reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Miki ładnie spał w nocy-6,5 godz:szok: i z rana 1,5 godz.Z asnęłam razem z nim bo cisza,dzieciaków nie ma.Mały cały dzień był marudny,przysypiał tylko na kilka min.Byłam odebrać zaświadczenia o dochodzie i złożyłam na odnowienie zasiłków rodzinnych.Jak wróciłam poszłam z małym i psem po zakupy,jak stałam przy kasie lunoł deszcz.Na szczęście przyszła mama do sklepu z parasolem i osłonką na wózek.Chciałam jeszcze wybrać się po książki dla starszych a tu znów deszcz:wściekła/y:.Teraz ładniej,świeci słońce to wyjdę z małym na trochę.

MASIEK, gratuluje kochana!!!!
w szoku troche jestem:szok:, no to zaszaleliscie na calego:-D :-p
Zycze wspanialej, cudownej i szczesliwej ciazy, zdrowiutkigo , pieknego bobaska:tak:
Niezle, niezle roznica miedzy dzieciaczkami 11 msc bedzie!

wszystkiego naj dla solenizantow:-):-):-)
masiek gratuluje
bedzie ciezko ale jak dzieci podrosna to sie chowia wspaniale u mnie jest 13 miesiecy roznicy miedzy dzieciakami dasz rade :-):-):-):-):-):-):-)
a my po szczepieniu Karolek warzy 9500 mierzy 74 cm i wkoncu udalo mi sie zdobyc jego usmiech u.JPG

u1.JPG

P1000279.JPG

Monika niejesteś sama z tym marudzeniem niewiem czy to pogoda,moja identycznie.Ania niedaleko mnie mieszka kobitka co ma dzieci które mają taką samą różnice wieku co bedzie u Masiek.Chodzą do tej samej klasy i ja zawsze myślałam że to blizniaki mają na imie JAŚ i Malgosia.

masiek gratulacje ogromne!!!!!! ale jaja!!!!! Leoś będzie miał siostrę albo brata!!

wszystkiego naj naj naj dla naszych dzisiejszych solenizantów :*

reklama
Do góry