e-stera
Fan(ka)
Olisiek mówi daj, daj, daj..zjadł chrupka i prosił o następnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może i mała jest chora, nie pytałam, czemu miała taką niską wage, podejrzewam że dlatego, że jej mama paliła i pali papierosy.Witam
Co za szalony dzień dzisiaj mam
Wszytkiego naj, naj dla Aluni:-)
Jagna ja miałam termin na 4, 10 stycznia. Mój Oli urodzony prawie miesiąc przed terminem.To wczesniak jak taka mała.....dzieci urodzone z wagą poniżej 2, 5 zaliczane są do wcześniaków.może jej źle termin wyliczyli?Albo miła dystrofię wewnatrzmaciczną
Ewa super ,ze Julcia już zdrowa......kamień z serca co?
Joooaaa bardzo oryginlana fryzurka ale ładna
A ja dałam dzisiaj Celince całego chrupaczka i bardzo ładnie zjadła:-):-):-). Od kilku dni dostawała po troszke. Wiem że są od 10m-ca, ale dostała w prezencie, więc szkoda było nie dawać.Olisiek mówi daj, daj, daj..zjadł chrupka i prosił o następnego
Może i mała jest chora, nie pytałam, czemu miała taką niską wage, podejrzewam że dlatego, że jej mama paliła i pali papierosy.
A ja dałam dzisiaj Celince całego chrupaczka i bardzo ładnie zjadła:-):-):-). Od kilku dni dostawała po troszke. Wiem że są od 10m-ca, ale dostała w prezencie, więc szkoda było nie dawać.
Ja paliłam kiedyś, ale jak zaczeliśmy myśleć o dziecku, jeszcze przed ślubem to rzuciłam, póltora roku czekałam na magiczne dwie kreski, ale miałam 100 pewności, że w organiźmie nie mam ani grama nikotyny. Przyznam się, że ciągnie mnie znowu do fajek, zwłaszcza jak jestem w pracy, w T..., i mnie wk..., ale staram się powstrzymać, idę wtedy zjeść batona:-):-):-).To wszytko jasne......co za babsztyl, palić w ciąży
Chodzi Ci o chrupki kukurydziane, to mała też je wcina. Te chrupaczki nestle mają gluten, pisze na opakowaniu.Ale one są bezglutenowe, mój Oli dostaje od 5 miesiąca takie pałki kukurydziane
Ja też, a te dostaliśmy, od mojej koleżanki jak przyszła do niuni. Nie zna się, ale za 6 m-cy urodzi maleństwo, to pozna wszystki tajniki karmienia bobasków.My kupujemy takie bezglutenowe