reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Amoje niunie spią Amelka usneła sama bez bujania,niewiem może ząbki jej wyszły niesprawdzałam że jest spokojna zobaczymy w nocy jak będzie.

reklama
Amoje niunie spią Amelka usneła sama bez bujania,niewiem może ząbki jej wyszły niesprawdzałam że jest spokojna zobaczymy w nocy jak będzie.
Jak wyszły ząbki, to wszycy odpoczniecie:-).
Z Celinką męczą się teraz dziatkowie, też ząbki ją męczą a ona nas wykańcza, tylko noszenie jej w główce.

A nie napisałam wam najważniejszego.
Idę na wychowawczy, moja babcia wychodzi ze szpitala i mama nie da rady się nią i niunią opiekować.
Zacznę od początku.
Babcia w kwietniu trafiła do placówki szpitalno-opiekunczej, w celu zdjagnozowania i podleczenia. Niestety okazało się że ma alchaimera i co gorsze schizofremie maniakalną i jest niebezpieczna dla siebie i otoczenia. Na polecenie lekarzy wystąpiliśmy o ubeswłasnowolnienie do sądu. Mieliśmy nadzieję, że do rozprawy babcia zostanie w szpitalu, a potem umieścimy ją w domu starości. Rodzice nie mają warunków, przynajmniej do naszej wyprowadzki, aby babcia mieszkała z nami na dłuższą mete, na miesiąc da rade, bo brata nie ma i jego pokój jest wolny.
Martwie się jak damy radę, tym bardziej że babcia, przez ostni miesiąc się strasznie posuneła w chorobie ( nic nie pamięta, nie wie jak się wykonuje podstawowe czynności np: myje ręce w sedesie:baffled:) jeszcze jak by dało się ją nauczyć na nowo, ale ona za 5 minut i tak robi swoje.
Boje się o niunie, że ją czymś zarazi, a nie mamy gdzie się wyprowadzić. Niby mają jej przepisać leki na uspokojenie i jakieś nasenne, żeby w nocy nie łaziła.

Ewa super ,ze Julcia już zdrowa......kamień z serca co?

Suuuper esti ! Bałam się że to jakaś jelitówka się jej czepiła :szok: A co za tym idzie i Kubek mógłby się zarazić. Ale chyba coś nie tak zjadła i może dlatego. Noc była spokojna.. Cały czas wołała o koperek włoski do picia, taki jak robię Kubusiowi :-D

reklama
Do góry