reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wszytskego co naj naj (zalegle)dla Kubuncia oraz aktualne dla Celinki i Juleczka:-)
Pumi ale kopie Dominiczka!:tak:
Esti pazurki sliczne a zoolty teraz w modzie;-)filmik i nowe fotki Olisia piekne!!]
Aga Wiktus slodki:tak:
Dziuba lasencji no no:-p:cool2:a moja przyszla synowa o poranku piekna!
Witam nowa mamuske:-)Tosiek sliczniuchny:tak:
Mili rewelacja ze Linea tak dobrze dziala!:tak:ciesze sie i pisz dalej jak z postepami;-)
Joa ale torcik mmmm pozazdroscic!!!:tak:
Natka bedzie dobrze;-)
Kasiu ciesze sie ze niedlugo przybywacie do Polski!!
Karolka szkoda ze musialam go odstawic od cycka ja jeszcze karmie chodz ostatnio psikusy - mniej mleczka i Bubus zaczyna gardzic momentami:dry:

wczoraj nie mialam czasu zajrzec ale doczytalam chodz ja widac nie all odpisalam bo wiecej nie pamietam :-(
wczoraj po pracy bylismy na usg bioderek i jest oki...tylko kregislup lekko okragly i kazal go dawac wiecej na brzuszek i sadzac jak na konika i pochylac lekko do przodu. pozniej padlismy z Łbo on oprocz pracy robi remont u znajomych (kolezanka jest w ciazy 5 miesiac)bedzie kobitka i kubus bedzie mial kolezanke z grudnia!!!:-)no i sie kreci dzis szybciej uciekam do pracy porobic troche nadgodzin:zawstydzona/y:kubus spi wiec ide sie moze ubrac bo ostatnio ciagle sniadanie do lozka mi przychodzi -co sie dzieje z tym moim przyszlym mezem oszalal:-pale to mile;-)to milego dnia chodz pogoda brzydka bo pada ....wiec ze spaceru nici,,,,,:dry:

reklama
wszystko co najlepsze dla solenizantow, juz gubie sie, kto i kiedy:sorry::sorry::sorry:
ale niech wszystkie nam rosna zdrowo!
wycalujcie swoje Pulpeciki gdzie sie tylko da:-D

my ogladamy mini mini, mam wiec sec luzu na kawe i prysznic:-p

witam nowa mame;-)

Ostatnia edycja:
to ja jeszcze raz witam wszystkich.
agnieszka ja sie zastanawiam czy on mi dobrze przybiera bo inne dzieci są większe ale widać będzie długi i chudy.to po wujku.
e-stera widziałam filmik-rewelacja:biggrin2: a znajomi się chyba boją że to zaraźliwe.no ale na szczęście nie tak całkiem wszyscy.
a mi zostało jeszcze 10 kilo:-( przy drugim nie będę taka głupia i będę się bardziej pilnować.

Witam wróciliśmy od lekarza wszystko jest w normie kazała dawać tylko furagin i bedzie ok.A ja tyle sie namartwiłam a tu taka dobra wiadomość jak sie ciesze odrazu mi wesoło.Wszystkiego naj naj do Celinki i Juleczki.Amelka niechce wcale spac dziś spała tylko 15 minut a teraz sama niewie czego chce,gotuje obiadek a ona skrzeczy jak glapa uszy pekają.

dzien dobry :) moj szkrabeczek wlasnie zasnal wiec moge napisac. bylysmy dzis rano z nicolka w health centre zeby ja zwazyc i wazy 6960 :)a 2 tyg temu wazyla 6.7 wiec nie jest zle:) nie pisalam ale od jakiegos tyg nicolka je tak po 40 ml kaszki mleczno-ryzowej z banankiem i jej smakuje :) dalam jej na probe i od razu zalapala jak jesc z luzeczki a ze jejsmakuje to jemy :) no i pije soczek marchewkowy z butelki TT:):tak:i oczywiscie caly czas na moim mleczku nadal:tak:
duzo zdrowka dla Celinki i Juleczka :happy2:
dziubus martysia o poranku cud malina a mamuska w nowym zakupie jak modelka :tak: dominiczka jak zwylkle cudowna, a tosiek przystojniak :tak:
mili fajnie, ze linea spelnia role, bedziesz laska ze ho ho:tak: mi jeszcze 5 kg do mojej wagi zostalo, ale cos nie spada:confused::sorry2:

Wiecie co kupilam ta czerwona sukienke co wam pokazywalam z allegro. Tylko teraz ciekawe ile bede na nia czekala,bo maja ja przyslac tutaj. A z sie boje,czy w ogole dotrze:sorry2:

a wczoraj wieczorem nicolka nie chcial nic spac tzn zasnac i musialam ja nosic, kolysac, zabawiac i znow kolysac, a gdy juz zasypiala to przyszla siostra mojego Ł i zaczela do niej gadac:"czesc nicolus a kto to juz zasypia?a kto to tu siedzi?cooo?a tu ciocia do ciebie przyszla!nooo!" no i sie nicolka znow przebudzila i zasnela dopiero za 15 dwunasta:wściekła/y:a ta sobie poszla o 10 i zadowolona, pierniczy, ze dziecko rozbudzila:wściekła/y:boze w ogole nie mam slow:no::confused:

reklama
Do góry