reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

100 lat dla naszych wszystkich 5 i 6 miesieczniakuuffff!!!
ja z basenem nie ryzykuje- za duzo syfu plywa w wodzie a Mimi miala na policzkach egzeme.
Cos chcialam napisac i jak juz klikne na ODPOWIEDZ to mam zanik w umysle hihihi.
Chcialam sie pochwalic ze Mimi tez juz robi przedbiegi do pelzania jak Olis. Wypina pupe w gore i steka a za chwile kwiczy bo ma za slabe raczki zeby sie uniesc a nozki pchaja w przod hheh.
Chcialam sie z wami podzielic moim sposobem na usypianie Mimi- gdy juz sie wyszaleje w lozeczku, zaczyna jeczec zeby ja wyciagnac a ja wtedy wachluje ja delikatnie pielucha i za 3 minuty Mimi pada z usmiechem na paszczy. Uwielbia takie musniecia wiaterku!

reklama
my dziś już po wizycie gości z Radomia, kurna tyle zdjęć narobiłam i nie wiem gdzie je zapisałam na kompie teraz znaleźć nie mogę :wściekła/y: a moja Asiulka chrześniaczka jest po prostu boska!! ma mega długie włoski brązowe, tak piekne że farbować nie będzie musiała :-D
no i kupiłam sobie kolczyki do śłubu, nareszcie mam dla siebie totalnie wszystko!!
natka - ja też bym stawiała na mleko krowie albo na wodę w basenie, skoro te plamki wyszły na basenie to tym bardziej moze to oznaczać że to od czegoś co było w wodzie...
wszystkie dzieci są cudne!!!

Witam my też na nogach ,Amelka znów usneła pogoda nieładna cały czas pochmurno.Dzieciaczki swietne,Olis czarujący.A moja bała sie wody chciałam zamoczyc jej stupki to płakała.Pumi Dominika pieknie na zdieciach wychodzi.

Ostatnia edycja:
moj syn dzisiaj przespal cala noc bez wiercenia wstal dopiero o 5.30 dostal smoka i po 6 mleko i spalismy potem jeszcze do 7 :-) mamuska wyspana wkoncu :-D teraz znowu drzemie, u nas w nocy byla taka burza ze szkoda gadac !!!! auta wyly caly czas, teraz jest chlodno nie wiem czy dzisiaj gdzies pojdziemy.

U nas w nocy też była burza,mama akurat wybrała się z psem jak się zaczęła i była krótko.Po tej burzy od razu zmiana pogody-zimno:wściekła/y:,chyba z 15 stopni.Dzwoniliśmy do moich starszych-akurat jadą autobusem do juraparku,w drodze powrotnej zachaczą o Toruń-mają trochę zwiedzać(reszta dzieci jest z Brodnicy to nie wszystkie znają nasze miasto).Spotkają się wtedy z babcią bo wczoraj została w domu jak do nich jechaliśmy.

witam dziewczynki :) doczytalam wszystko od ostatniego posta wiec jakies 34 str:szok:
przez weekend sie nie odzywalam a to dlatego, ze przyjechali z polski nasi znajomi do pracy, juz na stale no i nie bylo jak... przyjechali w sobote ok 13 a dzis 1szy dzien w pracy :) nic sie nie zmienili przez ten rok;-)no i na razie beda mieszkac u nas bo jak w sierpniu pojedziemy do domku to beda mieszkania dopilnowywac i sobie mieszkac a pozniej to sie zobaczy:) no i oczywiscie i w sobote posiedzielismy do 1 w nocy i wczoraj tak samo:tak: bylismy u znajomych jeszcze wczoraj i nicolka jak zwykle u nich caly ten czas przespala, przy muzyce i b.glosnych rozmowach a jak tylko weszlismy do domku to oczy jak 5 zl;-) no i wszyscy poszli spac a mamusia musiala kolysac coreczke na raczkach do wpol do 3:sorry2: i kolysanki spiewac bo nicolka inaczej nie usypia, trzeba jej spiewac:tak:no jak zasnela odlozylam ja do lozeczka, poszlam szybko wziac prysznic i juz slysze steki, smiechy a corusia znow nie spi...:eek: i od poczatku to samo, ale tym razem krocej, uffff... a dzis rano nicolka obudzila sie przed 5:15, pokarmilam ja, krolewna zasnela na 15 min i obudzila sie i gada, ale juz powiedzialam Ł ze mu dziecko gada i kweczy to sie zajal nicolka a potem przyszla anetka i sie zajela nusia do 7 zanim nie wyszli do pracy. Nicolka od razu polubiala pawla i anete i w sobote nawet pawel ja ululal do spania:szok: i twierdza ze nicolka bardzo bardzo grzeczniutka:sorry2:hihi:sorry2: no i takie to buty:-) ale sie spisalam ojej:zawstydzona/y:

reklama
i jeszcze chcialam napisac ze:
olis na zdjeciach przecudowny, moja corcia na pewno sie zakocha na zaboj jak juz bedzie starsza:tak: pelza superowo, i stylowo sie ubiera hihi:-)
martysia gadulka malutka, ruchliwa jak moja, baba mowi pieknie i w wozeczku tez sie slicznie prezentuje:tak:
dawis przystojniacha ma taka sama wanienke jak nicolka, mam nadzieje, ze nie uzyl armatki:cool2:
natalcia sliczna smieszka, rozrabia w lozeczku i sie cieszy:-)(czy one ewszystkie tak maja jak broja?:)
oskarek wydoroslal i tak samo gryzie smoka jak nicolka, od dolu a co:-D
wiktorek tez ruchliwy sie robi spryciarz a mama twierdzi, ze jemu sie nie chce, jak widac nie pasowalo mu prosto na chustawce to sobie znalazl dogodna pozycje:tak:
maksio ma fajne krzeselko, juz powazny chlopczyk na swoim fotelu bedzie sobie siedzial;-)
dominisia pieknieje w oczach:tak:
zosia bedzie plywaczka:tak:
a Kubusiowi, Gabrysi i Amelce duzo zdroweczka zyczymy:tak:

Do góry