reklama
A
aOLA
Gość
nutka nie wiem jak z uczuleniem ale czy mleko 2% czy 3,2% to mleka jest tyle samo Różni się tylko zawartością tłuszczu Ale rozrzedziłaś Będzie dobrzeDodam że z kartonu 2%i rozrobiłam z wodą
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witam.
GORĄCE BUZIAKI DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW.
Widzę że większość naszych maluchów dzisiaj strasznie marudna.W zasadzie mój już od kilku dni jest nie do wytrzymania.Może to przez ten dzisiejszy upał ?Teraz zasnął i jest chwila spokoju.
GORĄCE BUZIAKI DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW.
Widzę że większość naszych maluchów dzisiaj strasznie marudna.W zasadzie mój już od kilku dni jest nie do wytrzymania.Może to przez ten dzisiejszy upał ?Teraz zasnął i jest chwila spokoju.
nutka, nie bój się, to tylko jeden posiłek, na pewno małej nic nie będzie, pamiętasz natkę?? ona wprowadziła już swojej córeczce mleko krowie i Zosia przeżyła, więc Twojej córci też nic nie będzie po jednym razie, ale nie wprowadzaj mleka krowiego jeszcze na stałe!!
uff, zasnęła maruda!! nie spała od 9 rano do 20 wieczorem ale wypiła 130ml mleka modyfikowanego, czyżby moje już jej nie starczało?
uff, zasnęła maruda!! nie spała od 9 rano do 20 wieczorem ale wypiła 130ml mleka modyfikowanego, czyżby moje już jej nie starczało?
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
aOLA skad ty jestes ?? ze do chorzowa się wybierasz ?? ja mieszkam w katowicach a dokladnie na os. Witosa...
Nicola w tym wdzianku wyglada jak lalka J do zabawy sliczniusia hehehe
Maksik THE BEST !!! J
Dziubus twoje moze jej starcza ale z flachy pije sie latwiej i szybciej no i mleko modyfikowane jest duzo slodsze od mamusinego, albo juz jej nie stracza tez tak moze byc.
Wiktor tez dolancza do zmierzluchow, goraco dzisiaj, obiadku znowu nie zjadl !!! i marudzil cale sczescie już spi. My zostalismy u rodzicow bo rano ide z mama do pracy bo musze jej pomoc a maly zostaje z cioteczkami i moja babcia.. mam nadzieje ze nie da im popalic za bardzo.
I moj slodki brat wrocil dzisiaj z gor jejku jaki opalony i zmienil sie przez te 2 tygodnie, wszyscy go wysciskali i wycalowali :-)
Nicola w tym wdzianku wyglada jak lalka J do zabawy sliczniusia hehehe
Maksik THE BEST !!! J
Dziubus twoje moze jej starcza ale z flachy pije sie latwiej i szybciej no i mleko modyfikowane jest duzo slodsze od mamusinego, albo juz jej nie stracza tez tak moze byc.
Wiktor tez dolancza do zmierzluchow, goraco dzisiaj, obiadku znowu nie zjadl !!! i marudzil cale sczescie już spi. My zostalismy u rodzicow bo rano ide z mama do pracy bo musze jej pomoc a maly zostaje z cioteczkami i moja babcia.. mam nadzieje ze nie da im popalic za bardzo.
I moj slodki brat wrocil dzisiaj z gor jejku jaki opalony i zmienil sie przez te 2 tygodnie, wszyscy go wysciskali i wycalowali :-)
e-stera
Fan(ka)
Nutka spokojnie raz dałaś to nie powinno nic jej być..ale uczulenie może wyjsć nawet po 6 tygodniach wiec przez ten okres nie wprowadzaj jej nic nowego, bo nie bedziesz potem wiedział od czego.
Ja zawsze biorę 2 puszki mleka jak gdzies jedziemy na cały dzień jedną nową, nie otwieraną
Ja stosuje żel ORAJEL BABY albo DENTONIX GEL , czopki Viburcol a jak to nie pom ga to daje na noc Panadol
Ja zawsze biorę 2 puszki mleka jak gdzies jedziemy na cały dzień jedną nową, nie otwieraną
Ja stosuje żel ORAJEL BABY albo DENTONIX GEL , czopki Viburcol a jak to nie pom ga to daje na noc Panadol
e-stera
Fan(ka)
*H&M NOWY* KOWBOJSKI Kapelusz Khaki 80/86 (393208053) - Aukcje internetowe Allegro
W H&M jest wyprzedaż i te kapelusiki są po 7, 50!Zdzierstwo na alllegro!Jutro jedziemy kupować:-)
W H&M jest wyprzedaż i te kapelusiki są po 7, 50!Zdzierstwo na alllegro!Jutro jedziemy kupować:-)
21kasia21
mamcia N&N :)
ufff wreszcie zasnela nasza maruda nie spala dzis all day od 9 rano do teraz a marudna wiec dolacza sie do dzisiejszego grona marudniaczkow krzykaczy;-) ciekawe ile pospi,swoja droga
reklama
hejka
Natalka dziekuje za zyczonka.
jestb nie do zniesienia dzisiaj a teraz na dodatek nie chce spac tylko warjuje w lozeczku
w niedziele jedziemy kupowac juz panele a to znak ze juz tuz tuz i w piatek kupujemy szafe ktora dzis upatrzylismy, pozniej jeszcze meble i pierdoly ale chyba do konca miesiaca zdazymy tak strasznie sie ciesze
Nikolka cudna a Maksiu slodki
Natalka dziekuje za zyczonka.
jestb nie do zniesienia dzisiaj a teraz na dodatek nie chce spac tylko warjuje w lozeczku
w niedziele jedziemy kupowac juz panele a to znak ze juz tuz tuz i w piatek kupujemy szafe ktora dzis upatrzylismy, pozniej jeszcze meble i pierdoly ale chyba do konca miesiaca zdazymy tak strasznie sie ciesze
Nikolka cudna a Maksiu slodki