reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Jejku,dziewczyny-jakie ja mam ,,szczęście,, do tych podręczników!Znów sprzedali mi nie te o które prosiłam:wściekła/y:Zauważyłam dopiero w domu,muszę iść niezły kawałek do miasta żeby to sprostować:wściekła/y:Ale chociaż przejdę się z małym bo ostatnio mało wychodziłam z nim.

aOla ja słyszalam od dietetyka dzieciecego i czytałam, ze od 7 miesiaca pol zóltka co 2 dzien.
Kama Maxik, kurcze jest juz strasznie duzy ale jak mowiłas on jednak ma 17 dni spoźnienienia.

witam!!Solenizatom i zantka duzo usmiechu kazdego dnia!!!!!!:-)
foteczki z wakacji Pandi piekna-zazdroszcze;-)Nikolusia i Maxiu urocze slodziaki:-)
u nas w miare spokoj chodz Bubus obudzil mi sie ok 23 z wielkim placzem-nie wiem czemu.....:confused::eek:
Dziuba koniecznie wklej fotencje w sukni:-)
Pumi 3mm kciuki zeby bylo oki z Domi:tak:
wrocilam z peacy mialam isc na spacer z Bubusiem a tu burza!!!!!!:wściekła/y:wogole deszczu niw zapowiadali:eek:
a dzis u nas Nelly Furtado.....:sorry:

buziaki dla dzisiejszych miesięcznicowych jubilatów: Nadii, Natalki i Maksika:-):-):-)
Maksik słodki jest na fotkach a Nicolka wygląda jak ze starych fotografii - piekna laleczka:-D:-D:-D

baterie poszły w aparacie, ni ma zdjęć w sukni :-( zobaczycie w dniu ślubu :tak:
Nicolka śliczna, a Maksik strasznie urósł!! cudeńko!

błagam zabierzcie tego mojego brzęczka ode mnie!! Martyna obudzila się dziś o 7, poba3wiła się z godzinkę, zasnęła na jakieś pół godziny, wstała przed 9... i do tej pory nie śpi :wściekła/y: jest tak marudna że nie idzie jej znieść, oczka trze ale spać NIE :wściekła/y: a ja ją przytulam, kołyszę, noszą na rękach, głaszczę, śpiewam, czytam bajkę, daję cycka i znowuż dupa - nic nie działa... już nie da sie słuchać tego jej płaczu!!

reklama
Witam my właśnie wróciliśmy od rodziców.Zaraz myje dziewczyny i mam nadzieje że po bajce będą nynać.Pogoda u nas zmienna troszke deszczu i słońce na przemian.Dziewczyny czym smarujecie dziącełka dzieciaczką i czy to pomaga a może by dać panadol bo jest nie do zniesienia cały czas płacze i co popadnie do buzi kładzie.Dziewczyny a ja musiałam dać małej mleko krowie bo byłam u mamy i zbiłam słojik z mleczkiem bebikiem a mała zaczeła wrzeszczec że chce jeść i jak na złosc niema takiego mleka w sklepie na wsi a do miasta to kawałek.Teraz boje sie jak diabli czy jej cos niebedzie i cały czas ją obserwuje,co za pech.A po ilu dniach wychodzi uczulenie? Napiszcie prosze bo cały czas sie martwie że coś jej bedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry