reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ale macie fajnie bo się już znacie.a mi strasznie brakuje koleżanek,bo ile można gadać z facetem.no a odkąd mamy dziecko to znajomi nas trochę omijają.a mój Tosiek jest słodziutki i ja nie wiedziałam że można tak kochać!

Aola- ja nie probowalam z ta wodka tylko slyszalam. Myslalam ze moze ktoras z was to zna? ja stosuje baby orajel. Dopiero by mi dziecko spiewalo po alkoholu:-D
Joa- tort wypasiony w kosmos! ciekawe czy smakuje tak jak wyglada?
Agnie- super sprawa z tym nosidelkiem - szkoda ze u nas sie nie sprawdzilo.
Esti- a nie za duzo zolci w paznokietkach?:eek:
Karolcia- dlaczego nie karmisz dluzej?
Narzekacie na pogode??? z checia bym sie zamienila- u nas porazka- upal nie do zniesienia- popoludnie spadzam w domu w klimie bo na zewnatrz sie nie da:baffled:

Załączniki

• k.JPG
    k.JPG
    74,6 KB · Wyświetleń: 34
  • 003.JPG
    003.JPG
    84,1 KB · Wyświetleń: 31
  • 004.JPG
    004.JPG
    82,6 KB · Wyświetleń: 29
  • 008.JPG
    008.JPG
    84,8 KB · Wyświetleń: 41
witajcie laseczki,
Olisiek boski, Karolek rewelacyjny, a Dominiczka bombowa!! (kogoś pominęłam??)
ja już na nogach, niestety dziś moje dziecko nie dało pospać... :wściekła/y: i pogoda do dupy, ciągle niebo zachmurzone, więc pewnie znowu nie pochodzimy gdzieś daleko na spacerku...
witamy nową mamusię!! Karolka, którego stycznia urodził się Twój synek? jaki duży był i ile miał długości? i jaki duży jest teraz?? wklej nam jakieś zdjęcia Antosia :-D ja też mam nadzieję że będziesz z nami na dłużej...!!
a oto obiecane zdjęcie nowej kiecko-bluzki, i Martysia o poranku

Załączniki

• DSCN5385.jpg
    DSCN5385.jpg
    404,7 KB · Wyświetleń: 32
  • DSCN5391.jpg
    DSCN5391.jpg
    474,6 KB · Wyświetleń: 30
Dziendobry ja wstałam dziewczyny jeszcze śpią posprzątam i szykujemy sie do lekarza po wizycie dam znać.Witam Karolke szybko sie zaklimatyzujesz ja też pisze z dziewczynami dopiero od niedawna,(ale jakoś mi idzie)Zdiecia jak zawsze boskie,kiedy ja wam pokaże moje cuda?,może jeszcze troszke.Zycze wam miłego dzionka i żeby dzieci były grzeczne jak aniołki(sobie też tego sobie życzę).Spadam bo niedam rady sie wyrobić .Pa,Pa,

witam kochaniutke :-)
Domiiczka cudna i jej oczka wygladaja inaczej na zdjeciach :-) a coz to za mala kolezanka ???
Jak sie maz czuje pumi ???

Dziuba bluzka swietna lubie takie bo boczkow nie widac w nich :-D
A Martynka slicznosci z ran.

Mili włosy odrosna, nic sie nie boj.

Esti oj nie ladnie nie ladnie !!!

Karolka czemu odtswilas malego o piersi ???

Nutka trzymam kciuki zeby wszystko bylo w porzadku.

maly zjadl i drzemie dalej z tatusiem, ja umylam wloski i ide robic kawke, dzisiaj spotykam sie z kumpela z ktora sie nie widzialam jakies 4 lata :-) ale sie ciesze.

dzień dobry.no to my już wstaliśmy i dzień zapowiada się piękny.mój Tosiek urodził się 31.miał 3520g i 55cm.no i miałam cesarkę bo połżenie było miednicowe.a musiałam go odstawić bo zrobiło mi się ała na dużym palcu u nogi i wdała się infekcja.no i skończyło się wizytą u chirurga ,maść z antybiotykiem itd.ale już to przebolałam,chociaż ciężko mi było się pogodzić że tak wcześnie.i jeszcze mały ma silną alergię na białko krowie i musi pić bebilon pepti.fuj!strasznie to śmierdzi i ja uważam że jest ohydne.ale Tosiek chętnie pije.
wasze dzieciaczki są słodkie.a to mój Tosiek

Załączniki

• DSC00319x.jpg
    DSC00319x.jpg
    86,2 KB · Wyświetleń: 23
witam:-)witam tez nowa mamusie my juz wstalismy i broimyP1000273.JPG
esti pumi salik i cala reszta dzieciaki slodziaki
a olis
bystrzacha ze juz sam tak zasuwa bedzie bardzo zwinny:tak:

reklama
Do góry