reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wszystkiego najlepszego dla AMELKI I GABRYSI:-):-):-)
Moj lukasz ma dzis 7 lat 7 m-cy i 7 dni:szok:ale fajnie :-D jestem w kiepskim stanie zle sie ostatnio czuje jak juz pisalam na zamknietym to chyba jakas spuzniona depresja poporodowa normalnie nie chce mi sie zyc:-:)no:

reklama
ale mam doła... dziś już mi się nie podobają kolczyki co wczoraj se do śłubu kupiłam, suknię bym inną wzięła i w ogóle wszystko jest do dupy :wściekła/y:

Załączniki

• DSCN5513.jpg
    DSCN5513.jpg
    668 KB · Wyświetleń: 30
jestem w kiepskim stanie zle sie ostatnio czuje jak juz pisalam na zamknietym to chyba jakas spuzniona depresja poporodowa normalnie nie chce mi sie zyc:-:)no:
Helenko, ja mam to samo od kilku dni..normalnie nie wyrabiam... jeszcze Julka mnie dołuje..biorę na ręce Kubę a ona mi mówi: widzę że już mnie nie kochasz :wściekła/y::wściekła/y:żyć mi się nie chce........

dziuba co do kolczyków-ty byś wzięła inne kolczyki a ja jak bym mogła to innego faceta:wściekła/y:
a tak serio to są fajne i mnie się podobają:tak:
dziewczyny co wy dzis macie takiego doła?
to pewnie przez pogodę.
ja jestem dzisiaj akurat szcześliwa:-D
kupilam se spodnie-moje marzenie, -ecri takie jakby troche polyskliwe z przeszyciem, cos takiego jakby kanty na nogawkach,na dole szerokie z tyłu na pupce atrapy kieszonek..
jestem w 7 niebie.
gdyby tylko było je do kogo ubrać:wściekła/y:
bo sytuacja pomiedzy mną a M jest troche dziwna...
ale nie bede tu na tym pisać.
jesli kiedyś trafie na zamkniety, to tam napisze.

a moje dziecie śpi:szok:

hej, my dzis po burzowej nocce.
Burzowej, bo za oknem szalenstwo, i dlatego że chcemy przestawić Tobiego karmienia nocne. Po jedzeniu o 23, obudził się o 3 i chciał jeść, więc przez pierwsze pół godz ja go kołysałam i dawałam wode do picia a potem drugie pół tatuś, no i w końcu o 4 go nakarmiłam. Spał do 8, zjadł i znów spał do 10.30, biedak padnięty. Ale przynjamniej odespałam, Mążuś nie, bo poleciał do pracy. W ogóle biedak pracuje cały tydzień do soboty włącznie po 12 h - w niedzielę mi padnie. A ja byłabym sama, gdyby nie to że za chwilę przyjedzie moja siostra na ten tydzień. Ale się cieszę, dawno nie miałyśmy tyle czasu dla siebie.:-)
dziuba, nie pamiętam jak wygląda Twoja kiecka ale kolczyki fajne, ja lubie taki długie:tak:
helenko, co się dzieje, skąd ta depresja nagle?jest jakiś konkretny powód?
natka, trzymaj się, nie dawaj chłopu:cool2: i miej nadzieję że wszystko złe minie, da się?:sorry:
pumi, podoba mi sie ten pomysł na usypianie Mimi, muszę w jakiś gorący dzień wypróbować:tak:
Amelce i Gabrysi dużo buziaków od cioci i Tobiego - niech się uczy całować dziewczynki:-D

reklama
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych kochanych solenizantów.
Zosia jest cudna, jaka ona jest słodziuchna. Mimi wyglada kusząco, Pumi ty uwazaj;-) bo ja nie wiem co to bedzie jak ona bedzie wieksza.
Dziewczyny kochana włączcie sobie ulubioną muzyke i sie powygłupiajcie. :-D

Do góry