reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam.
GORĄCE BUZIAKI DLA DZISIEJSZYCH JUBILATÓW.
Widzę że większość naszych maluchów dzisiaj strasznie marudna.W zasadzie mój już od kilku dni jest nie do wytrzymania.Może to przez ten dzisiejszy upał ?Teraz zasnął i jest chwila spokoju.

Wreszcie cisza spią a ja cały czas podglądam do małe ale się boje.Wypiła mleczka z kaszką 200 za godzine bedzie pic niewiem ale tak ma po kaszce pije wode z glukozą.

nutka, nie bój się, to tylko jeden posiłek, na pewno małej nic nie będzie, pamiętasz natkę?? ona wprowadziła już swojej córeczce mleko krowie i Zosia przeżyła, więc Twojej córci też nic nie będzie po jednym razie, ale nie wprowadzaj mleka krowiego jeszcze na stałe!!

uff, zasnęła maruda!! nie spała od 9 rano do 20 wieczorem :szok: ale wypiła 130ml mleka modyfikowanego, czyżby moje już jej nie starczało?

aOLA skad ty jestes ?? ze do chorzowa się wybierasz ?? ja mieszkam w katowicach a dokladnie na os. Witosa...

Nicola w tym wdzianku wyglada jak lalka J do zabawy sliczniusia hehehe

Maksik THE BEST !!! J

Dziubus twoje moze jej starcza ale z flachy pije sie latwiej i szybciej no i mleko modyfikowane jest duzo slodsze od mamusinego, albo juz jej nie stracza tez tak moze byc.

Wiktor tez dolancza do zmierzluchow, goraco dzisiaj, obiadku znowu nie zjadl !!! i marudzil cale sczescie już spi. My zostalismy u rodzicow bo rano ide z mama do pracy bo musze jej pomoc a maly zostaje z cioteczkami i moja babcia.. mam nadzieje ze nie da im popalic za bardzo.
I moj slodki brat wrocil dzisiaj z gor jejku jaki opalony i zmienil sie przez te 2 tygodnie, wszyscy go wysciskali i wycalowali :-)

Nutka spokojnie raz dałaś to nie powinno nic jej być..ale uczulenie może wyjsć nawet po 6 tygodniach wiec przez ten okres nie wprowadzaj jej nic nowego, bo nie bedziesz potem wiedział od czego.
Ja zawsze biorę 2 puszki mleka jak gdzies jedziemy na cały dzień jedną nową, nie otwieraną
Ja stosuje żel ORAJEL BABY albo DENTONIX GEL , czopki Viburcol a jak to nie pom ga to daje na noc Panadol

reklama
hejka
Natalka dziekuje za zyczonka.
jestb nie do zniesienia dzisiaj a teraz na dodatek nie chce spac tylko warjuje w lozeczku:wściekła/y:
w niedziele jedziemy kupowac juz panele a to znak ze juz tuz tuz i w piatek kupujemy szafe ktora dzis upatrzylismy, pozniej jeszcze meble i pierdoly ale chyba do konca miesiaca zdazymy tak strasznie sie ciesze
Nikolka cudna a Maksiu slodki

Do góry