reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Co do nowego wózka,tak myślę o kupnie nowego(całkiem nowego a niech tam,tylko żeby nie był za drogi i funkcjonalny).Kurcze,zazdroszcze tym które mają już nowe spacerówki,są takie ładne.Póki co Miki będzie jeździł w tym co ma,jest naprawiony a pieniążków na razie nie ma:no:.Dostaliśmy:-) używany komp dla zuzi,trzeba trochę do niego dokupić i znów spory wydatek.

reklama
Z Julcią już OK. CHyba się czymś struła. Wieczór był cięeężki ale potem noc już spokojna i dziś też już OK. Znów jest "żywotna" i nic już jej nie dolega.

witamy . po wczorajszych badaniach meza okazalo sie, ze nie ma zadnych przeciwskazan do operacji, jest zdrowy jak rydz:-) ale operazcja jest przesunieta na koniec wrzesnia, kiedy juz wrocimy z polski, bo inaczej niie moglby leciec samolotem. dobrze, ze sie upewnilismy bo mogloby byc nieciekawie:baffled:
a ja dzis do ginekologa ide na 11:30 bo......

Najlepsze zyczenia dla kolejnych 6msc:tak:

Sliczne malenstwa, Celinka malowana laleczka, niebieskie sliczne oczka, rzeski jak delikatne firaneczki , cudo:tak:

Kacperczak super, Sylka wyglada kwitnaca;-) Wiku jak Byku:-D

milego dnia lasencje!

sylka, Tobi sam robi przerwę ok 5-6 godz ale przed południem. Teraz upały zelżały więc chcę ją przesunąć na noc. Już jest lepiej, dziś zjadł ok północy, krótko marudził o 4, dostał smoka i zjadł o 6, i obudził się dopiero o 8.30.:tak:

Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka:sorry2:
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.

Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!

Masiek tez ci zycze jak najlepszych wiesci, bo mnie dzis neurolozka wku...
Ile wczesniej urodzilo sie twoje malenswo??

witam
Paulinek ja mieszkam w Roosendaal 5km od Belgii:-) a teraz mąz szuka innego mieszkania i ma jakąś ofertę w Belgii
Nutka Ewa ja mam mniejszą różnicę bo 2latka i na szczęście na razie bez oznak zazdrości ale za to mam pewnie dużo więcej roboty z dwójką
Esti ale babsztyl Oliś jest drobny ale jaki sprawny Moja kluska nawet do siadania się nie bierze a on już pełza

Zapraszamy, zapraszamy najlepiej w okolice Brukseli lub Waterloo:-D

reklama
A ja dzisiaj zanim mąż z pracy wrółcił to upiekłam placek i zrobiłam obiadek(pochwała od meża że rewelacyjny)i niejestem zmeczona moje dzieci dzisiaj jak o dziwo spokojne.A Wiktorka mi pomagała w pieczeniu i jaka dumna jest z tego aż chce mi sie spiewac.Może tak zawsze bedzie ach ach..?

Do góry