reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a teraz ma 70 cm i waży 6700.i przymierza sie do raczkowania powoli.przybiera pozycję i kołysze się w przód i w tył tylko nie bardzo wie co dalej:-D Ale wtedy zjeżdża z kolan,podkurcza nóżki,wypina dupkę i pełznie.prześmieszny jest:-D A teraz pora na moje śniadanko a potem zakupy.

reklama
najpierw przez infekcje potem przez antybiotyk.a mały się przyzwyczaił do butli i potem juz nie chciał cycusia bo mu było mało:-(

agnieszka najlepsze jest to ze on sie caly czas smieje a jak wyciagne aparat i skieruje na niego to robi strasznie powazna mine :dry: a jak schowam aparat to sie drze:eek:

to tak jak wiktor !!! cieszy sie cieszy a potem widzi aparat i kamienna twarz... i do zdjec musze go albo specjalnie rozsmieszac albo miec szczescie na zrobienie ladnego zdjecia z jego usmiechem.

u nas jak narazie tylko 16 stopni ale cale szczescie nie pada :-)

karola skoro Was znajomi omijają z powodu dziecka to ch............ z nimi.....co to za znajomi?Bebilon Pepti śmierdzi?Moje dziecko pije Nutramigen wiec Bebilon Pepti pachnie w porównaniu do tego mleka:-D:-D
Mój pełza jak żołnierz...na filmiku widać:-D:-D:-D
Tosiek śliczny:tak:

Pumi
tez się zastanwiałam czy nie za dużo żółci.................:confused::confused::confused::confused:ale teraz żółty modny więc już się przyzwyczailam:-)

Dziuba fajna bluzko-sukienka.........a Martysia cudo

hejka
Dziuba fajna kiecko-bluzka i jaka Ty laska jestes;-) a ja juz nigdy nie wloze takiej krotkiej kiecki:dry::eek:
Martysia sliczna dziewczynka.
Witam nowa mamusie.
Aga pytalas sie wczoraj co z remontem , nie wiem bo cos tesciowa zamilkla i do R sie nie odzywa bo babusi zyczen imieninowych nie zlozyl:cool2:
Joa tort jest bajeczny
Dziewczynki chce Wam sie pochwalic ze biore Linee juz 3 dzien i waga mi spadla o niecaly kilogram ale tez do tego cwicze zeby pozbyc sie brzuszka wiec chyba dziala zobaczymy dalej:-)

reklama
Do góry