reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Wszytkiego najcudowniejszego dla Amelki, Gabrysi, Kubusia

Agnie to najnowszy Canon Eos 40Di jakis tam super obiektyw.ale gdybym t ja robiła to nie wyszłyby takie ładne..........to mój zdolny mąż:tak::tak:

U nas noc też burzowa i od wczoraj pada z krótkimi przerwami.
Ja byłam w pracy od 7-12 i do konca tygodnia tak bede pracowac

reklama
pandi tak ogolnie jestem wykonczona nie ma jakichs konkretnych powodow moze tylko to ze wszystko jest na mojej glowie budowa ,dzieci, dom, maz, rodzice,pozadki,wielki tylek,susza,cholerne ceny w sklepie dzieciecym ,krzywa droga do mojego gospodarstwa ,susza i wiatr:wściekła/y: chyba wszystko wymienilam acha najwazniejsze notoryczny brak snu:no: a wogole dobila mnie ciaza mojej bratowej tzn bardzo sie ciesze ze jest w ciazy bo bardzo ja lubie ale jakos tak poczulam sie zazdrosna o te ciaze chyba jestem nienormalna :zawstydzona/y:

helenko to ja też jestem nienormalna,bo zazdroszcze tym,które są w ciąży...
moja szwagierka urodzila jakies 2 tygodnie temu i ku*wa jak ja jej zazdroszcze..
dzwonilam do niej i mówie:
Aga jak ja ci zazdroszcze....
a ona:
Czego? Bolącej piz*y???

hihihi

Witajcie zdołowane kobiety.I te niezdołowane też.Ja już po pracy,mały właśnie mi usnął więc mogę Was doczytać.
Dziuba kolczyki są bomba.
Najlepsze życzenia dla Gabrysi ,Amelki ,Kubusia i wszystkich dzisiejszych solenizantów.

Ostatnia edycja:
duzo pysznosci i radosci dla naszych dzisiejszych 6 miesieczniakow!!!
ale ten czas ucieka- dopiero co meldowalysmy sie na porodowce i smsy rozsylalysmy ktora , co i ile wazylo

reklama
Do góry