Podrzuciłam linka majóweczką, też im się podoba. Dziękują Ci.Fryzurka super.Dziewczyny znalazłam fajne radio do dzieciRMF BABY Radia online - RMF Baby - Telewizja przez Internet i radia online
reklama
Celinka je manne od miesiąca i nic jej nie jest, a niby alergie na gluten miała i karmić musiałam przestaćWłasnie obejrzałam na itvp.pl WIELKI ŚWIAT MAŁYCH ODKRYWCÓw i tam mówią że gluten wprowadza się u dzieci karmionych piersią w 5 miesiącu, u karmionych sztucznie w 6 miesiącu.
ewa_adu
Fanka BB :)
Uuu, ale szkoda... A jak ma alergie na gluten to piersią nie można karmić ?Celinka je manne od miesiąca i nic jej nie jest, a niby alergie na gluten miała i karmić musiałam przestać
ewa_adu
Może i mała jest chora, nie pytałam, czemu miała taką niską wage, podejrzewam że dlatego, że jej mama paliła i pali papierosy.
To wszytko jasne......co za babsztyl, palić w ciąży
esti, moja siostra w życiu nie spaliła jednego papierosa..a urodziła córkę z wagą 2300 i 49 cm. więc nie powiedziane że jest to normą...
a moja druga sis jarała całą ciążę - jedną i potem drugą... i urodziły się baby jak się patrzy..dziś jedna ma 15 lat, druga 11 i jak dotąd nie chorowały na nic poza grypą i ospą...
Lekarka wymyśliła jeszcze na laktoze i coś tam jeszcze, mogłam mieć dietętzn.: jabłka, marchew, buraki , ziemniaki i ewentualnie odrobina drobiu. Jak widzisz bardziej bym zaszkodziła tą dietą niuni i sobie, więc przestawiłam ją na bebilon pepti. Przepłaciłam to zpalaniem piersi i rozstępami od nawału, normalnie wykarmiłabym trojaczki, a co dopiero po odstawieniu.Uuu, ale szkoda... A jak ma alergie na gluten to piersią nie można karmić ?
e-stera
Fan(ka)
Ja też nigdy nie paliłam a małe dziecko urodziłam-dystrofia wewnątrzmaciczna- może u niej też.....w sumie mniejsza o to
Jagna od kiedy idziesz na wychowawczy?
ewa_adu
Odcinek Trudne - łatwe, łatwe - trudneWłasnie obejrzałam na itvp.pl WIELKI ŚWIAT MAŁYCH ODKRYWCÓw i tam mówią że gluten wprowadza się u dzieci karmionych piersią w 5 miesiącu, u karmionych sztucznie w 6 miesiącu.
ewa_adu
no możliwe a może ją za szybko wyjęli , bo moja sis miała cc.Ja też nigdy nie paliłam a małe dziecko urodziłam-dystrofia wewnątrzmaciczna- może u niej też.....w sumie mniejsza o to
Po urlopie, za dwa tygodnie. Dużo się napracowałam i awans przejdzie mi koło nosa, już drugi raz. Wcześniej nie dali mi bo w ciąży byłam, a teraz ide na wychowawczy.Ja też nigdy nie paliłam a małe dziecko urodziłam-dystrofia wewnątrzmaciczna- może u niej też.....w sumie mniejsza o to
reklama
ewa_adu
jagna miałaś mi wysłać tą swoją listę ?