reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 20
  • Zdjęcie001 - Kopia.jpg
    Zdjęcie001 - Kopia.jpg
    54,5 KB · Wyświetleń: 17
  • Zdjęcie002 - Kopia.jpg
    Zdjęcie002 - Kopia.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 15
hej mąż przyleciał więc zmykam na weekend :tak:

skalik aga teraz jestem w cz-wie
esti ja kupuję w h&m na wyprzedażach w Hol Ciuchy dla dzieci są po 2-3E:-)

witajcie, moja dziś o 4 nad ranem zaczęła gadać, ale całe szczęście 15min i poszla spać dalej. obudzila się o 7 i wariowała w wózku pomarudziła a teraz ni w 5 ni w tyłek zasnęła na kanapie :wściekła/y: i weź tu się dogadaj z dzieckiem!!
idę mamie włosy farobwać, mamy dzią napięty dzień, trzeba porządne zakupy zrobić i posprzątać bo jutro przyjeżdżają goście z Radomia, wreszcie zobaczę na żywo moją chrześniaczkę!!

Dzien doberek:-)
U na supał nie do wytrzymania, bylam już w sklepie z małym a zaraz jadę do galerii po czapeczkę.
Mój K dzisiaj pracuje do 16 a większość znajomych odpoczywa nad woda a ja sie kisze z małym w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale o 13 mam 2 makijaże więc wpadnie trochę kasy;-)
Ale i tak bym wolała być nad wodą niż kasę zarabiać

cześć dziewczyny. dawno mnie u was nie było,ale obiecuje ze wszystko doczytam i sie poprawie;-)

dzisiaj nie mamy za bardzo czasu,bo za chwilke jedziemy z Zosieńką na basen-pierwszy raz i troche sie boję, a potem do kawiarni na torta bo maluda ma dzisiaj pół roczku i się smiejemy że trzeba zamówić pół tortu i położyc i pół świeczki:-D

reklama
Do góry