nie przespana noc i dwoje dzieci, a dlugo pilnujesz Ole?

Pandi to trzymam kciuki żeby się udało:-)
nutka ja mogę ci napisac co alunia brała ale ja bym poszła do lekarza to za małe dziecko zeby samemu coś kombinować (eurespal, wapno, vitC-te dwa ostatnie to sama możesz dawać)

co do nocnego spania to Alunia zaczęla sie budzić często...zasypia koło 20 i wstaje co 2-3h śpi do 8 W sumie to jestem przyzwyczajona do takiego wstawania ale i powtarzam sobie że to jeszcze z 6msc i pożegnamy cycusia i mama pośpi:tak::-D

A kubek za to spał dziś rewelacyjnie ! Zazwyczaj budził się 2-3 razy na cycusia a dziś tylko o 4 pojadł i spał do rana. A ja wstałam o 8:30 i jestem w końcu wyspanaaaa!!!!

Wszystkiego naj dla Ady, Agi , Dawidka i Mikiego :-D:-D

reklama
A u nas niespodzianka:mały ładnie spał w nocy,pobudka o 5 ale z jakim krzykiem.Podjadł z cycusia(opróżnił cały i musiałam mu go wyjąć bo tylko go dudlił),potem spał godzinkę.Po moim śniadaniu bawił się w łóżeczku i usnoł na godz.(tylko choroba- stale kciuk swój dudli:no:. a jak daję mu smoka to wypluwa go i się nim bawi).Kończę porządki w pokoju u dzieci bo jak oni są to nic zrobić nie można i spowrotem jest burdel nawet jak sprzątnie się:wściekła/y:Idę zaraz szukać części do kompa dla Zuzi żeby wszystko już był0 jak wróci.

Do góry