reklama
Jejku,dziewczyny-jakie ja mam ,,szczęście,, do tych podręczników!Znów sprzedali mi nie te o które prosiłamZauważyłam dopiero w domu,muszę iść niezły kawałek do miasta żeby to sprostowaćAle chociaż przejdę się z małym bo ostatnio mało wychodziłam z nim.
G
goscinnie
Gość
aOla ja słyszalam od dietetyka dzieciecego i czytałam, ze od 7 miesiaca pol zóltka co 2 dzien.
Kama Maxik, kurcze jest juz strasznie duzy ale jak mowiłas on jednak ma 17 dni spoźnienienia.
Kama Maxik, kurcze jest juz strasznie duzy ale jak mowiłas on jednak ma 17 dni spoźnienienia.
witam!!Solenizatom i zantka duzo usmiechu kazdego dnia!!!!!!:-)
foteczki z wakacji Pandi piekna-zazdroszcze;-)Nikolusia i Maxiu urocze slodziaki:-)
u nas w miare spokoj chodz Bubus obudzil mi sie ok 23 z wielkim placzem-nie wiem czemu.....
Dziuba koniecznie wklej fotencje w sukni:-)
Pumi 3mm kciuki zeby bylo oki z Domi
wrocilam z peacy mialam isc na spacer z Bubusiem a tu burza!!!!!!wogole deszczu niw zapowiadali
a dzis u nas Nelly Furtado.....
foteczki z wakacji Pandi piekna-zazdroszcze;-)Nikolusia i Maxiu urocze slodziaki:-)
u nas w miare spokoj chodz Bubus obudzil mi sie ok 23 z wielkim placzem-nie wiem czemu.....
Dziuba koniecznie wklej fotencje w sukni:-)
Pumi 3mm kciuki zeby bylo oki z Domi
wrocilam z peacy mialam isc na spacer z Bubusiem a tu burza!!!!!!wogole deszczu niw zapowiadali
a dzis u nas Nelly Furtado.....
e-stera
Fan(ka)
Moja synowa Nicolka jak zawsze piękna
Maksik jest superowy pzrystojniak:-)
Kamalodz mój też nie dobry
Maksik jest superowy pzrystojniak:-)
Kamalodz mój też nie dobry
baterie poszły w aparacie, ni ma zdjęć w sukni :-( zobaczycie w dniu ślubu
Nicolka śliczna, a Maksik strasznie urósł!! cudeńko!
błagam zabierzcie tego mojego brzęczka ode mnie!! Martyna obudzila się dziś o 7, poba3wiła się z godzinkę, zasnęła na jakieś pół godziny, wstała przed 9... i do tej pory nie śpi jest tak marudna że nie idzie jej znieść, oczka trze ale spać NIE a ja ją przytulam, kołyszę, noszą na rękach, głaszczę, śpiewam, czytam bajkę, daję cycka i znowuż dupa - nic nie działa... już nie da sie słuchać tego jej płaczu!!
Nicolka śliczna, a Maksik strasznie urósł!! cudeńko!
błagam zabierzcie tego mojego brzęczka ode mnie!! Martyna obudzila się dziś o 7, poba3wiła się z godzinkę, zasnęła na jakieś pół godziny, wstała przed 9... i do tej pory nie śpi jest tak marudna że nie idzie jej znieść, oczka trze ale spać NIE a ja ją przytulam, kołyszę, noszą na rękach, głaszczę, śpiewam, czytam bajkę, daję cycka i znowuż dupa - nic nie działa... już nie da sie słuchać tego jej płaczu!!
A
aOLA
Gość
dziuba może jest jest gorąco(nie wiem jaka pogoda u ciebie) czasami pomaga chłodna kąpie w ciągu dnia
reklama
Witam my właśnie wróciliśmy od rodziców.Zaraz myje dziewczyny i mam nadzieje że po bajce będą nynać.Pogoda u nas zmienna troszke deszczu i słońce na przemian.Dziewczyny czym smarujecie dziącełka dzieciaczką i czy to pomaga a może by dać panadol bo jest nie do zniesienia cały czas płacze i co popadnie do buzi kładzie.Dziewczyny a ja musiałam dać małej mleko krowie bo byłam u mamy i zbiłam słojik z mleczkiem bebikiem a mała zaczeła wrzeszczec że chce jeść i jak na złosc niema takiego mleka w sklepie na wsi a do miasta to kawałek.Teraz boje sie jak diabli czy jej cos niebedzie i cały czas ją obserwuje,co za pech.A po ilu dniach wychodzi uczulenie? Napiszcie prosze bo cały czas sie martwie że coś jej bedzie.
Ostatnia edycja: