reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pam!Widzisz,jak ja nie przypomniałam o pół roczku Oskarka to chyba reszta zapomniała a są już 3 listy przecież karolcia-zrób małemu jakiś suwaczek i wklej. Miki śpi,opróżnił butlę w 5 min.,nawet nie zauważyłam bo ostatnio coś mało pił kaszki na wieczór i musiałam sama dokańczać.Wczoraj dostałam próbkę mleka probiotycznego Hipp i przestawię Mikiego na niego.

reklama
Nutka to super wiadomość My na razie się smarujemy a kontrolne badanie moczu w piątek Oby już dobre
Masiek gratuluje

Oskarek dziękuje cioci Albi i Dawisiowi za życzonka.
Kurcze dopiero 21 a mi się już oczy kleją.Ostatnio ciągle chce mi się spać a przecież mały pozwala mi się wysypiać bo jak uśnie koło 20 to śpi do 6 rano.

Padam na nos...........a moje dziecko szaleje w najlepsze.........śpiewa,śmieje się.........
W końcu kupiłam buty:-)
Masiek ale fajnie....GRATULACJE:tak::tak::tak:zdrowego dzidziusia, spokojnej ciąży i wszytkiego dobrego:-):-):-):-):-)
Pam uściski dla Oskarka:tak:
Jagna całuski dla Celinki:blink:

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Oskarka.
Masiek kochana wielkie gratulacje a tak wogole to na suwaczku prawie od 5 tygodni jestea w ciazy i nic nam tu sie nie chwalisz asz Ty nie dobra;-) spokojnej ciazy Ci zycze:tak:

reklama
jeszcze muszę napisać, że byliśmy dziś w multibabykinie na Kung Fu Panda - razem z Tobim, mam mieszane uczucia - faktycznie jest mniej ciemno i cieplej, ale głośno bardzo, chyba że ja już przewrażliwiona jestem, ale naprawdę nawet reklamy były ciszej niż sam film:eek:. Tobi pospał w czasie reklam i na poczatku filmu a potem sie obudził, trochę mu pozwoliliśmy popatrzeć i nawet spokojnie siedział, cos tam gadał.:happy2:

Do góry