reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam
Co za szalony dzień dzisiaj mam:no:

Wszytkiego naj, naj dla Aluni:-)

Jagna ja miałam termin na 4, 10 stycznia. Mój Oli urodzony prawie miesiąc przed terminem.To wczesniak jak taka mała.....dzieci urodzone z wagą poniżej 2, 5 zaliczane są do wcześniaków.może jej źle termin wyliczyli?Albo miła dystrofię wewnatrzmaciczną

Ewa super ,ze Julcia już zdrowa......kamień z serca co?
Joooaaa bardzo oryginlana fryzurka ale ładna
Może i mała jest chora, nie pytałam, czemu miała taką niską wage, podejrzewam że dlatego, że jej mama paliła i pali papierosy.

To wszytko jasne......co za babsztyl, palić w ciąży:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja paliłam kiedyś, ale jak zaczeliśmy myśleć o dziecku, jeszcze przed ślubem to rzuciłam, póltora roku czekałam na magiczne dwie kreski, ale miałam 100 pewności, że w organiźmie nie mam ani grama nikotyny. Przyznam się, że ciągnie mnie znowu do fajek, zwłaszcza jak jestem w pracy, w T..., i mnie wk..., ale staram się powstrzymać, idę wtedy zjeść batona:-):-):-).

reklama
Do góry