reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pam!Widzisz,jak ja nie przypomniałam o pół roczku Oskarka to chyba reszta zapomniała a są już 3 listy przecież quote]

monika co to za glupia aluzja ze zapominamy o slodziakach ??? sory nie wiem jak inne ale ja nie zagladam codziennie do tabelki a tym bardziej nie mam na kartce apisanych wszystkich dat urodzin !!! jak pamietam to skladam zyczonka slodziaczkom chyba ze ktoras z wam przypomni sobie pierwsza !!!

Pam mam nadzieje ze niejestes zla ze zapomnialysmy o Oskarku ...?

reklama
My teą na nogach Amelka dziś wnocy o 3 obudziła śie i niechciała spać,wziełam ją do nas i zasneła.teraz spi jak w nocy sie niewysoała to w dzień odrobi.Wszystkiego najlepszego wszystkim bobaską które dziś mają pełne miesiące.Pogada dzisiej taka jak wczoraj tylko 15 stopni teraz zimno ,jak sie obudzi to idziemy na kawe do koleżanki (taki mały spacerek).

Wszystkiego najlepszego dla Nadusi i Maksika.
Masiek mam nadzieje ze juz jest wszystko w porzadku , uwazaj na siebie i fasolke, 3mam kciuki.
Znow sie pochwale waga robi sie coraz nizsza tak po 300-400g dziennie nie wiele ale zawsze cos no i nie jem slodyczy i nie obrzeram sie a kolacje jem 3 godziny przed snem a w ciagu dnia wypijam zielona cherbatke a na dobranoc czerwona no i zmobilizowalam sie i trzaskam codziennie brzuszki

Ewcia ja robie 4 serie po 20 czyli 80 ale mam zamiar codziennie o jedna serie zwiekszac az moj brzuchol sie plaski jak decha zrobi:-D a rana mnie juz nie boli tylko jak jest zmiana pogody to cos tam czuje a tak to nie

buziaki dla Nadusi i Maksa!!!:-):-):-)

Ja już mnie ważę niż przed ciążą, ale brzuszek nie odzyskał dawnej sprężystości i co gorsza nie mogę robić brzuszków bo mam przepuklinę pępkową po ciąży - jestem umówiona na wizytę u chirurga i najprawdopodobniej czeka mnie zabieg. Jeszcze i to:wściekła/y:. A jutro idę do lekarza z tymi zatruciami, bo kurczę od dwóch dni na diecie a żołądek ciągle pobolewa.:confused:

reklama
Ewcia ja robie 4 serie po 20 czyli 80 ale mam zamiar codziennie o jedna serie zwiekszac az moj brzuchol sie plaski jak decha zrobi:-D a rana mnie juz nie boli tylko jak jest zmiana pogody to cos tam czuje a tak to nie

a w jakich odstępach czasowych ?
mój chyba nigdy nei będzie płaski jak decha :no:
A Ty mili też miałas cc? Czemu ?

Do góry